[quote=Porky]Kedves elõttem szólók!
Én juttattam az elsõ helyre, mert szerintem egyáltalán nem undorító, sõt tökéletes mellek, stb.
Igen, lehet többször is szavazni egymás után. Bárkinek. Nektek is.
Rólatok nem láttam fent fotót. Ez is önkritika lenne? Ennyire gázok vagytok?
[/quote]Kedves Porky!
Ez az, amikor viszaüt a csalás! Nekem pl. sok képem van fent más néven. Hogy miért nem azon írok most? Mert, ha azon írnék be akkor az ilyen kis k...k, mint te leszavaznának csalással, bármilyen is jó vagyok.
Kedves Porky!
Ez az, amikor viszaüt a csalás! Nekem pl. sok képem van fent más néven. Hogy miért nem azon írok most? Mert, ha azon írnék be akkor az ilyen kis k...k, mint te leszavaznának csalással, bármilyen is jó vagyok.
Kedves elõttem szólók!
Én juttattam az elsõ helyre, mert szerintem egyáltalán nem undorító, sõt tökéletes mellek, stb.
Kedves elõttem szólók!
[quote=0]0[/quote]Néha lehet egy-egy képre egymás után szavazni. Én is láttam ezt a növekedést. Õ dolga mit rak ki a kirakatba, de hogy nincs önkritikája.... De az is lehet, hogy vagy 50 tag egyszerre rászavazott :DDDDDDDDDD
Néha lehet egy-egy képre egymás után szavazni. Én is láttam ezt a növekedést. Õ dolga mit rak ki a kirakatba, de hogy nincs önkritikája.... De az is lehet, hogy vagy 50 tag egyszerre rászavazott :DDDDDDDDDD