Szia Zsu! Nagyon jó szuper még mindig édes puncid! Nem gondolod hogy az én farkam jobban élna benned! És rendesen meg dolgozná kívánatos éhes lukacskádat?? Puszi mindenedre édes!
Szia Zsu! Nagyon jó szuper még mindig édes puncid! Nem gondolod hogy az én farkam jobban élna benned! És rendesen meg dolgozná kívánatos éhes lukacskádat?? Puszi mindenedre édes!
Ime egy érett dugnivaló érett nő aki a beszólásokra felizgul és megújjazza magát! Ezt élvezed? Sikoltva élveznél amint dugnálak! Nem kérek kommentet! Ha ismiznél,és dugva élveznél, ide írj! tuzeszex69@mailbox.hu
Ime egy érett dugnivaló érett nő aki a beszólásokra felizgul és megújjazza magát! Ezt élvezed? Sikoltva élveznél amint dugnálak! Nem kérek kommentet! Ha ismiznél,és dugva élveznél, ide írj! tuzeszex69@mailbox.hu
szia köszönöm szépen a dicsérő szavakat egyedül kényeztetem magamat . zsu
[quote=kovfer]Azok a csodálatos melleke egyszerűen isteniek és ráadásul egy gyönyörű izgató testhez párosulnak. Szerencsés a férjed hogy nap mint nap gyönyörködhet és játszhat velük. Ha lehetőségem lenne rá én sem engedném el őket!
Mégegyszer igazi BOMBANŐ vagy!!![/quote]
szia köszönöm szépen a dicsérő szavakat egyedül kényeztetem magamat . zsu
Azok a csodálatos melleke egyszerűen isteniek és ráadásul egy gyönyörű izgató testhez párosulnak. Szerencsés a férjed hogy nap mint nap gyönyörködhet és játszhat velük. Ha lehetőségem lenne rá én sem engedném el őket!
Mégegyszer igazi BOMBANŐ vagy!!!
Azok a csodálatos melleke egyszerűen isteniek és ráadásul egy gyönyörű izgató testhez párosulnak. Szerencsés a férjed hogy nap mint nap gyönyörködhet és játszhat velük. Ha lehetőségem lenne rá én sem engedném el őket!
Mégegyszer igazi BOMBANŐ vagy!!!
szia a csöcsök jobban tetszik mint a tögy szerinten ?????? zsu [quote=fabia65][quote=jatekost][quote=fabia65]Vannak szép nagy tögyek![/quote]
szia én biztos meg haragudnék a TÖGYEK miatt[/quote]
Szia! De Zsu nem haragszik meg érte![/quote]
szia a csöcsök jobban tetszik mint a tögy szerinten ?????? zsu
[quote=jatekost][quote=fabia65]Vannak szép nagy tögyek![/quote]
szia én biztos meg haragudnék a TÖGYEK miatt[/quote]
Szia! De Zsu nem haragszik meg érte!