[quote=Nagyho][quote=Jozso]Aranyos vagy! Szeretem ha erösen szopják a farkam és ha erösen verik de fél perc alatt nem élvezek el Nem volt még rá példa hogy szopástol elélvezek! A lucskos dundi punciba és a nagypopsiba szeret élvezkedni a farkam![quote=Nagyho]Olyan erővel leszopnalak félperc alatt bele élveznél a számba[/quote][/quote]meg engedem hogy mélyen belém told és élvezném ahogy szét baszod a pinamat meg a popsimat mindketöt tele élvezhetnéd[/quote]Tele is élvezném a szép husis pinádat és a kerek seggedet!
Tele is élvezném a szép husis pinádat és a kerek seggedet!
[quote=Jozso]Aranyos vagy! Szeretem ha erösen szopják a farkam és ha erösen verik de fél perc alatt nem élvezek el Nem volt még rá példa hogy szopástol elélvezek! A lucskos dundi punciba és a nagypopsiba szeret élvezkedni a farkam![quote=Nagyho]Olyan erővel leszopnalak félperc alatt bele élveznél a számba[/quote][/quote]meg engedem hogy mélyen belém told és élvezném ahogy szét baszod a pinamat meg a popsimat mindketöt tele élvezhetnéd
Aranyos vagy! Szeretem ha erösen szopják a farkam és ha erösen verik de fél perc alatt nem élvezek el Nem volt még rá példa hogy szopástol elélvezek! A lucskos dundi punciba és a nagypopsiba szeret élvezkedni a farkam!
Olyan erővel leszopnalak félperc alatt bele élveznél a számba
meg engedem hogy mélyen belém told és élvezném ahogy szét baszod a pinamat meg a popsimat mindketöt tele élvezhetnéd
Aranyos vagy! Szeretem ha erösen szopják a farkam és ha erösen verik de fél perc alatt nem élvezek el Nem volt még rá példa hogy szopástol elélvezek! A lucskos dundi punciba és a nagypopsiba szeret élvezkedni a farkam![quote=Nagyho]Olyan erővel leszopnalak félperc alatt bele élveznél a számba[/quote]
Aranyos vagy! Szeretem ha erösen szopják a farkam és ha erösen verik de fél perc alatt nem élvezek el Nem volt még rá példa hogy szopástol elélvezek! A lucskos dundi punciba és a nagypopsiba szeret élvezkedni a farkam!
Olyan erővel leszopnalak félperc alatt bele élveznél a számba
[quote=cicuska_73]Nagyon kívánatos farkad van, szívesen belehuppannék, megszopogatnám, eljátszadoznék vele ...[/quote]
Én is eljátszadoznék veled Édes!
Nagyon kívánatos farkad van, szívesen belehuppannék, megszopogatnám, eljátszadoznék vele ...