Fórum
Szia nagyon gyönyörű vagy! puszi üdv Peti
Szia nagyon gyönyörű vagy! puszi üdv Peti
törölt felhasználó
Isteni vagy édes!!! Tetszel!
Isteni vagy édes!!! Tetszel!
aztamindenit de jó vagy!
Puszi mindenhova!
aztamindenit de jó vagy!
Puszi mindenhova!
Kár, hogy nem lehet erre a képre szavazni!
Vajon miért?
Kár, hogy nem lehet erre a képre szavazni!
Vajon miért?
csodás cickók!!!
csodás cickók!!!
nagyon csini kiscica vagy igazi kéjes vadmacska lehetsz az ágyban
nagyon csini kiscica vagy igazi kéjes vadmacska lehetsz az ágyban
Jó képek szexy csaj vagy 5-ös!!!!!! puszy
Jó képek szexy csaj vagy 5-ös!!!!!! puszy
hello pertra megnéztelek nagyon szép vagy jok a képek csopa 5-ös. Ha gondolod néz meg engem ha ugy van szavaz vagy és irjál a foromba üdvözletem néked és csodaszép testednek
hello pertra megnéztelek nagyon szép vagy jok a képek csopa 5-ös. Ha gondolod néz meg engem ha ugy van szavaz vagy és irjál a foromba üdvözletem néked és csodaszép testednek
törölt felhasználó
ugyan netről szedett képek, de jók. így maradnak:)
ugyan netről szedett képek, de jók. így maradnak:)
OKE, hogy csináltok szavazatokat, annyira nem jó a csaj, mint ahogy futtatjátok!
Ujabb fotókat is hiányolom!
OKE, hogy csináltok szavazatokat, annyira nem jó a csaj, mint ahogy futtatjátok!
Ujabb fotókat is hiányolom!
szép vagy és szexi. pux
szép vagy és szexi. pux
NAGYON JÓL NÉZEL KI PETRA. HOL LAKSZ?
NAGYON JÓL NÉZEL KI PETRA. HOL LAKSZ?
Szia! Minden 5-ös. Csodás vagy. Puszi a puncidra.
Szia! Minden 5-ös. Csodás vagy. Puszi a puncidra.
Nagyon jó a Fotóid. Jó látni, hogy Te Petra, játszó a PUNCIDAL. Nagy kár, hogy nem vagy a barátnőm! Másképen Tudnám, hogy mit kellene csinálni!
Nagyon jó a Fotóid. Jó látni, hogy Te Petra, játszó a PUNCIDAL. Nagy kár, hogy nem vagy a barátnőm! Másképen Tudnám, hogy mit kellene csinálni!
Elég jó néz ki a hátso
Elég jó néz ki a hátso
Szia Petra! Csodás vagy, ez nem vitás. Gyönyörű a tested!! Csók Petrának Pétertől
Szia Petra! Csodás vagy, ez nem vitás. Gyönyörű a tested!! Csók Petrának Pétertől
Csodálatosan szép vagy, a legszebb az összes köt ! ! !
Különösen tettszenek a szemeid is, és hogy az arcodat is vállalod.
Csodálatosan szép vagy, a legszebb az összes köt ! ! !
Különösen tettszenek a szemeid is, és hogy az arcodat is vállalod.
Áh, netrõl leszedett képek.
Áh, netrõl leszedett képek.
Szia Petra, Gabi vagyok. Tömören fogalmazva: tömnélek kifulladásig, ez nem vitás!
Szia Petra, Gabi vagyok. Tömören fogalmazva: tömnélek kifulladásig, ez nem vitás!
törölt felhasználó
[quote=Petra]Petra fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről. Petra képeit
itt nézheted meg.[/quote]Gönyörü vagy a képeiden.Nagyon bejösz nekem.Szeretnék többet tudni rolad ha lehetséges.
Írta Petra: Petra fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről. Petra képeit itt nézheted meg.Gönyörü vagy a képeiden.Nagyon bejösz nekem.Szeretnék többet tudni rolad ha lehetséges.
Szia Petra Nem hagyhatom ki: baromi jól nézel ki..és a zenei ízlésed..nirvana The doors...mi lenne ha ismerkednénk kicsit Písz
Szia Petra Nem hagyhatom ki: baromi jól nézel ki..és a zenei ízlésed..nirvana The doors...mi lenne ha ismerkednénk kicsit Písz
szia ! Igaz jómagam peniszfalo csaj vagyok !Petra de téged gondolkodás nélkül azonnal kinyalnálak ha megkérnél örömmel vállalnám
:-)
szia ! Igaz jómagam peniszfalo csaj vagyok !Petra de téged gondolkodás nélkül azonnal kinyalnálak ha megkérnél örömmel vállalnám
:-)
Szia! Tetszettek a képeid... Én egy romantikus és érzéki fiu vagyok. Légyszi ir. PUSZI
Szia! Tetszettek a képeid... Én egy romantikus és érzéki fiu vagyok. Légyszi ir. PUSZI
szia Petra nagyon nagyon szép vagy ha nem állna a farkam tõled 10 másodpercen belûl az tuti:)
szia Petra nagyon nagyon szép vagy ha nem állna a farkam tõled 10 másodpercen belûl az tuti:)
Dugnálak!!!!!!!!!!!!
Dugnálak!!!!!!!!!!!!
nagyon csini vagy bejösz nekem huuuú!!!
nagyon csini vagy bejösz nekem huuuú!!!
Aranyos vagy!Kérlek küldj még képeket!
Aranyos vagy!Kérlek küldj még képeket!
Nagyon kinyalnálak gyönyörü csajszi vagy.
Nagyon kinyalnálak gyönyörü csajszi vagy.
isten egyik legszeb teremtménye vagy
isten egyik legszeb teremtménye vagy
ARANYOS ,SEXI CSAJ VAGY.A KÉPEID NÉZVE SZÜKÛL A BOXEREM.
ARANYOS ,SEXI CSAJ VAGY.A KÉPEID NÉZVE SZÜKÛL A BOXEREM.