[quote=adelein 1]Kedvesem ha nem haragszol,Adelein1 nek vagyok a párja,de egy kicsit sok vagy ezen az oldalon,szerintem a türelmi zónába kellene magad reklámozni,ne haragudj az őszinte beszédért!!![/quote]
Ne légy udvariatlan ! Maximum közöld nálad nem jön be.... és lépj tovább...egy sorozatot sem kötelező végignézni... szerintem ha Ti kapnátok hasonló kritikát megsértődnétek...
Amit és ahogyan írtad az egyedül Téged minősít...
Ne légy udvariatlan ! Maximum közöld nálad nem jön be.... és lépj tovább...egy sorozatot sem kötelező végignézni... szerintem ha Ti kapnátok hasonló kritikát megsértődnétek...
Amit és ahogyan írtad az egyedül Téged minősít...
mit beszéltek itt hülyeségeket? Mi az, hogy sok és kurva? Ezzel az erővel itt minden nő az. Beszarás, hogy emberek ilyen hülyeségekkel töltik az idejüket ahelyett, hogy élveznék a képeket.
[quote=dénes][quote=adelein 1]Kedvesem ha nem haragszol,Adelein1 nek vagyok a párja,de egy kicsit sok vagy ezen az oldalon,szerintem a türelmi zónába kellene magad reklámozni,ne haragudj az őszinte beszédért!!![/quote]
maximális tiszteletem neked! Jogos és igazad van![/quote]
mit beszéltek itt hülyeségeket? Mi az, hogy sok és kurva? Ezzel az erővel itt minden nő az. Beszarás, hogy emberek ilyen hülyeségekkel töltik az idejüket ahelyett, hogy élveznék a képeket.