[quote=Vitaliti]Jó vagy Tücsök csak kissé pattanásos a segged:-))[/quote]Szia: Vitaliti!! Köszi,de ennyi szépség hiba én szerintem elfér...Hidd el ,nem ezt nézik elõször meg...:-)
Szia: Vitaliti!! Köszi,de ennyi szépség hiba én szerintem elfér...Hidd el ,nem ezt nézik elõször meg...:-)
[quote=stotya]Tücsök gyönyörû PUNCID van megpuszilgatnám én is sõt tudnék bele valamit tenni is![/quote]Szia Stotya! Kösz ezt bóknak veszem! Na és mit tudnál bele tenni?Hm?Válaszolj légyszi!!!
Szia Stotya! Kösz ezt bóknak veszem! Na és mit tudnál bele tenni?Hm?Válaszolj légyszi!!!
[quote=mediterran]Látom más is Élvez téged. zépen csordogál a puncidból a sperma. [/quote]Szia Mediterrán! Igen jól látod,õ a võlegényem és imádom a szexet! Ezzel te is így vagy gondolom!!:-)
Szia Mediterrán! Igen jól látod,õ a võlegényem és imádom a szexet! Ezzel te is így vagy gondolom!!:-)
[quote=mediterran]Nagy élvezet nézni a képeid. Keezem nem nyugszik az asztal alatt... Ne munkahelyen lennék...[/quote]A melóhelyen jobb óvatosnak lenni ám...:-)
Szia!Kivánatos a puncid,szivesen megdugnám!Az arcod is helyes és jo a tested is!Nem tudnánk egy találkozot összehozni?Csinálhatnánk képeket is!Ha gondolod válaszolj és megbeszéljük!
Szia!Kivánatos a puncid,szivesen megdugnám!Az arcod is helyes és jo a tested is!Nem tudnánk egy találkozot összehozni?Csinálhatnánk képeket is!Ha gondolod válaszolj és megbeszéljük!
[quote=coitus]Csak azt nem értem valakinek annyi agya ne legyen, hogy a képeket ne 90 fokkal elforgatva tegye be. Forgassam én el a monitort? Na ezért kapsz egyeseket![/quote]Erre már ne legyél lusta...
Csak azt nem értem valakinek annyi agya ne legyen, hogy a képeket ne 90 fokkal elforgatva tegye be. Forgassam én el a monitort? Na ezért kapsz egyeseket!
Csak azt nem értem valakinek annyi agya ne legyen, hogy a képeket ne 90 fokkal elforgatva tegye be. Forgassam én el a monitort? Na ezért kapsz egyeseket!