Fórum

Fórum >> Tagok fóruma >> eniwife fóruma
Hozzászólás csak tagoknak! Lépj be, vagy regisztrálj!
| 2022-08-05 16:28:08 | Válasz | Jelentés | #91
Nem tudok priváton írni. Jövő héten ráérsz, hét közepe felé? Remélem még lenyeled a gecit?
Nem tudok priváton írni. Jövő héten ráérsz, hét közepe felé? Remélem még lenyeled a gecit?
| 2022-08-05 16:05:39 | Válasz | Jelentés | #90
törölt felhasználó
[quote=édeshusi]Szia kedves jó lenne ha szétnyalhatnám a pinádat menni a tarifa[/quote] Szia Drága. Inkább levet írj. Puszika
Írta édeshusi:Szia kedves jó lenne ha szétnyalhatnám a pinádat menni a tarifa

Szia Drága. Inkább levet írj. Puszika
| 2022-08-05 15:59:43 | Válasz | Jelentés | #89
Szia kedves jó lenne ha szétnyalhatnám a pinádat menni a tarifa
Szia kedves jó lenne ha szétnyalhatnám a pinádat menni a tarifa
| 2022-08-05 15:58:45 | Válasz | Jelentés | #88
törölt felhasználó
[quote=lacupapa]Enikő. A tarifáid ugyan azok. Haverommal mennénk, két fasz gondolom drágább, bár már régen baszlak, ezt is figyelembe vehetnéd. Én mindenképpen seggbe dugnálak ha nem gond.[/quote] Igen azok. Gyertek, a többit privátban. . . .
Írta lacupapa:Enikő. A tarifáid ugyan azok. Haverommal mennénk, két fasz gondolom drágább, bár már régen baszlak, ezt is figyelembe vehetnéd. Én mindenképpen seggbe dugnálak ha nem gond.

Igen azok. Gyertek, a többit privátban. . . .
| 2022-08-05 15:57:39 | Válasz | Jelentés | #87
Enikő. A tarifáid ugyan azok. Haverommal mennénk, két fasz gondolom drágább, bár már régen baszlak, ezt is figyelembe vehetnéd. Én mindenképpen seggbe dugnálak ha nem gond.
Enikő. A tarifáid ugyan azok. Haverommal mennénk, két fasz gondolom drágább, bár már régen baszlak, ezt is figyelembe vehetnéd. Én mindenképpen seggbe dugnálak ha nem gond.
| 2022-08-01 11:59:39 | Válasz | Jelentés | #86
Én 6 éve kefélem Enikőt. Egy kicsit meghízott, de a mellei, pinája, segge még mindig fenomenális. Legjobban a gecit szeretem a szájába verni :-) meg a melleire és szétkenni rajta :-)
Én 6 éve kefélem Enikőt. Egy kicsit meghízott, de a mellei, pinája, segge még mindig fenomenális. Legjobban a gecit szeretem a szájába verni :-) meg a melleire és szétkenni rajta :-)
| 2022-08-01 10:02:40 | Válasz | Jelentés | #85
törölt felhasználó
Na na, azért még szúk vagyok, ezt minden vendégem alá tudja a támasztani. Nyilván sokan felnyúlnak a puncimba s ez nem szűkíti.
Na na, azért még szúk vagyok, ezt minden vendégem alá tudja a támasztani. Nyilván sokan felnyúlnak a puncimba s ez nem szűkíti.
| 2022-08-01 09:59:59 | Válasz | Jelentés | #84
törölt felhasználó
[quote=Norbika7][quote=lacupapa][quote=Tamásbátyja]Jó kurva Enikő, hibátlan nem fogsz benne csalódni, csak ne menj délután, akkor már fáradt és unottan szopja a faszt. Természetes pina, nem az az a szilikonos, felpumpált kurva. Fotózhatod is ha akarod, nem érdekli. Jó szűk pina és segg, ami meglepő ennyi baszás után :-)[/quote] Csaóka. Engem is meglep, hogy annyi fasz után hogy tud ilyen szűk lenni. Az én dákóm is már megjárta jópárszor a szűk seggét. Mondjuk a pinája már nem olyan szúk mint régen, azért az érezhető, hogy öklözik a muffját. Ettől függetlenül még jól tapad a faszra.[/quote] Sziasztok. Igen, már nem olyan szűk, de fasz kérdése. Ha kicsi akkor barlang lesz, ha méretes akkor szűk :-) Nekem rátapadt a pinája a a farkamra, a segge főleg. Végülis mindegy, úgyis a szájába verik legtöbben. Nekem azt mondta Enikő, hogy egy éve engedi az ökölszexet, azóta szinte mindenki kéri. Ezért nyilván tágult a pi
Írta Norbika7:
Írta lacupapa:
Írta Tamásbátyja:Jó kurva Enikő, hibátlan nem fogsz benne csalódni, csak ne menj délután, akkor már fáradt és unottan szopja a faszt. Természetes pina, nem az az a szilikonos, felpumpált kurva. Fotózhatod is ha akarod, nem érdekli. Jó szűk pina és segg, ami meglepő ennyi baszás után :-)

