[quote=Gianafiú]Szia! Gyönyörű a puncid, izgató! Látni, hogy milyen nagyra tud tágulni... Fincsi lehet ha nedves.
puszik[/quote]Köszi a bókot!És nagyon gyorsan vissza is szűkül:):):)
Köszi a bókot!És nagyon gyorsan vissza is szűkül:):):)
[quote=icecube21][quote=biborka40][quote=icecube21]Hűű én még sose dugtam fel punciba akezemet, de izgat a dolog:) nagyon jó képek puszi icy :)[/quote]Frenetikus volt!!Remélem a rajz is ilyen jó lesz róla!:)[/quote]
Hát azt elhiszem :)
csak nehéz olyat találni, aki hagyja, vagy még élvezi is :)
puszi :)[/quote]Hagytam és még élveztem is nagyon!:)
[quote=biborka40][quote=icecube21]Hűű én még sose dugtam fel punciba akezemet, de izgat a dolog:) nagyon jó képek puszi icy :)[/quote]Frenetikus volt!!Remélem a rajz is ilyen jó lesz róla!:)[/quote]
puszi :)
Hűű én még sose dugtam fel punciba akezemet, de izgat a dolog:) nagyon jó képek puszi icy :)
Frenetikus volt!!Remélem a rajz is ilyen jó lesz róla!:)
puszi :)
[quote=icecube21]Hűű én még sose dugtam fel punciba akezemet, de izgat a dolog:) nagyon jó képek puszi icy :)[/quote]Frenetikus volt!!Remélem a rajz is ilyen jó lesz róla!:)
Hűű én még sose dugtam fel punciba akezemet, de izgat a dolog:) nagyon jó képek puszi icy :)
Frenetikus volt!!Remélem a rajz is ilyen jó lesz róla!:)
[quote=j.56.denise]Nagyon jól illik BELÉD az a szerszám! Jó fotó.... gratula ![/quote]Köszönjük a bókot!!:)Jól passzolt az tuti!!Kellemes hétvége volt!!:)
Nagyon jól illik BELÉD az a szerszám! Jó fotó.... gratula !
Köszönjük a bókot!!:)Jól passzolt az tuti!!Kellemes hétvége volt!!:)
[quote=mmoohhaaccss]Szia !Nagyon formás test és merész de szemérmes Pózok ! Gábor rajzai szépek és izgatóak Jók vagytok ! Külön egy szép fotó az arcodról még izgatóbb lenne ! Gratulálok a szüleidnek[/quote]Köszönöm a kedves bókodat,Gábor nevében is!:)
Szia !Nagyon formás test és merész de szemérmes Pózok ! Gábor rajzai szépek és izgatóak Jók vagytok ! Külön egy szép fotó az arcodról még izgatóbb lenne ! Gratulálok a szüleidnek
Szia !Nagyon formás test és merész de szemérmes Pózok ! Gábor rajzai szépek és izgatóak Jók vagytok ! Külön egy szép fotó az arcodról még izgatóbb lenne ! Gratulálok a szüleidnek