[quote=titkoskaland]Szia Köszi a z elismerést. Hogyan gondoltad?[/quote]
Szia!
A Te elképzelésed szerint minden megoldható. Szerintem e-mailen levelezzünk.
Szia Isti
msteve@mailbox.hu
Szia!
A Te elképzelésed szerint minden megoldható. Szerintem e-mailen levelezzünk.
Szia Isti
msteve@mailbox.hu
[quote=msteve][quote=titkoskaland]Szia Köszi a z elismerést. Hogyan gondoltad?[/quote]
Szia!
Most kattintottam csak a Fórumra. Én szívesen részt vennék veled/veletek egy kis gabalyodásban. Készíthetnék veletek egy pár fotót ha igénylitek.
Szia Isti
Teljesen a Te elképzelésed szerint. E-mail címen levelezzünk.
msteve@mailbox.hu
Sziasztok!
Most vettem csak észre a válaszotokat. Természetesen ahogyan Ti gondoljátok én szívesen részt vennék veletek egy kis mókában. A fotókat elkészíteném részetekre.
Sziasztok!
Most vettem csak észre a válaszotokat. Természetesen ahogyan Ti gondoljátok én szívesen részt vennék veletek egy kis mókában. A fotókat elkészíteném részetekre.
[quote=titkoskaland]Szia Köszi a z elismerést. Hogyan gondoltad?[/quote]
Szia!
Most kattintottam csak a Fórumra. Én szívesen részt vennék veled/veletek egy kis gabalyodásban. Készíthetnék veletek egy pár fotót ha igénylitek.
Szia Isti
Szia Köszi a z elismerést. Hogyan gondoltad?
Szia!
Szia Isti
Hali!
Kösz a jelölést, örömmel veszem a barátságot.
A hölgy popsija igazán szépen tágul, profi módon elnyelte a vibrit,
és odaadó átéléssel szopja a faszt. Elismerésem!
A faszod is,- bár kevésbé látszik,- szép darabnak tünik. Tegyetek fel még fotókat. Helyén való a törekvésetek, a trió mindig különleges élményt nyújt. Sok jó baszást kívánok. üdv.
Hali!
Kösz a jelölést, örömmel veszem a barátságot.
A hölgy popsija igazán szépen tágul, profi módon elnyelte a vibrit,
és odaadó átéléssel szopja a faszt. Elismerésem!
A faszod is,- bár kevésbé látszik,- szép darabnak tünik. Tegyetek fel még fotókat. Helyén való a törekvésetek, a trió mindig különleges élményt nyújt. Sok jó baszást kívánok. üdv.