Csaóka. Engem is meglep, hogy annyi fasz után hogy tud ilyen szűk lenni. Az én dákóm is már megjárta jópárszor a szűk seggét. Mondjuk a pinája már nem olyan szúk mint régen, azért az érezhető, hogy öklözik a muffját. Ettől függetlenül még jól tapad a faszra.

Sziasztok. Igen, már nem olyan szűk, de fasz kérdése. Ha kicsi akkor barlang lesz, ha méretes akkor szűk :-) Nekem rátapadt a pinája a a farkamra, a segge főleg. Végülis mindegy, úgyis a szájába verik legtöbben. Nekem azt mondta Enikő, hogy egy éve engedi az ökölszexet, azóta szinte mindenki kéri. Ezért nyilván tágult a pi
| 2022-08-01 06:50:48 | Válasz | Jelentés | #83
[quote=lacupapa][quote=Tamásbátyja]Jó kurva Enikő, hibátlan nem fogsz benne csalódni, csak ne menj délután, akkor már fáradt és unottan szopja a faszt. Természetes pina, nem az az a szilikonos, felpumpált kurva. Fotózhatod is ha akarod, nem érdekli. Jó szűk pina és segg, ami meglepő ennyi baszás után :-)[/quote] Csaóka. Engem is meglep, hogy annyi fasz után hogy tud ilyen szűk lenni. Az én dákóm is már megjárta jópárszor a szűk seggét. Mondjuk a pinája már nem olyan szúk mint régen, azért az érezhető, hogy öklözik a muffját. Ettől függetlenül még jól tapad a faszra.[/quote] Sziasztok. Igen, már nem olyan szűk, de fasz kérdése. Ha kicsi akkor barlang lesz, ha méretes akkor szűk :-) Nekem rátapadt a pinája a a farkamra, a segge főleg. Végülis mindegy, úgyis a szájába verik legtöbben. Nekem azt mondta Enikő, hogy egy éve engedi az ökölszexet, azóta szinte mindenki kéri. Ezért nyilván tágult a pinája. . .
Írta lacupapa:
Írta Tamásbátyja:Jó kurva Enikő, hibátlan nem fogsz benne csalódni, csak ne menj délután, akkor már fáradt és unottan szopja a faszt. Természetes pina, nem az az a szilikonos, felpumpált kurva. Fotózhatod is ha akarod, nem érdekli. Jó szűk pina és segg, ami meglepő ennyi baszás után :-)

Csaóka. Engem is meglep, hogy annyi fasz után hogy tud ilyen szűk lenni. Az én dákóm is már megjárta jópárszor a szűk seggét. Mondjuk a pinája már nem olyan szúk mint régen, azért az érezhető, hogy öklözik a muffját. Ettől függetlenül még jól tapad a faszra.

Sziasztok. Igen, már nem olyan szűk, de fasz kérdése. Ha kicsi akkor barlang lesz, ha méretes akkor szűk :-) Nekem rátapadt a pinája a a farkamra, a segge főleg. Végülis mindegy, úgyis a szájába verik legtöbben. Nekem azt mondta Enikő, hogy egy éve engedi az ökölszexet, azóta szinte mindenki kéri. Ezért nyilván tágult a pinája. . .
| 2022-08-01 06:44:21 | Válasz | Jelentés | #82
[quote=Tamásbátyja]Jó kurva Enikő, hibátlan nem fogsz benne csalódni, csak ne menj délután, akkor már fáradt és unottan szopja a faszt. Természetes pina, nem az az a szilikonos, felpumpált kurva. Fotózhatod is ha akarod, nem érdekli. Jó szűk pina és segg, ami meglepő ennyi baszás után :-)[/quote] Csaóka. Engem is meglep, hogy annyi fasz után hogy tud ilyen szűk lenni. Az én dákóm is már megjárta jópárszor a szűk seggét. Mondjuk a pinája már nem olyan szúk mint régen, azért az érezhető, hogy öklözik a muffját. Ettől függetlenül még jól tapad a faszra.

