Fórum
Balaton felvidék. És te,vagy ti? Mert gondolom van párod?Mi már 5 éve vagyunk együtt.
Balaton felvidék. És te,vagy ti? Mert gondolom van párod?Mi már 5 éve vagyunk együtt.
Merre laktok?
Merre laktok?
Én pedig imádom, ha szopnak, az utolsó cseppig, hallani ahogy cuppogsz a farkamon!
Én pedig imádom, ha szopnak, az utolsó cseppig, hallani ahogy cuppogsz a farkamon!
Szopós az van,mert imádok szopni is nem csak nyalni!Arcra élvezős nincs,csak amin nyelem,úgy jobban szeretem!!!
Szopós az van,mert imádok szopni is nem csak nyalni!Arcra élvezős nincs,csak amin nyelem,úgy jobban szeretem!!!
Ha meggyőzhető a párom, puncit is kapsz, ígérem! Szeretném látni, ahogy nyaljátok egymást. Nagyon jó lenne!
Ha meggyőzhető a párom, puncit is kapsz, ígérem! Szeretném látni, ahogy nyaljátok egymást. Nagyon jó lenne!
Olyat most nem tudok, bár ha a tiédben lesz, csinálhatunk. A farkamról küldök még képet az e-mailedre, kívánságom olyan kép vagy képek, amelyeken szopsz, netán arcodra élveznek.
Olyat most nem tudok, bár ha a tiédben lesz, csinálhatunk. A farkamról küldök még képet az e-mailedre, kívánságom olyan kép vagy képek, amelyeken szopsz, netán arcodra élveznek.
Olyat amin punciban van a farkad. És neked lenne valami kívánságod?
Olyat amin punciban van a farkad. És neked lenne valami kívánságod?
Húha, most lenne mit nyelned, nagyon beindultam, annyira felcsigáztál!!!!
Húha, most lenne mit nyelned, nagyon beindultam, annyira felcsigáztál!!!!
Milyen képet szeretnél?
Milyen képet szeretnél?
Ja és még egy dolog rólam,biszex vagyok és egy nagyon picivel jobban szeretem a puncit!
Ja és még egy dolog rólam,biszex vagyok és egy nagyon picivel jobban szeretem a puncit!
Beszélj a barátoddal bátran. Dehogy lesz rosszabb, ha benne vagy te is és ő is, jelezz vissza mielőbb!!! Élvezzük!
Beszélj a barátoddal bátran. Dehogy lesz rosszabb, ha benne vagy te is és ő is, jelezz vissza mielőbb!!! Élvezzük!
Ha a barátom is benne van.? Már voltam egyszer egyszerre három pasival is,nagyon élveztem! Kettővel sem lehet rosszabb.?
Ha a barátom is benne van.? Már voltam egyszer egyszerre három pasival is,nagyon élveztem! Kettővel sem lehet rosszabb.?
Gyönyörű puncidat, izgató popsidat akarom!!!! Birtokba venni, nyalni, dugni, ahogy te akarod! Akarod?
Gyönyörű puncidat, izgató popsidat akarom!!!! Birtokba venni, nyalni, dugni, ahogy te akarod! Akarod?
Folytatás?Rock,mit szeretnél???
Folytatás?Rock,mit szeretnél???
Berny! Nagyon tetszel, és felizgattál. Folytatás?
Berny! Nagyon tetszel, és felizgattál. Folytatás?
Esetleg,benne is lennék.
Esetleg,benne is lennék.
Azért én is irigyellek, párszor szívesen elfáradnék a teljesítés közben :)
[quote=berny79]Ne irigyeld!Teljesiteni kell neki rendesen.[/quote]
Azért én is irigyellek, párszor szívesen elfáradnék a teljesítés közben :)
Írta berny79: Ne irigyeld!Teljesiteni kell neki rendesen.
Ne irigyeld!Teljesiteni kell neki rendesen.
Ne irigyeld!Teljesiteni kell neki rendesen.
Nagyon szenvedélyes csaj lehetsz!
Az alakod is gyönyörű, mi kell még egy férfinak?
Irigylem a barátod!
Nagyon szenvedélyes csaj lehetsz!
Az alakod is gyönyörű, mi kell még egy férfinak?
Irigylem a barátod!
szexi vagy és izgik a képeid, ahol mindenfélét feltolsz magadna :)
szexi vagy és izgik a képeid, ahol mindenfélét feltolsz magadna :)
törölt felhasználó
jó képek :)
jó képek :)
Szeretem és nagyon élvezem is! De legalább annyira élvezi a barátom is,főleg ha hagyom hogy ő dugdossa belém. Vannak néha extrém ötletei,de nem bánom!
Szeretem és nagyon élvezem is! De legalább annyira élvezi a barátom is,főleg ha hagyom hogy ő dugdossa belém. Vannak néha extrém ötletei,de nem bánom!
Szia!Látom Te is szeretet tágítani a puncikádat!Nézzd meg a képeimet,remélem azok is tetszenek!
Szia!Látom Te is szeretet tágítani a puncikádat!Nézzd meg a képeimet,remélem azok is tetszenek!
törölt felhasználó
De Nagyon SzÉp Puncid Van..........55555
De Nagyon SzÉp Puncid Van..........55555
Sziasztok,
Nagyon jók a képek, grat hozzá!
Sziasztok,
Nagyon jók a képek, grat hozzá!
Bocsi a képet a bernyke79@freemail.hu-ra! Az elöbb el írtam egy picit. fiút majd máskor Nagyágyú! Két pasival is szeretek dugni már egyszer voltam 3al is az az igazi!!!
Bocsi a képet a bernyke79@freemail.hu-ra! Az elöbb el írtam egy picit. fiút majd máskor Nagyágyú! Két pasival is szeretek dugni már egyszer voltam 3al is az az igazi!!!
Lányt keresünk harmadiknak 18-22 ig.Ha bennevagy képet a bernyke@freemail.hu-ra.
Lányt keresünk harmadiknak 18-22 ig.Ha bennevagy képet a bernyke@freemail.hu-ra.