[quote=Laci19][quote=cristi][quote=Laci19]Nagyon mélyen benne lennék a szép puncidban..[/quote]
Nagyon élvezném :P[/quote]
Mindketten nagyon élveznénk!puszik[/quote]
Abban biztos lehetsz! :)
[quote=cristi][quote=janiszabi]Örülök,hogy újra itt vagy gyönyörűség! :):) Isteni!:):):)[/quote]
Már el is felejtettem hogy milyen izgalmas itt lenni :P[/quote]
Amint látod, sok rajongód van! Nem túlzok, ha azt mondom, várjuk a folytatást! :):)
Puszi
Örülök,hogy újra itt vagy gyönyörűség! :):) Isteni!:):):)
Már el is felejtettem hogy milyen izgalmas itt lenni :P
Amint látod, sok rajongód van! Nem túlzok, ha azt mondom, várjuk a folytatást! :):)
Puszi
[quote=Wild Night]Imádom az ilyen formás teltebb nőket mint te, nem vagyok a pötyögés mestere inkább személyesen szeretek ismerkedni. Hol tudlak téged elérni ? Találkozzunk és kössük össze a jót a hasznossal ;) Csók[/quote]
Majd megbeszéljükb:P
Imádom az ilyen formás teltebb nőket mint te, nem vagyok a pötyögés mestere inkább személyesen szeretek ismerkedni. Hol tudlak téged elérni ? Találkozzunk és kössük össze a jót a hasznossal ;) Csók
Imádom az ilyen formás teltebb nőket mint te, nem vagyok a pötyögés mestere inkább személyesen szeretek ismerkedni. Hol tudlak téged elérni ? Találkozzunk és kössük össze a jót a hasznossal ;) Csók