| 2022-08-01 05:00:59 | Válasz | Jelentés | #81
Jó kurva Enikő, hibátlan nem fogsz benne csalódni, csak ne menj délután, akkor már fáradt és unottan szopja a faszt. Természetes pina, nem az az a szilikonos, felpumpált kurva. Fotózhatod is ha akarod, nem érdekli. Jó szűk pina és segg, ami meglepő ennyi baszás után :-)
Jó kurva Enikő, hibátlan nem fogsz benne csalódni, csak ne menj délután, akkor már fáradt és unottan szopja a faszt. Természetes pina, nem az az a szilikonos, felpumpált kurva. Fotózhatod is ha akarod, nem érdekli. Jó szűk pina és segg, ami meglepő ennyi baszás után :-)
| 2022-08-01 03:19:01 | Válasz | Jelentés | #80
[quote=eniwife][quote=eniwife]ja én is osztályzom: szopásból csillagos ötös. A pinája szintúgy. A segge is, bár azt valóban nem annyira szereti ha basszák. Ami nekem jól jött volna, ha csupasz a pinája, de nem hajlandó teljesen leborotválni, mert a kuncsaftok így szeretik. Extra amit csináltam vele, az ökölszex a pinájába. Nagyon izgi volt[/quote] EZT GYURIKUKI PRIVÁTBAN KÜLDTED NEKEM, DE SZERINTEM IDE AKARTAD ÍRNI[/quote] Igen, bocsika Te Ribancom :-)
Írta eniwife:
Írta eniwife:ja én is osztályzom:
szopásból csillagos ötös. A pinája szintúgy. A segge is, bár azt valóban nem annyira szereti ha basszák.
Ami nekem jól jött volna, ha csupasz a pinája, de nem hajlandó teljesen leborotválni, mert a kuncsaftok így szeretik.
Extra amit csináltam vele, az ökölszex a pinájába. Nagyon izgi volt

EZT GYURIKUKI PRIVÁTBAN KÜLDTED NEKEM, DE SZERINTEM IDE AKARTAD ÍRNI

Igen, bocsika Te Ribancom :-)
| 2022-08-01 03:18:10 | Válasz | Jelentés | #79
törölt felhasználó
[quote=eniwife]ja én is osztályzom: szopásból csillagos ötös. A pinája szintúgy. A segge is, bár azt valóban nem annyira szereti ha basszák. Ami nekem jól jött volna, ha csupasz a pinája, de nem hajlandó teljesen leborotválni, mert a kuncsaftok így szeretik. Extra amit csináltam vele, az ökölszex a pinájába. Nagyon izgi volt[/quote] EZT GYURIKUKI PRIVÁTBAN KÜLDTED NEKEM, DE SZERINTEM IDE AKARTAD ÍRNI
Írta eniwife:ja én is osztályzom:
szopásból csillagos ötös. A pinája szintúgy. A segge is, bár azt valóban nem annyira szereti ha basszák.
Ami nekem jól jött volna, ha csupasz a pinája, de nem hajlandó teljesen leborotválni, mert a kuncsaftok így szeretik.

