[quote=barnababa]És érdekelne hogy a férfiaknak mennyire tetszik, ha az ő popsijukba dugnának bele bár mit is???[/quote] Én szeretem ha a párom megdugja fenekem. De természetesen nem egyből hanem elötte pici játék és utána finoman el lehet kezdeni betolni. Ő nem szereti a popsi szexet.
Én szeretem ha a párom megdugja fenekem. De természetesen nem egyből hanem elötte pici játék és utána finoman el lehet kezdeni betolni. Ő nem szereti a popsi szexet.
A popószexet lehet úgycsinálni, hogy a nőis élvezze, találkoztamis már ilyen pasikkal, de ittis vannak bizonyos méreti gondok, s ha a nő nemetmond nembiztos, hogy egy prűd picsa
A popószexet lehet úgycsinálni, hogy a nőis élvezze, találkoztamis már ilyen pasikkal, de ittis vannak bizonyos méreti gondok, s ha a nő nemetmond nembiztos, hogy egy prűd picsa
A filmekben stb. állandóan látható jelenet,jelenetek. Miért nem kedvelik mégsem a nők? És miért nem mernek a nők megnyilni a vágyaikat illetően?Még mindig a konzervatív,prüd felfogás van többségben?
A filmekben stb. állandóan látható jelenet,jelenetek. Miért nem kedvelik mégsem a nők? És miért nem mernek a nők megnyilni a vágyaikat illetően?Még mindig a konzervatív,prüd felfogás van többségben?