Sziasztok,
Parbani nagyon dögös és kívánatos a feleséged.Ahogy néztem a csodaszép kopasz punciját és a puccsítós képét,nekem bizony megmozdult a férfiasságom...
Puszi a nejed puncusára
Rob
Sziasztok,
Parbani nagyon dögös és kívánatos a feleséged.Ahogy néztem a csodaszép kopasz punciját és a puccsítós képét,nekem bizony megmozdult a férfiasságom...
Puszi a nejed puncusára
[quote=gorbesrac]Pedig leírva egyszerűnek hangzik. :)
[quote=parbani][quote=akárkike]én szívesen elfarkalnám az asszonyod,nagyon kívánatos punci5*[/quote]
Köszi, de nem ilyen egyszerű![/quote]
[/quote]
Azért pár fontos dolog szükséges részünkről hozzá!
:):):):):)
Azért pár fontos dolog szükséges részünkről hozzá!
Pedig leírva egyszerűnek hangzik. :)
[quote=parbani][quote=akárkike]én szívesen elfarkalnám az asszonyod,nagyon kívánatos punci5*[/quote]
Köszi, de nem ilyen egyszerű![/quote]
Pedig leírva egyszerűnek hangzik. :)
én szívesen elfarkalnám az asszonyod,nagyon kívánatos punci5*
ma olyan jo idö volt hogy kimentem a luppára napozni és azon gondolkoztam milyen kulturált emberek utaznak OPELekben aztán rájöttem hogy nem kell támogatni védtelen nöket mert ugyis megtudják védeni magukat ugyhogy inkább telelöttem a monitort 5-ösökkel:))
ma olyan jo idö volt hogy kimentem a luppára napozni és azon gondolkoztam milyen kulturált emberek utaznak OPELekben aztán rájöttem hogy nem kell támogatni védtelen nöket mert ugyis megtudják védeni magukat ugyhogy inkább telelöttem a monitort 5-ösökkel:))
[quote=parbani][quote=dozsa09]Mitszólnál ahhoz ha a párod ketten kényeztettnénk , csak azt csinálnánk ami neki jó és örömet szerez ? Keressetek ![/quote]
Kösz az ajánlatot, én benne vagyok!
Csak a páromnak nem megy oly könnyen.
Több mindennek összhangban kell leni nála!
Ha össze futnánk egy termál fürdőben vagy egy szórakozóhelyen akkor talán.
íRJ![/quote]
Értem amit mondasz és megis értem , ezt az össze futást talán lehetne írányítani is nem ?
Mitszólnál ahhoz ha a párod ketten kényeztettnénk , csak azt csinálnánk ami neki jó és örömet szerez ? Keressetek !
íRJ!
Értem amit mondasz és megis értem , ezt az össze futást talán lehetne írányítani is nem ?
[quote=dozsa09]Mitszólnál ahhoz ha a párod ketten kényeztettnénk , csak azt csinálnánk ami neki jó és örömet szerez ? Keressetek ![/quote]
íRJ!
Mitszólnál ahhoz ha a párod ketten kényeztettnénk , csak azt csinálnánk ami neki jó és örömet szerez ? Keressetek !
íRJ!
[quote=csabx]Szia, Nekem nagyon tetszenek a képeid nézd meg az enyémeket, ilyeneket szerintem még nem láttál!!! , ha tetszik írj !!![/quote]kösz ,de ezek nem jönnek be nekünk
Szia, Nekem nagyon tetszenek a képeid nézd meg az enyémeket, ilyeneket szerintem még nem láttál!!! , ha tetszik írj !!!
[quote=devil13666]én szivesen bevállanám hogy alaposan megdugjam a párod. devil13666@citromail.hu az msn és mail ha érdekel a dolog. András!!!![/quote]én benne lennék de a párom inkább a párokat részesiti elönyben
én szivesen bevállanám hogy alaposan megdugjam a párod. devil13666@citromail.hu az msn és mail ha érdekel a dolog. András!!!!
én benne lennék de a párom inkább a párokat részesiti elönyben