EZT GYURIKUKI PRIVÁTBAN KÜLDTED NEKEM, DE SZERINTEM IDE AKARTAD ÍRNI
| 2022-08-01 03:16:18 | Válasz | Jelentés | #78
törölt felhasználó
ja én is osztályzom: szopásból csillagos ötös. A pinája szintúgy. A segge is, bár azt valóban nem annyira szereti ha basszák. Ami nekem jól jött volna, ha csupasz a pinája, de nem hajlandó teljesen leborotválni, mert a kuncsaftok így szeretik. Extra amit csináltam vele, az ökölszex a pinájába. Nagyon izgi volt
ja én is osztályzom:
| 2022-08-01 03:07:09 | Válasz | Jelentés | #77
Szóval A srác aki várt rá, csak szopatni jött így azt azt Enikő gyorsan letudta. Aztán jöttem én, nagyon megbasztam és végül leszopattam. Nem láttam még ribit aki ennyire szereti a gecit nyelni. Még megyek hozzá. Nem olcsó ribanc, de nagyon megéri!!!
Szóval A srác aki várt rá, csak szopatni jött így azt azt Enikő gyorsan letudta. Aztán jöttem én, nagyon megbasztam és végül leszopattam. Nem láttam még ribit aki ennyire szereti a gecit nyelni. Még megyek hozzá. Nem olcsó ribanc, de nagyon megéri!!!
| 2022-08-01 03:02:42 | Válasz | Jelentés | #76
Norbival egyet értek, bár én csak most voltam Enikőnél harmadjára. Annyit kiemelnék, hogy nagyon értelmes, okos nő!!! A lakás ahol fogadja a vendégeit már izgató, tele van a fal a képeivel, ahol basszák vagy csak pucérkodik. Mindenképpen privátba menjetek, illetve béreljétek ki Enikőt fél napra, megéri. Én elsőre úgy mentem, hogy várnom kellet rá, mert éppen szopott valakit. Szóval egymásnak adtuk a kilincset. Mint egy váróterem olyan volt, nagyon durva. Négyen vártunk rá. Mikor beengedett, megkérte, hogy vetkőzzünk pucérra és várjunk. Mikor leszopta az ipsét kijött gecis arccal, hogy valaki akarja így vagy zuhanyozzon le. Ketten akarták, úgyhogy azok bementek hozzá és megbaszták rendesen. Nekünk akik ketten maradtunk, mondta, hogy bemehetünk és nézhetjük, fotózhatjuk stb. Végignéztük, ahogy a két faszi megbassza, leszopatja. Aztán elmentek, Enikő meg lezuhanyzott. A srác aki várt rá, csak szopatni jött így azt ar?
Norbival egyet értek, bár én csak most voltam Enikőnél harmadjára. Annyit kiemelnék, hogy nagyon értelmes, okos nő!!!

A lakás ahol fogadja a vendégeit már izgató, tele van a fal a képeivel, ahol basszák vagy csak pucérkodik.
Mindenképpen privátba menjetek, illetve béreljétek ki Enikőt fél napra, megéri. Én elsőre úgy mentem, hogy várnom kellet rá, mert éppen szopott valakit. Szóval egymásnak adtuk a kilincset. Mint egy váróterem olyan volt, nagyon durva. Négyen vártunk rá. Mikor beengedett, megkérte, hogy vetkőzzünk pucérra és várjunk. Mikor leszopta az ipsét kijött gecis arccal, hogy valaki akarja így vagy zuhanyozzon le. Ketten akarták, úgyhogy azok bementek hozzá és megbaszták rendesen. Nekünk akik ketten maradtunk, mondta, hogy bemehetünk és nézhetjük, fotózhatjuk stb. Végignéztük, ahogy a két faszi megbassza, leszopatja. Aztán elmentek, Enikő meg lezuhanyzott. A srác aki várt rá, csak szopatni jött így azt ar?
| 2022-08-01 02:02:13 | Válasz | Jelentés | #75
Többször voltam Enikőnél. Leírom a tapasztalataimat. Nagyon izgató nő, mindent megcsinál amit kérsz. Jobban néz ki élőben mint a képeken, bár ott is jól néz ki. Előnyei: -közvetlen, s nagyon kedves -Szopnivaló mellek -Szűk a segge és a pinája, pedig már jópár fasz volt benne -Nagyon jól tud szopni -lenyeli a gecit -fotózhatod ingyen, ha kúrod is Hátrány: - Kicsit drága kurva (bár szerintem megéri) - A mellei egy kicsikét lógnak, de ez természetes ötven évesen - a seggbekúrást nem nagyon élvezi (az arcából ítélve) - a pinájába nem élvezhetsz (régen engedte, de már nem) - ha fel akarsz nyúlni a pinájába extra költséget kér (bár ez is érthető) Kb. ennyi. Egyébként privátba menjetek hozzá, mert ha csoportosan dugjátok akkor nagyon gépies a dolog. Privátban gyengéd és csak veled foglalkozik. Extrái plusz költséggel: - Ökölszex - Geciivás pohárból - sperma felnyalása asztalról, tányérról s
Többször voltam Enikőnél. Leírom a tapasztalataimat.
Nagyon izgató nő, mindent megcsinál amit kérsz. Jobban néz ki élőben mint a képeken, bár ott is jól néz ki.
Előnyei:
-közvetlen, s nagyon kedves
-Szopnivaló mellek
-Szűk a segge és a pinája, pedig már jópár fasz volt benne
-Nagyon jól tud szopni
-lenyeli a gecit
-fotózhatod ingyen, ha kúrod is

