[quote=horvat:csabi]nagyon felálítottad a botocskámat a finkm kis fotoiddal de a ajkaiddal extra kemény lennék....[/quote]
Üzenj itt az oldalon és megbeszélhetjük.
[quote=pityu3339]szép kis segglyukad van, remélem jó szűk is :P előbb finoman nyalnám, hogy felizguljon, utána hosszan és keményen basznám, és a végén rendesen megszopatva, a szádba élveznék egy jókora adaggal ...[/quote]
Ne is álmodozz arról mert az TABU !!!
[quote=norbi72]Édes hová írjak üzenetet?ha megadod az email címed én válaszolok az tuti!nosu@freemail.hu[/quote]
Mondjuk megnyitod az adatlapomat és ott van " ÜZENET " na ott !!!!
Mondjuk megnyitod az adatlapomat és ott van " ÜZENET " na ott !!!!
[quote=norbi72]Édes hová írjak üzenetet?ha megadod az email címed én válaszolok az tuti!nosu@freemail.hu[/quote]
Ezen az oldalon is van üzenési lehetőség szépségem csak nem figyelsz
Ezen az oldalon is van üzenési lehetőség szépségem csak nem figyelsz
szép kis segglyukad van, remélem jó szűk is :P előbb finoman nyalnám, hogy felizguljon, utána hosszan és keményen basznám, és a végén rendesen megszopatva, a szádba élveznék egy jókora adaggal ...
szép kis segglyukad van, remélem jó szűk is :P előbb finoman nyalnám, hogy felizguljon, utána hosszan és keményen basznám, és a végén rendesen megszopatva, a szádba élveznék egy jókora adaggal ...
[quote=pina imádos]szia
nem érdekelne egy 28 éves 171 cm magas 72 kg barna szem szín fekete hajszin 20 cm farku pasi??[/quote]
Neked is annyit mondok , hogy üzenj és fogsz választ kapni .
Neked is annyit mondok , hogy üzenj és fogsz választ kapni .
[quote=frankie1975]nagyon bejössz..
szívesen taliznék veled, én is imádom a 69-est!
ide írhatsz: frankie1975@telenormail.hu[/quote]
Írj üzenetet és megbeszélhetjük.