KÖSZÖNET AZ EDDIGI KOMENTEKÉRT !!
Mikor beléptem ide, megígértem, hogy később hozom a párom is.
A sok fiús képet látva,talán már le is mondtatok róla.
De most láthatjátok megérkezett, a maga anya szült valóságában!!
Mindketten kérünk titeket, bátran, őszintén, kendőzetlenül minősítsétek amit láttok, úgy ahogy valóban érzitek!
A látottak milyen érzéseket, gondolatokat, vágyakat, ösztönöket váltanak ki, legyen az akármilyen is!
Kérjük bontsátok ki a meglátásotok, az az konkrétan a jó mitől jó, vagy épp a rossz, mitől az.
KÖSZI MINDENKINEK, AKI MEGNÉZI A FOTÓINKAT ÉS VESZI A F
KÖSZÖNET AZ EDDIGI KOMENTEKÉRT !!
Mikor beléptem ide, megígértem, hogy később hozom a párom is.
A sok fiús képet látva,talán már le is mondtatok róla.
De most láthatjátok megérkezett, a maga anya szült valóságában!!
Mindketten kérünk titeket, bátran, őszintén, kendőzetlenül minősítsétek amit láttok, úgy ahogy valóban érzitek!
A látottak milyen érzéseket, gondolatokat, vágyakat, ösztönöket váltanak ki, legyen az akármilyen is!
Kérjük bontsátok ki a meglátásotok, az az konkrétan a jó mitől jó, vagy épp a rossz, mitől az.
KÖSZI MINDENKINEK, AKI MEGNÉZI A FOTÓINKAT ÉS VESZI A F
[quote=nagyho]szivesen leszopnám és utána megdolgozhatnád a nagy popsimat mert szeretem az ijen eres farkincát puszi rá[/quote]
Szia! Kösz a véleményt.
Szívesen elviselném ahogy leszopsz mert a képeid alapján mesterien teszed. Tele lucskolnám a gyönyörű pinádat és seggbe basználak, aztán újra leszophatnál. Mellbe is szívesen kúrnálak. Díjaznám a nagy női popód. Puszkó.
Szia! Kösz a véleményt.
Szívesen elviselném ahogy leszopsz mert a képeid alapján mesterien teszed. Tele lucskolnám a gyönyörű pinádat és seggbe basználak, aztán újra leszophatnál. Mellbe is szívesen kúrnálak. Díjaznám a nagy női popód. Puszkó.