Hátrány:
- Kicsit drága kurva (bár szerintem megéri)
- A mellei egy kicsikét lógnak, de ez természetes ötven évesen
- a seggbekúrást nem nagyon élvezi (az arcából ítélve)
- a pinájába nem élvezhetsz (régen engedte, de már nem)
- ha fel akarsz nyúlni a pinájába extra költséget kér (bár ez is érthető)
Kb. ennyi. Egyébként privátba menjetek hozzá, mert ha csoportosan dugjátok akkor nagyon gépies a dolog. Privátban gyengéd és csak veled foglalkozik.

Extrái plusz költséggel:
- Ökölszex
- Geciivás pohárból
- sperma felnyalása asztalról, tányérról s
| 2022-07-31 20:15:27 | Válasz | Jelentés | #74
törölt felhasználó
[quote=lacupapa]Enikő! Csuklózni még engeded a pinád? Ha igen akkor megyek, bármennyibe kerül is. . . .[/quote] igen, felnyúlhatsz te hülye :-)
Írta lacupapa:Enikő!
Csuklózni még engeded a pinád? Ha igen akkor megyek, bármennyibe kerül is. . . .

igen, felnyúlhatsz te hülye :-)
| 2022-07-31 20:06:16 | Válasz | Jelentés | #73
Enikő! Csuklózni még engeded a pinád? Ha igen akkor megyek, bármennyibe kerül is. . . .
Enikő!
Csuklózni még engeded a pinád? Ha igen akkor megyek, bármennyibe kerül is. . . .
| 2022-07-31 20:04:04 | Válasz | Jelentés | #72
törölt felhasználó
[quote=Zsoltesz][quote=Zsoltesz][quote=eniwife][quote=Zsoltesz][quote=Tomi078]Szia kedves Enikő. Gyönyörű szexi nő vagy.[/quote] Nemcsak Gyönyörű, hanem jó kurva is. A fasszopás királynője :-)[/quote] hülye vagy. Ezért többet nem szoplak le :-)))[/quote] na jó, bocsika. Azért tény hogy a legjobb kurva vagy akit valaha ismertem, s Te is tudod, hogy van az a pénz amiért még a spermát is lenyalod a tányérról :-) Imádlak Te Szajha :-))[/quote] lökött. Jövő héten várlak és kiszívok belőled minden energiát :-) [/quote mármint én belőled, arra gondoltál. Vagy megint melleimet akarod szopni fél órán keresztül :-)))) Egyébként gyere és tényleg nagyon kiszoplak. . . .
Írta Zsoltesz:
Írta Zsoltesz:
Írta eniwife:
Írta Zsoltesz:
Írta Tomi078:Szia kedves Enikő.
Gyönyörű szexi nő vagy.

Nemcsak Gyönyörű, hanem jó kurva is. A fasszopás királynője :-)

hülye vagy. Ezért többet nem szoplak le :-)))

na jó, bocsika. Azért tény hogy a legjobb kurva vagy akit valaha ismertem, s Te is tudod, hogy van az a pénz amiért még a spermát is lenyalod a tányérról :-) Imádlak Te Szajha :-))

lökött. Jövő héten várlak és kiszívok belőled minden energiát :-)
[/quote

mármint én belőled, arra gondoltál. Vagy megint melleimet akarod szopni fél órán keresztül :-)))) Egyébként gyere és tényleg nagyon kiszoplak. . . .
| 2022-07-31 20:01:41 | Válasz | Jelentés | #71
[quote=Zsoltesz][quote=eniwife][quote=Zsoltesz][quote=Tomi078]Szia kedves Enikő. Gyönyörű szexi nő vagy.[/quote] Nemcsak Gyönyörű, hanem jó kurva is. A fasszopás királynője :-)[/quote] hülye vagy. Ezért többet nem szoplak le :-)))[/quote] na jó, bocsika. Azért tény hogy a legjobb kurva vagy akit valaha ismertem, s Te is tudod, hogy van az a pénz amiért még a spermát is lenyalod a tányérról :-) Imádlak Te Szajha :-))[/quote] lökött. Jövő héten várlak és kiszívok belőled minden energiát :-)
Írta Zsoltesz:
Írta eniwife:
Írta Zsoltesz:
Gyönyörű szexi nő vagy.

