[quote=falat]Örömmel láttam, hogy van újdonság! Nagyon szuper a masztis fotó is! Mindig sikerül keményre edzened a lécemet! Isteni vagy! Nagy nagy puszi a.......... ;)[/quote] Az a fotó csupán csak azért van, mert 1-2-....ember kért ilyen fotót! Így messze nem maszti! De örülök hogy ilyen hatást keltett ez a fotóm is! pussz falat!
Az a fotó csupán csak azért van, mert 1-2-....ember kért ilyen fotót! Így messze nem maszti! De örülök hogy ilyen hatást keltett ez a fotóm is! pussz falat!
Örömmel láttam, hogy van újdonság! Nagyon szuper a masztis fotó is! Mindig sikerül keményre edzened a lécemet! Isteni vagy! Nagy nagy puszi a.......... ;)
Örömmel láttam, hogy van újdonság! Nagyon szuper a masztis fotó is! Mindig sikerül keményre edzened a lécemet! Isteni vagy! Nagy nagy puszi a.......... ;)
[quote=buksika]Fantasztikus fergeteges volt ismét veled Baba! Ezért vártam annyira hogy megint veled lehessek! Millió csók mindenedre DRÁGA BABA![/quote] Köszike és örülök hogy ennyire jól érezted magad velem, nekem is szuper volt! Pussz
Köszike és örülök hogy ennyire jól érezted magad velem, nekem is szuper volt! Pussz
[quote=buksika]Fantasztikus vagy, és nagyon Baba! Már alig várom a napot hogy újra az enyém légy, imádlak, és imádok veled lenni! Millió csók mindenedre drága![/quote] Köszi szépen kedves! Pár nap az el repül hamar, de örülök hogy ennyire várod! pussz a hasadra!
Köszi szépen kedves! Pár nap az el repül hamar, de örülök hogy ennyire várod! pussz a hasadra!
[quote=falat]Gyönyörű vagy baba! Szivesen megetetném az éhes barackodat! Imádlak![/quote] Köszi a kommentet és örülök hogy tetszenek az új képek! Nagyon éhes úgy hogy siess megetetni! Pussz a hasadra kedves!
Köszi a kommentet és örülök hogy tetszenek az új képek! Nagyon éhes úgy hogy siess megetetni! Pussz a hasadra kedves!