[quote=AOX][quote=qrviola]Szólhattál volna,hogy feltöltöd az akciónkat.Remélem a "kinyiffantottak"csak elszólás, és megírhatod "JÓK VOLTAK A LÁNYOK,NAGYON PROFIN BÁNNAK A SZERSZÁMMAL "[/quote]
Szia, Isteniek voltatok, a "kinyiffantottak" az itt most jó értelemben volt említve, remélem még egy párszor hasonlóképpen ki fogtok nyiffantani! Valóban Isteniek vagytok, két ilyen NŐ kéne nekem minden második napra!
Bocsi, hogy nem szóltam, levegyem őket?[/quote]
Nem kell levenned,örülök hogy megelégedve és kielégülten távoztál,legyen máskor is szerencsénk, újra kifacsarunk.Ez is lehet jó reklám.Na puszi a makkodra.
Nem kell levenned,örülök hogy megelégedve és kielégülten távoztál,legyen máskor is szerencsénk, újra kifacsarunk.Ez is lehet jó reklám.Na puszi a makkodra.
[quote=qrviola]Szólhattál volna,hogy feltöltöd az akciónkat.Remélem a "kinyiffantottak"csak elszólás, és megírhatod "JÓK VOLTAK A LÁNYOK,NAGYON PROFIN BÁNNAK A SZERSZÁMMAL "[/quote]
Szia, Isteniek voltatok, a "kinyiffantottak" az itt most jó értelemben volt említve, remélem még egy párszor hasonlóképpen ki fogtok nyiffantani! Valóban Isteniek vagytok, két ilyen NŐ kéne nekem minden második napra!
Bocsi, hogy nem szóltam, levegyem őket?
Szólhattál volna,hogy feltöltöd az akciónkat.Remélem a "kinyiffantottak"csak elszólás, és megírhatod "JÓK VOLTAK A LÁNYOK,NAGYON PROFIN BÁNNAK A SZERSZÁMMAL "
Bocsi, hogy nem szóltam, levegyem őket?
Szólhattál volna,hogy feltöltöd az akciónkat.Remélem a "kinyiffantottak"csak elszólás, és megírhatod "JÓK VOLTAK A LÁNYOK,NAGYON PROFIN BÁNNAK A SZERSZÁMMAL "
[quote=AOX]Sziasztok! Köszi a "formás" dicséretet! Szívesen kipróbálnám milyen farkat szopni (oda-vissza alapon) de csak ha egy nő is aktívan részt vesz a játékban! Jelentkezők?[/quote]
benne vagyok:) irj levelet ha áll még az ajánlat:P
Sziasztok! Köszi a "formás" dicséretet! Szívesen kipróbálnám milyen farkat szopni (oda-vissza alapon) de csak ha egy nő is aktívan részt vesz a játékban! Jelentkezők?
benne vagyok:) irj levelet ha áll még az ajánlat:P
Sziasztok! Köszi a "formás" dicséretet! Szívesen kipróbálnám milyen farkat szopni (oda-vissza alapon) de csak ha egy nő is aktívan részt vesz a játékban! Jelentkezők?