Csudaszép punci, és nem kevésbé szép a leányzó.
Látszik, hogy karban van tartva. Ha belefáradtál, szívesen kényeztetném a hölgyet, de ahármastól sem idegenkednék veletek...
Csudaszép punci, és nem kevésbé szép a leányzó.
Látszik, hogy karban van tartva. Ha belefáradtál, szívesen kényeztetném a hölgyet, de ahármastól sem idegenkednék veletek...
Elragadóak amiket látni a fotókon..:).Szép, kívánatos, és csodás idomok..Minden helyén van a barátnődnél..Tudnám én is élvezni..:).Jöhetnek csak bátran az új fotók, vannak páran akik még élveznék amiket csak láthatnak a barátnödről!:)
Elragadóak amiket látni a fotókon..:).Szép, kívánatos, és csodás idomok..Minden helyén van a barátnődnél..Tudnám én is élvezni..:).Jöhetnek csak bátran az új fotók, vannak páran akik még élveznék amiket csak láthatnak a barátnödről!:)
[quote=lizaeugen]kösz a visszautasitást ugy látszik más az elkébzelésünk arról hogy egy ilyen oldalon hogyan lehet ismerkedni. De mi igy is megdicsérjük a fotóitokat[/quote]
Nem kell megsértődni, ismerősöket igazolunk vissza! Mi még soha 2szót sem beszéltünk, így nem adunk privát képeket a baráti visszaigazolással együtt.
Nem kell megsértődni, ismerősöket igazolunk vissza! Mi még soha 2szót sem beszéltünk, így nem adunk privát képeket a baráti visszaigazolással együtt.
[quote=pinafaló11]köszönöm hogy nem fogadtatok el barátnan remélem halálra baszák a puncikát ami nagyon jó nem tudom mire vagytok büszkék[/quote]
Barátnak? Még két szót sem váltottunk és barátkozni szeretnél :)
Barátnak? Még két szót sem váltottunk és barátkozni szeretnél :)