[quote=Nicole]Én 20-28 közötti lányt keresnék.A férjem szeretné 2 nővel 1x-re,de talán én is kipróbálnám.Annyira nagy a szája,hogy kíváncsi lennék,mihez tudna kezdeni még egy nővel.Egyébként HBM-iek előnyben.e-mailt várok : witchangel@citromail.hu[/quote]Csak vigyázz! Nehogy a tudása egyenes arányosságban legyen a szájával.
De ha te is a Nőt próbálnád ki .Akkor nincs semmi gáz!
Csak vigyázz! Nehogy a tudása egyenes arányosságban legyen a szájával.
De ha te is a Nőt próbálnád ki .Akkor nincs semmi gáz!
Normális pasi vagyok, aki nyitott a szexben, így sokminden érdekel!
Elsősorban párt keresek! Akit esetleg nézhetnék közben, ha mást nem szeretnétek, engem ez is izgatna!
A többi rajtatok múlik. A hölgy kényeztetése a fontos!
Imádok finom puncit nyalni. Ezért nem csak pár jöhet szóba.
Esetleg fényképeket, vagy akár házi amatőr filmet is készíthetek, készíthetünk!
De ez már csak a fantázia része.
Örömmel várok minden levelet, és a rossz
Normális pasi vagyok, aki nyitott a szexben, így sokminden érdekel!
Elsősorban párt keresek! Akit esetleg nézhetnék közben, ha mást nem szeretnétek, engem ez is izgatna!
A többi rajtatok múlik. A hölgy kényeztetése a fontos!
Imádok finom puncit nyalni. Ezért nem csak pár jöhet szóba.
Esetleg fényképeket, vagy akár házi amatőr filmet is készíthetek, készíthetünk!
De ez már csak a fantázia része.
Örömmel várok minden levelet, és a rossz
Én 20-28 közötti lányt keresnék.A férjem szeretné 2 nővel 1x-re,de talán én is kipróbálnám.Annyira nagy a szája,hogy kíváncsi lennék,mihez tudna kezdeni még egy nővel.Egyébként HBM-iek előnyben.e-mailt várok : witchangel@citromail.hu
Én 20-28 közötti lányt keresnék.A férjem szeretné 2 nővel 1x-re,de talán én is kipróbálnám.Annyira nagy a szája,hogy kíváncsi lennék,mihez tudna kezdeni még egy nővel.Egyébként HBM-iek előnyben.e-mailt várok : witchangel@citromail.hu
[quote=marker]Figyu Skaccok! Jön a nyár! Miért ne tudnánk összehozni egy hosszú hétvégés házibulit, vagy akár egy hetes nyaralást? Annyi kiadó nyaraló van az országba,higgyétek el nekem, hogy a csajok a spontán dolgokat szeretik! Egy kis bográcsozás,grillezés, nudizás, piálás oldja a hangulatot! Ha gondoljátok én szivesen megszervezem, csak 4-5 hasonló gondolkodásu pár kellene hozzá. Szerintetek öszejöhet??[/quote]hali jó ötlet! Mi éppen jili 01-08 közt Gyulán leszünk környékröl szivessen ismiznénk párokkal!!(négyfõs apartmanban)2ten vagyunk a feleségemmel!
hali jó ötlet! Mi éppen jili 01-08 közt Gyulán leszünk környékröl szivessen ismiznénk párokkal!!(négyfõs apartmanban)2ten vagyunk a feleségemmel!
Figyu Skaccok! Jön a nyár! Miért ne tudnánk összehozni egy hosszú hétvégés házibulit, vagy akár egy hetes nyaralást? Annyi kiadó nyaraló van az országba,higgyétek el nekem, hogy a csajok a spontán dolgokat szeretik! Egy kis bográcsozás,grillezés, nudizás, piálás oldja a hangulatot! Ha gondoljátok én szivesen megszervezem, csak 4-5 hasonló gondolkodásu pár kellene hozzá. Szerintetek öszejöhet??
Figyu Skaccok! Jön a nyár! Miért ne tudnánk összehozni egy hosszú hétvégés házibulit, vagy akár egy hetes nyaralást? Annyi kiadó nyaraló van az országba,higgyétek el nekem, hogy a csajok a spontán dolgokat szeretik! Egy kis bográcsozás,grillezés, nudizás, piálás oldja a hangulatot! Ha gondoljátok én szivesen megszervezem, csak 4-5 hasonló gondolkodásu pár kellene hozzá. Szerintetek öszejöhet??
Ahogy olvasom a hozzászólásokat,elégsokan vagyunk hasonló helyzetben.Mindannyian szeretnénk ha mással kefélne a párunk de nem tudjuk össze hozni!
Valaki nem tud esetleg olyan helyet (swingeren kivûl)
ahol többen akár párossan férjek+ feleségek taliznánk,csupán ismerkedés céljából.
Ahogy olvasom a hozzászólásokat,elégsokan vagyunk hasonló helyzetben.Mindannyian szeretnénk ha mással kefélne a párunk de nem tudjuk össze hozni!
Valaki nem tud esetleg olyan helyet (swingeren kivûl)
ahol többen akár párossan férjek+ feleségek taliznánk,csupán ismerkedés céljából.