[quote=Ronnie]Még mindig nagyon izgatóak vagytok! Azokat a ciciket folyton csak szopnám... Hmm.. Szívesen találkoznék veletek egyszer. :)[/quote]
Köszönjük!
[quote=kovfer]Szia, isteniek azok a mellek ki sem engedném őket a számból max hogy egyikről a másikra váltsak, közben a másikat bimbót meg az ujjaimmal morzsolgatnám.[/quote]
Szia! Ilyenben már bolt részem többször is, nekem is nagyon tetszett! Szerintem ma is kipróbáljuk!
Szia! Ilyenben már bolt részem többször is, nekem is nagyon tetszett! Szerintem ma is kipróbáljuk!
Szia, isteniek azok a mellek ki sem engedném őket a számból max hogy egyikről a másikra váltsak, közben a másikat bimbót meg az ujjaimmal morzsolgatnám.
Szia, isteniek azok a mellek ki sem engedném őket a számból max hogy egyikről a másikra váltsak, közben a másikat bimbót meg az ujjaimmal morzsolgatnám.
[quote=BRita996]Szia! Nagyon szívesen bekapnám a mellbimbóidat, abba se bírnám hagyni velük a játszadozást :*[/quote]
Azt én is nagyon szeretem amikor a bimbóimat szopogatják!
Azt én is nagyon szeretem amikor a bimbóimat szopogatják!
[quote=norbifiu28]Szia eszméletlen melleid vannak ezeket imádom nagy és természetes ...... Millio csók és gratula[/quote]
Nagyon szépen köszönöm a dicsérő szavakat!