[quote=pocak.40]Na nem akartam de megteszem.Miért nem mész a kankós faszú kurva anyádba te kis pöcsrángató homár.Anyukádat nézd le és saját magadat te hervad kuki-kás kis majom.Remélem csinálsz magadnak kistestvért,mert más pinát úgy sem látsz te kis búza csíra.[/quote] Ritkán szolok,de most nem birtam volna megálni,de szerencsére megtetted helyettem.KÖSZÖNÖM!
Na nem akartam de megteszem.Miért nem mész a kankós faszú kurva anyádba te kis pöcsrángató homár.Anyukádat nézd le és saját magadat te hervad kuki-kás kis majom.Remélem csinálsz magadnak kistestvért,mert más pinát úgy sem látsz te kis búza csíra.
Ritkán szolok,de most nem birtam volna megálni,de szerencsére megtetted helyettem.KÖSZÖNÖM!
Na nem akartam de megteszem.Miért nem mész a kankós faszú kurva anyádba te kis pöcsrángató homár.Anyukádat nézd le és saját magadat te hervad kuki-kás kis majom.Remélem csinálsz magadnak kistestvért,mert más pinát úgy sem látsz te kis búza csíra.