Fórum
[quote=magányosfarkas]e-mail cim.( mervick77@ gmail.com)[/quote] ide irjatok!
Írta magányosfarkas: e-mail cim.( mervick77@ gmail.com) ide irjatok!
e-mail cim.( mervick77@ gmail.com)
e-mail cim.( mervick77@ gmail.com)
Tetszik a farkad! Cserélnénk pár képet? Egész alakost, pucéron...Én az asszonyról küldenék, hátha neki is bejön a farkad és te is beindulsz rá... írj, ha érdekel! pussybarber@freemail.hu
Tetszik a farkad! Cserélnénk pár képet? Egész alakost, pucéron...Én az asszonyról küldenék, hátha neki is bejön a farkad és te is beindulsz rá... írj, ha érdekel! pussybarber@freemail.hu
[quote=sly]Egy ilyen farok becserkészhetné a puncimat.[/quote] én örömmel benne vagyok hogy becserkéssze a kis homlokos punikád!
Írta sly: Egy ilyen farok becserkészhetné a puncimat. én örömmel benne vagyok hogy becserkéssze a kis homlokos punikád!
Egy ilyen farok becserkészhetné a puncimat.
Egy ilyen farok becserkészhetné a puncimat.
[quote=nyalatnék]Finom...:)[/quote] köszi! tied lehet!!
Írta nyalatnék: Finom...:) köszi! tied lehet!!
[quote=Beácska20]Kár, hogy nem vagy fiatalabb, és csak fele ekkora hassal, de a faszod az viszont nagyon is tetszik nekem, ezzel a csodaszép nagy makkal :)[/quote] köszi Beus! nekem is nagyon tetszik a te pinácskád. és a kis pici cicijeid puszi rájuk.
Írta Beácska20: Kár, hogy nem vagy fiatalabb, és csak fele ekkora hassal, de a faszod az viszont nagyon is tetszik nekem, ezzel a csodaszép nagy makkal :) köszi Beus! nekem is nagyon tetszik a te pinácskád. és a kis pici cicijeid puszi rájuk.
Kár, hogy nem vagy fiatalabb, és csak fele ekkora hassal, de a faszod az viszont nagyon is tetszik nekem, ezzel a csodaszép nagy makkal :)
Kár, hogy nem vagy fiatalabb, és csak fele ekkora hassal, de a faszod az viszont nagyon is tetszik nekem, ezzel a csodaszép nagy makkal :)
szép farkad van.tetszik a nagy feje.
szép farkad van.tetszik a nagy feje.
[quote=nedves]Jó képek lettek, tetszik! Főleg a vastagsága izgat! :-)[/quote] tetszik neked nagyon drága? tele nyomnám a pinádat csak ugy tocsogna.
Írta nedves: Jó képek lettek, tetszik! Főleg a vastagsága izgat! :-) tetszik neked nagyon drága? tele nyomnám a pinádat csak ugy tocsogna.
[quote=joe]A nejem látta a faszod. Nagyon leszopna azt mondta..[/quote] köszönöm. örűlnék is neki nagyon.
Írta joe: A nejem látta a faszod. Nagyon leszopna azt mondta.. köszönöm. örűlnék is neki nagyon.
A nejem látta a faszod. Nagyon leszopna azt mondta..
A nejem látta a faszod. Nagyon leszopna azt mondta..
[quote=hella]Szép a farkad, olyan jó szopni való...[/quote] köszi tűndéri vagy:
Írta hella: Szép a farkad, olyan jó szopni való... köszi tűndéri vagy:
Szép a farkad, olyan jó szopni való...
Szép a farkad, olyan jó szopni való...
jó kis farkad van
jó kis farkad van
Szeretbéd baszni a nejem? 52 éves tanárnő...
Szeretbéd baszni a nejem? 52 éves tanárnő...
Szép faszod van..kúrnád a nejem?????
Szép faszod van..kúrnád a nejem?????
[quote=nedves]Jó képek lettek, tetszik! Főleg a vastagsága izgat! :-)[/quote] a kezedbe még vastagabb lenne.
Írta nedves: Jó képek lettek, tetszik! Főleg a vastagsága izgat! :-) a kezedbe még vastagabb lenne.
[quote=nyalatnék]Szép lompos! Kitöltene az biztos![/quote] elhiheted drága.
Írta nyalatnék: Szép lompos! Kitöltene az biztos! elhiheted drága.
Szép lompos! Kitöltene az biztos!
Szép lompos! Kitöltene az biztos!
Jó képek lettek, tetszik! Főleg a vastagsága izgat! :-)
Jó képek lettek, tetszik! Főleg a vastagsága izgat! :-)
[quote=bogancsek]nekünk nem jön be[/quote] nagy űgy.
Írta bogancsek: nekünk nem jön be nagy űgy.
nekünk nem jön be
nekünk nem jön be
[quote=cica38]szia,farkasom szép a vastag a lomposod !!! puszilak Cica[/quote] köszönöm.
Írta cica38: szia,farkasom szép a vastag a lomposod !!! puszilak Cica köszönöm.
[quote=szexyke]Jók a képeid! Tetszetős farok.[/quote] köszi szexike.
Írta szexyke: Jók a képeid! Tetszetős farok. köszi szexike.
Jók a képeid! Tetszetős farok.
Jók a képeid! Tetszetős farok.
Jöhet a lövés, de nem egy!!! :)
Jöhet a lövés, de nem egy!!! :)