[quote=Beácska20][quote=dénes][quote=Beácska20]élvezésig bírnám nyalni ezt a szép szőrös cigány-pinát :)[/quote]
Szarok neked én is aztán nyahatod te undormány féreg! hogy lehetsz nő létedre ennyire gusztustalan hogy az ilyen szaros hugyos undormány tetszik neked! nők szégyene vagy!
lehet jelenteni![/quote]
dénes, "te undormány féreg!" te csak szarjál oda, ahova szoktál is, az anyádnak szájába! Ő biztosan nagyon szereti, és élvezi is. Ahhoz meg semmi közöd, hogy én szeretek pinát nyalni, és amelyik pina tetszik nekem, annál egyáltalán nem zavar, hogy az cigányé, és lehet akár még hugyos is :)[/quote]
nem az a baj h kié hanem az h milyen. nyald csak a szart ha neked ehhez van gusztusod :)
nem az a baj h kié hanem az h milyen. nyald csak a szart ha neked ehhez van gusztusod :)
[quote=dénes][quote=Beácska20]élvezésig bírnám nyalni ezt a szép szőrös cigány-pinát :)[/quote]
Szarok neked én is aztán nyahatod te undormány féreg! hogy lehetsz nő létedre ennyire gusztustalan hogy az ilyen szaros hugyos undormány tetszik neked! nők szégyene vagy!
lehet jelenteni![/quote]
dénes, "te undormány féreg!" te csak szarjál oda, ahova szoktál is, az anyádnak szájába! Ő biztosan nagyon szereti, és élvezi is. Ahhoz meg semmi közöd, hogy én szeretek pinát nyalni, és amelyik pina tetszik nekem, annál egyáltalán nem zavar, hogy az cigányé, és lehet akár még hugyos is :)
élvezésig bírnám nyalni ezt a szép szőrös cigány-pinát :)
lehet jelenteni!
dénes, "te undormány féreg!" te csak szarjál oda, ahova szoktál is, az anyádnak szájába! Ő biztosan nagyon szereti, és élvezi is. Ahhoz meg semmi közöd, hogy én szeretek pinát nyalni, és amelyik pina tetszik nekem, annál egyáltalán nem zavar, hogy az cigányé, és lehet akár még hugyos is :)
[quote=Beácska20]élvezésig bírnám nyalni ezt a szép szőrös cigány-pinát :)[/quote]
lehet jelenteni!
élvezésig bírnám nyalni ezt a szép szőrös cigány-pinát :)
lehet jelenteni!