Fórum
törölt felhasználó
Remek punci. Írigyellek! Beszálhatok harmadiknak?
Remek punci. Írigyellek! Beszálhatok harmadiknak?
törölt felhasználó
Örülök, hogy újra itt! Szuper képek! Gyönyörű a hölgy! Szexi a ruha!
Örülök, hogy újra itt! Szuper képek! Gyönyörű a hölgy! Szexi a ruha!
gyönyörű a szőrös punikád kinyalnám és megdugnám örömmel:
gyönyörű a szőrös punikád kinyalnám és megdugnám örömmel:
És Tartsd is meg jóóóóóóóóóó sokáig ezen izgató szokásodat!:)
De élőben is szivesen megnézném, és.......:)
Van erre is lehetőség nálatok?
Üdv:Zoli.
És Tartsd is meg jóóóóóóóóóó sokáig ezen izgató szokásodat!:)
De élőben is szivesen megnézném, és.......:)
Van erre is lehetőség nálatok?
Üdv:Zoli.
törölt felhasználó
Sziasztok!Nagyon jók a képek!!
Sziasztok!Nagyon jók a képek!!
köszönöm a jelölést,csinos a hölgy
köszönöm a jelölést,csinos a hölgy
Sziasztok! Köszi a jelölést. Nagyszerű és jól néz ki a höly, mentek az ötösök.
Sziasztok! Köszi a jelölést. Nagyszerű és jól néz ki a höly, mentek az ötösök.
Szia! köszönöm szépen nagyon tűndéri vagy. de teis kűldessz nekem ? puszillak. szia
Szia! köszönöm szépen nagyon tűndéri vagy. de teis kűldessz nekem ? puszillak. szia
Szia Drága! nagyon csinos és gyönyörűszép tested van. puszi neked szépek a cicijeid csodálatos a posid.
Szia Drága! nagyon csinos és gyönyörűszép tested van. puszi neked szépek a cicijeid csodálatos a posid.
Szia!
Ezt a testet én is kényeztethetném csodás képek,de leginkább a test!!!
:)))))))))
Szia!
Ezt a testet én is kényeztethetném csodás képek,de leginkább a test!!!
:)))))))))
Helló Steve és párja!
Először is gratulálok a képekhez. Nagyon jó csaj az asszony. Ez a nő megérdemel egy jobb fényképezőgépet. Meg csinálhatnátok aktus közbeni képeket is mert nagyon megnézném meg szerintem más is hogy ez a finom punci benyeli a farkadat. csak így tovább lehet hogy nem soká masztizós videót látunk tőletek. :)
Helló Steve és párja!
Először is gratulálok a képekhez. Nagyon jó csaj az asszony. Ez a nő megérdemel egy jobb fényképezőgépet. Meg csinálhatnátok aktus közbeni képeket is mert nagyon megnézném meg szerintem más is hogy ez a finom punci benyeli a farkadat. csak így tovább lehet hogy nem soká masztizós videót látunk tőletek. :)
Szia! Nagyon jók a képek:-)
Szia! Nagyon jók a képek:-)
törölt felhasználó
Hali!Isteni képek!Formás a hölgy és izgató!
Hali!Isteni képek!Formás a hölgy és izgató!
Köszönöm a szavazatokat.
Köszönöm a szavazatokat.
törölt felhasználó
Isteni formás a feleséged és már merész is igy arcosan ki tenni nem semmi bátorság Gratulálunk
Isteni formás a feleséged és már merész is igy arcosan ki tenni nem semmi bátorság Gratulálunk
Szóval szép a műszerem? :)
Örülök hogy tetszik...
Látni akarod élőben? :)
Szóval szép a műszerem? :)
Örülök hogy tetszik...
Látni akarod élőben? :)
sziasztok nagyon jok es izgatoak az uj kepeitek nagyon csinos a holgy
sziasztok nagyon jok es izgatoak az uj kepeitek nagyon csinos a holgy
Nagyon jók az új fehérneműs képek. Nekem a "TV irányítós" jön be a legjobban. Egyre inkább tetszik a hölgy. :) Tehetnétek fel a csak barátoknak szóló részbe is valamit. Valami extrát. ;)
Üdv.
gorbesrac
Nagyon jók az új fehérneműs képek. Nekem a "TV irányítós" jön be a legjobban. Egyre inkább tetszik a hölgy. :) Tehetnétek fel a csak barátoknak szóló részbe is valamit. Valami extrát. ;)
Üdv.
gorbesrac
Szióka! Csodás képek! pussz!!
Szióka! Csodás képek! pussz!!
jóóó!!!! SEXU
jóóó!!!! SEXU
Gratula! Huncutul szinte provokálod hogy formás teste mellé arcát is megmutasd ! Izgatóan érdekes pár vagytok !
Gratula! Huncutul szinte provokálod hogy formás teste mellé arcát is megmutasd ! Izgatóan érdekes pár vagytok !
Köszi a jelölést, örömmel vettem. Szívesen szétnyalnám a hölgyet.
Köszi a jelölést, örömmel vettem. Szívesen szétnyalnám a hölgyet.
Sziasztok!Köszi a dícséretet és a jelölést.Igazán szép puncit látok a képeiteken,nem lennék ellenére ha beleülne a farkamba!Tudnám kényeztetni...
Sziasztok!Köszi a dícséretet és a jelölést.Igazán szép puncit látok a képeiteken,nem lennék ellenére ha beleülne a farkamba!Tudnám kényeztetni...
Szia
Jók a képek .Minőségen kellene javítani.
Szia
Szia
Jók a képek .Minőségen kellene javítani.
Szia
szia jók a képek csak régiek és elmosódottak hali
szia jók a képek csak régiek és elmosódottak hali
A képek minősége nagyon rossz, de annyit ki tudtam venni, hogy a hölgy "minősége" viszont nagyon jó. :)
A képek minősége nagyon rossz, de annyit ki tudtam venni, hogy a hölgy "minősége" viszont nagyon jó. :)
tudom h rosszak a képek, de azért köszi mindenkinek a dicséreteket
tudom h rosszak a képek, de azért köszi mindenkinek a dicséreteket
Nagyon megkívántam, igazi jó csaj!:)
Nagyon megkívántam, igazi jó csaj!:)
ne remegjen a kezed!!!!
ne remegjen a kezed!!!!
Sziasztok , nem akarlak megbántani ,de a képek minősége nagyon gyenge , pedig az asszonyka csúcs. Szívesen csinálok fotókat a jelenlétedben az asszonykádról ingyen és minden szexuális részvételem nélkül.
Sziasztok , nem akarlak megbántani ,de a képek minősége nagyon gyenge , pedig az asszonyka csúcs. Szívesen csinálok fotókat a jelenlétedben az asszonykádról ingyen és minden szexuális részvételem nélkül.