na jó, bocsika. Azért tény hogy a legjobb kurva vagy akit valaha ismertem, s Te is tudod, hogy van az a pénz amiért még a spermát is lenyalod a tányérról :-) Imádlak Te Szajha :-))

lökött. Jövő héten várlak és kiszívok belőled minden energiát :-)
| 2022-07-31 19:46:10 | Válasz | Jelentés | #70
[quote=eniwife][quote=Zsoltesz][quote=Tomi078]Szia kedves Enikő. Gyönyörű szexi nő vagy.[/quote] Nemcsak Gyönyörű, hanem jó kurva is. A fasszopás királynője :-)[/quote] hülye vagy. Ezért többet nem szoplak le :-)))[/quote] na jó, bocsika. Azért tény hogy a legjobb kurva vagy akit valaha ismertem, s Te is tudod, hogy van az a pénz amiért még a spermát is lenyalod a tányérról :-) Imádlak Te Szajha :-))
Írta eniwife:
Írta Zsoltesz:
Gyönyörű szexi nő vagy.

| 2022-07-31 19:14:52 | Válasz | Jelentés | #69
törölt felhasználó
[quote=Zsoltesz][quote=Tomi078]Szia kedves Enikő. Gyönyörű szexi nő vagy.[/quote] Nemcsak Gyönyörű, hanem jó kurva is. A fasszopás királynője :-)[/quote] hülye vagy. Ezért többet nem szoplak le :-)))
Írta Zsoltesz:
Gyönyörű szexi nő vagy.

| 2022-07-31 19:10:53 | Válasz | Jelentés | #68
[quote=Tomi078]Szia kedves Enikő. Gyönyörű szexi nő vagy.[/quote] Nemcsak Gyönyörű, hanem jó kurva is. A fasszopás királynője :-)
Gyönyörű szexi nő vagy.

| 2022-07-31 19:07:51 | Válasz | Jelentés | #67
törölt felhasználó
[quote=Tomi078]Szia kedves Enikő. Gyönyörű szexi nő vagy.[/quote] Szia Drága. Köszönöm
Gyönyörű szexi nő vagy.

Szia Drága.
Köszönöm
| 2022-07-31 18:48:30 | Válasz | Jelentés | #66
Szia kedves Enikő. Gyönyörű szexi nő vagy.
Szia kedves Enikő.
Gyönyörű szexi nő vagy.
| 2022-07-31 16:22:19 | Válasz | Jelentés | #65
törölt felhasználó
[quote=Zsoltesz][quote=eniwife][quote=Zsoltesz]Szia Drágám. Megint itt? Csodás vagy Enikő. Egy szopatás belefér a jövő héten? Nem lennék hálátlan. . . .[/quote] szia Zsolti. Persze, gyere. Priviben megbeszéljük. Tényleg csak szopizást szeretnél? Tudod, így indult múltkor is aztán a végén a fenekembe élveztél. . . .[/quote] Jaj, ne ezt hozd fel nekem. Tudod jól, hogy megállapodtunk, hogy csak félmeztelen leszel. Szoknya stb. Erre full pucéran vártál. Nem tudtam ellenálni a seggednek . . . .[/quote] persze, hogy pucér voltam, mert éppen zuhanyból jöttem ki te lökött. Te meg rögtön leültettél és a számba raktad, aztán a puncimba atán a popimba.
Írta Zsoltesz:
Írta eniwife:
Írta Zsoltesz:Szia Drágám. Megint itt? Csodás vagy Enikő. Egy szopatás belefér a jövő héten? Nem lennék hálátlan. . . .

szia Zsolti. Persze, gyere. Priviben megbeszéljük.
Tényleg csak szopizást szeretnél? Tudod, így indult múltkor is aztán a végén a fenekembe élveztél. . . .

