Fórum
törölt felhasználó
SZIA. HA SZERETNÉL MEG ISMEKEDNI EGY NAGY VASTAG FARKÚ 22,7CM PASIVAL IRJ A bizsu1971@freemail-RA.........PUSY
SZIA. HA SZERETNÉL MEG ISMEKEDNI EGY NAGY VASTAG FARKÚ 22,7CM PASIVAL IRJ A bizsu1971@freemail-RA.........PUSY
sziasztok nagyon szivesen megismerkednék veletek
sziasztok nagyon szivesen megismerkednék veletek
Már befejezni se tudtam.
Szóval lelkes középkorú párnak képzellek Titeket. Társas összejöveteleken voltatok már? Esetleg fotó?
Örömmel hallanék felõletek
Tibor
Már befejezni se tudtam.
Szóval lelkes középkorú párnak képzellek Titeket. Társas összejöveteleken voltatok már? Esetleg fotó?
Örömmel hallanék felõletek
Tibor
Kedves Laci!
Nagyon megindító képek. Én nagyon beindultam. A beállítás sikeres mind partnered részérõl (szépen állsz), másrészt a kitárulkozás jellege számomra talán a legizgalmasabb. Nem is merem részletezni mely részek a legszebbek.
Akad még képed valahol a neten?
Kedves Laci!
Nagyon megindító képek. Én nagyon beindultam. A beállítás sikeres mind partnered részérõl (szépen állsz), másrészt a kitárulkozás jellege számomra talán a legizgalmasabb. Nem is merem részletezni mely részek a legszebbek.
Akad még képed valahol a neten?
Ha Pécs környékiek vagytok, felvehetnénk a kapcsit!
Ha Pécs környékiek vagytok, felvehetnénk a kapcsit!
Tetszenek a fotóitok, nagyon izgatóak!
Tetszenek a fotóitok, nagyon izgatóak!
88691 gratula a képekhez, dugnám a csajszit én is rendessen.jó nõ a partnered sok élvezkedést.szia.
88691 gratula a képekhez, dugnám a csajszit én is rendessen.jó nõ a partnered sok élvezkedést.szia.
Laci67 fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.
Laci67 fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.