aki ott volt, ott volt, aki nem az bánhatja!
mindenesetre kösz a részvételt, meg a szervezést!
felőlem akár mehet a 2. buli szervezés is:)
ja, megfogadtuk, akik jelentkeztek és nem jöttek el, azoknak nem mondunk semmit, hogy kik voltak és mit csináltunk:)
hadd egye a fene őket!;)
aki ott volt, ott volt, aki nem az bánhatja!
mindenesetre kösz a részvételt, meg a szervezést!
felőlem akár mehet a 2. buli szervezés is:)
ja, megfogadtuk, akik jelentkeztek és nem jöttek el, azoknak nem mondunk semmit, hogy kik voltak és mit csináltunk:)
hadd egye a fene őket!;)
Nálam is lehet jelentkezni, ha fent vagyok cseten, vagy levélben :) Igaz nem szexbuli lesz de jónak ígérkezik, eddig kb 20an jelezték, hogy jönnének :)
Nálam is lehet jelentkezni, ha fent vagyok cseten, vagy levélben :) Igaz nem szexbuli lesz de jónak ígérkezik, eddig kb 20an jelezték, hogy jönnének :)
Jó ötlet, én biztos ott leszek ;)
[quote=lanyaszomszedbol]Az érdeklődésre való tekintettel az oldal meghirdeti az első csetes buliját! Sok szeretettel várunk mindenkit. Részvételi szándékotokat kérjük előre jelezzétek a fórumban![/quote]
A lényeg lemaradt... bocsi :)
A buli szeptember 10-én lesz Budapesten, egy bárban de még nincs lefixálva pontosan hol.
És persze lányokat párokat is várunk nem csak fiúkat :) Elég silány buli lenne 28 pasi 2 lány...
A lényeg lemaradt... bocsi :)
A buli szeptember 10-én lesz Budapesten, egy bárban de még nincs lefixálva pontosan hol.
És persze lányokat párokat is várunk nem csak fiúkat :) Elég silány buli lenne 28 pasi 2 lány...
Az érdeklődésre való tekintettel az oldal meghirdeti az első csetes buliját! Sok szeretettel várunk mindenkit. Részvételi szándékotokat kérjük előre jelezzétek a fórumban!
Az érdeklődésre való tekintettel az oldal meghirdeti az első csetes buliját! Sok szeretettel várunk mindenkit. Részvételi szándékotokat kérjük előre jelezzétek a fórumban!