Jaj, ne ezt hozd fel nekem. Tudod jól, hogy megállapodtunk, hogy csak félmeztelen leszel. Szoknya stb. Erre full pucéran vártál. Nem tudtam ellenálni a seggednek . . . .

persze, hogy pucér voltam, mert éppen zuhanyból jöttem ki te lökött. Te meg rögtön leültettél és a számba raktad, aztán a puncimba atán a popimba.
| 2022-07-31 16:07:00 | Válasz | Jelentés | #64
[quote=eniwife][quote=Zsoltesz]Szia Drágám. Megint itt? Csodás vagy Enikő. Egy szopatás belefér a jövő héten? Nem lennék hálátlan. . . .[/quote] szia Zsolti. Persze, gyere. Priviben megbeszéljük. Tényleg csak szopizást szeretnél? Tudod, így indult múltkor is aztán a végén a fenekembe élveztél. . . .[/quote] Jaj, ne ezt hozd fel nekem. Tudod jól, hogy megállapodtunk, hogy csak félmeztelen leszel. Szoknya stb. Erre full pucéran vártál. Nem tudtam ellenálni a seggednek . . . .
Írta eniwife:
Írta Zsoltesz:Szia Drágám. Megint itt? Csodás vagy Enikő. Egy szopatás belefér a jövő héten? Nem lennék hálátlan. . . .

Tényleg csak szopizást szeretnél? Tudod, így indult múltkor is aztán a végén a fenekembe élveztél. . . .

Jaj, ne ezt hozd fel nekem. Tudod jól, hogy megállapodtunk, hogy csak félmeztelen leszel. Szoknya stb. Erre full pucéran vártál. Nem tudtam ellenálni a seggednek . . . .
| 2022-07-31 15:59:32 | Válasz | Jelentés | #63
törölt felhasználó
[quote=Zsoltesz]Szia Drágám. Megint itt? Csodás vagy Enikő. Egy szopatás belefér a jövő héten? Nem lennék hálátlan. . . .[/quote] szia Zsolti. Persze, gyere. Priviben megbeszéljük. Tényleg csak szopizást szeretnél? Tudod, így indult múltkor is aztán a végén a fenekembe élveztél. . . .

| 2022-07-31 15:53:37 | Válasz | Jelentés | #62
Szia Drágám. Megint itt? Csodás vagy Enikő. Egy szopatás belefér a jövő héten? Nem lennék hálátlan. . . .
Szia Drágám. Megint itt? Csodás vagy Enikő. Egy szopatás belefér a jövő héten? Nem lennék hálátlan. . . .
1 2 3 4 5 6
:)  :lol:  :D  ;)  :redface:  :o
:(  :cry:  :roll:  :x  :twisted:  :evil:
Archívum
2025-04-07 09:31:32
Egy férfi: Szép napot mindenkinek
2025-04-07 00:36:04
szexbaratpecs: Sziasztok Pécs környékéről vannak hölgyek? ????
2025-04-06 21:17:29
golfvariant19: Sziasztok
2025-04-06 06:33:25
Merevkrisz: :lol:
2025-04-03 14:56:03
hektorproasd: Balatonboglár környékén hölgy aki szopna 20ezerért? Privizz
2025-04-03 06:08:11
Zsolt4136: Nőifehérneműs abonyi pasi szopizna 06302625543
2025-04-02 21:20:17
invader: :D
2025-03-31 16:20:07
idegen84: Sziasztok
2025-03-30 10:12:18
hektorproasd: Balatonboglár környékén hölgy aki kiverne/leszopna 20ezerért? Privizz
2025-03-30 07:28:39
Merevkrisz: Hogy ne lenne ????
2025-03-30 01:17:24
ica78: Senki?
2025-03-30 01:08:30
ica78: Senki nincs az oldalon?????
2025-03-29 19:06:53
kissattidudar76: közösségi oldalakon is megoszthattok -bárhova kitehettek teljes leleplezésre.
2025-03-29 19:05:48
kissattidudar76: Minden fotóm publikus-nevem és a lakcímem szabadon közzétehető!
2025-03-29 19:04:57
kissattidudar76: Kiss Attila vagyok Dudarról, egy sub köcsög, redszeres posztolásra jelentkezem a napiszarra!