Fórum
gratula,a hölgy elég jól nézz ki,lehetne kissss szóló is tőle :)))
gratula,a hölgy elég jól nézz ki,lehetne kissss szóló is tőle :)))
szép hölgy szivessen kényeztetném
szép hölgy szivessen kényeztetném
Aékatilag és korban is hasonlítunk. Mi is nudizunk kb 30 éve. Mostanában a Szikre járunk. Felőlem bármit csinálhatsz a nejemmel, de neked kell meghódítanod!
Aékatilag és korban is hasonlítunk. Mi is nudizunk kb 30 éve. Mostanában a Szikre járunk. Felőlem bármit csinálhatsz a nejemmel, de neked kell meghódítanod!
Mi is sokat nudizunk, az utóbbi három évben a Szikin...Alkatilag, életkorban ngyon hasonlók vagyunk! Jók az esélyeid az asszonynál!
Mi is sokat nudizunk, az utóbbi három évben a Szikin...Alkatilag, életkorban ngyon hasonlók vagyunk! Jók az esélyeid az asszonynál!
Nagyon jók a képeid, én is szoktam eztazt kipróbálni és a fantáziának semmi sem szab határt, de ez így a jó!
Nagyon jók a képeid, én is szoktam eztazt kipróbálni és a fantáziának semmi sem szab határt, de ez így a jó!
Természetesen, a nyalás lenne az előjáték.
Puszi a puncidra
Természetesen, a nyalás lenne az előjáték.
Puszi a puncidra
[quote=joooco][quote=duci32]mindig megnézlek[/quote]
Köszi. Hátha egyszer alkalmam lesz leróni a hálámat. Mondjuk extázisba nyalnálak.[/quote]mástis eltudok képzelni
Írta joooco: Írta duci32: mindig megnézlek
Köszi. Hátha egyszer alkalmam lesz leróni a hálámat. Mondjuk extázisba nyalnálak. mástis eltudok képzelni
[quote=duci32]mindig megnézlek[/quote]
Köszi. Hátha egyszer alkalmam lesz leróni a hálámat. Mondjuk extázisba nyalnálak.
Írta duci32: mindig megnézlek
Köszi. Hátha egyszer alkalmam lesz leróni a hálámat. Mondjuk extázisba nyalnálak.
mindig megnézlek
mindig megnézlek
[quote=duci32]tetszemek a képeid[/quote]
Köszi! a ti képeitek is jók.
Írta duci32: tetszemek a képeid
Köszi! a ti képeitek is jók.
tetszemek a képeid
tetszemek a képeid
Szia.
Részben olyan vagy mint egy Shaolin...Azoknál vannak "súlyok" a heréken.Igaz az náluk büntetés is a rossz maga viseletért.:D
Szia.
Részben olyan vagy mint egy Shaolin...Azoknál vannak "súlyok" a heréken.Igaz az náluk büntetés is a rossz maga viseletért.:D
nem kell nyújtogatnod, mert pont az ilyen kis kukikat imádom szopogatni a legjobban
nem kell nyújtogatnod, mert pont az ilyen kis kukikat imádom szopogatni a legjobban
Köszi szépen.Ti is aranyosak vagytok. Mentek az ötösök.
Köszi szépen.Ti is aranyosak vagytok. Mentek az ötösök.
törölt felhasználó
aranyos kis kukid van
aranyos kis kukid van
Kösz a véleményt, de nem vagyok "buzeráns köcsög", csak szeretem a különlegességeket.
Kösz a véleményt, de nem vagyok "buzeráns köcsög", csak szeretem a különlegességeket.
menj abba a ratyi kurva anyádba te igazi idióta buzeráns köcsög vagy. ezt nem tudtam rólad még jó hogy tudom hol laksz ha találkozunk nagyon elverlek
menj abba a ratyi kurva anyádba te igazi idióta buzeráns köcsög vagy. ezt nem tudtam rólad még jó hogy tudom hol laksz ha találkozunk nagyon elverlek
Jó szörös, és izgató, a farkad.
Jó szörös, és izgató, a farkad.
Rendben, rövidesen irok. Puszi a feleséged puncijára!
Rendben, rövidesen irok. Puszi a feleséged puncijára!
írhatnál emailt a pussybarber@freemail.hu.ra! A farkunk nagyon hasonló, én is szeretek masztizni, és a seggem is izgatom...az asszony jól leszopna, keményen állna és jól meg kéne hátulról basznod..
joe
írhatnál emailt a pussybarber@freemail.hu.ra! A farkunk nagyon hasonló, én is szeretek masztizni, és a seggem is izgatom...az asszony jól leszopna, keményen állna és jól meg kéne hátulról basznod..
joe
Pez , kérésedre tettem fel állót is.
Pez , kérésedre tettem fel állót is.
Picccci mókus jók a fotóid, de legalább egy legyen amin feláll a farkad!
Picccci mókus jók a fotóid, de legalább egy legyen amin feláll a farkad!
Köszi a bókot! a te képei is szuperek!
Köszi a bókot! a te képei is szuperek!
taliban benne lennék utazni tudok
taliban benne lennék utazni tudok
jó lenne, de tartok tőle, hogy elég nagy a távolság földrajzilag. Én Erdélyben élek, közel a hatérhoz, Gyula mellett.
Ird meg az elképzelésedet
jó lenne, de tartok tőle, hogy elég nagy a távolság földrajzilag. Én Erdélyben élek, közel a hatérhoz, Gyula mellett.
Ird meg az elképzelésedet
törölt felhasználó
össze hozunk egy közös szext?
össze hozunk egy közös szext?
[quote=bendeguz64]Jók a képeid tetszenek hatalmasat élveztem míg néztem, tiszta geci lett a hasam.[/quote]
Ennek örülök, szintén tetszel nekem
Írta bendeguz64: Jók a képeid tetszenek hatalmasat élveztem míg néztem, tiszta geci lett a hasam.
Ennek örülök, szintén tetszel nekem
Jók a képeid tetszenek hatalmasat élveztem míg néztem, tiszta geci lett a hasam.
Jók a képeid tetszenek hatalmasat élveztem míg néztem, tiszta geci lett a hasam.
törölt felhasználó
hali ismi?
hali ismi?
joooco fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeirõl.
joooco fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeirõl.