[quote=parbani]hali Mi egy 47/49 es pár vagyunk
juli 01-08 közt Gyulán leszünk egy apartmanban.Párokkal ismiznénk,taliznánk [/quote]szia párbani, és ha nem gyulán lenne egy kis találkozás:-)
szia párbani, és ha nem gyulán lenne egy kis találkozás:-)
[quote=mazsoha]Mi egy 33/34 éves pár vagyunk.
Szeretnénk szimpatikus párokkal megismerkedni, kellemes estéket eltölteni.
Biszex férfi tagú, borotvált párokat keresünk.
[/quote]26 éves srác ismerkedne veletek!Ha ti is Irjatok msn & mail mttaas@windowslive.com Párok lányok!
26 éves srác ismerkedne veletek!Ha ti is Irjatok msn & mail mttaas@windowslive.com Párok lányok!
Mi egy 33/34 éves pár vagyunk.
Mi egy 33/34 éves pár vagyunk.
Sziasztok!Nógrád vagy szomszédos megyébõl keresnék lányt kötetlen kapcsolatra!6 éves vagyok 178/77 barna haj zöld szem sportos testalkat!Ha lenne ilyen akkor írj e-mailt az iziboj@citromail.hu-ra!
Sziasztok!Nógrád vagy szomszédos megyébõl keresnék lányt kötetlen kapcsolatra!6 éves vagyok 178/77 barna haj zöld szem sportos testalkat!Ha lenne ilyen akkor írj e-mailt az iziboj@citromail.hu-ra!
kedves hölgyek!Zoli vagyok egy 23éves félénk fiu.még nem voltam senkivel se együtt.teljesen tapasztalatlan vagyok a nõkkel szemben.szeret nék egy kedves csinos türelmes hölgyet találni aki elvenné a szüzességemet,és bevezetne engemet a szex rejtelmeibe.anyagiaktól mentesen.
.Ha esetleg valakit érdekelnék kérlek irj a bako84@freemail.hu cimre
kedves hölgyek!Zoli vagyok egy 23éves félénk fiu.még nem voltam senkivel se együtt.teljesen tapasztalatlan vagyok a nõkkel szemben.szeret nék egy kedves csinos türelmes hölgyet találni aki elvenné a szüzességemet,és bevezetne engemet a szex rejtelmeibe.anyagiaktól mentesen.
.Ha esetleg valakit érdekelnék kérlek irj a bako84@freemail.hu cimre