sziasztok!
olyan barátnőt keresek akivel kilehetne probálni (és ha jo utána rendszeresen) a 3 as sexet (ugy h keresnénk + fiut mivel sosem voltam igy )
tehát olyan barátnöt keresek akit 2 vagy 3 an lehetne ..
18-37 éves korig keresek ilyen nöt komoly kapcsolat céljából
email zoliegom@hotmail.hu
sziasztok!
olyan barátnőt keresek akivel kilehetne probálni (és ha jo utána rendszeresen) a 3 as sexet (ugy h keresnénk + fiut mivel sosem voltam igy )
tehát olyan barátnöt keresek akit 2 vagy 3 an lehetne ..
18-37 éves korig keresek ilyen nöt komoly kapcsolat céljából
email zoliegom@hotmail.hu
Kedves Lányok asszonyok!
Szex kapcsolatot keresek kötöttségek nélkül!
Szeretnéd jól érezni magad? Keress meg!
Nem gond, ha nem vagy független!
Lehetsz félénk, nimfomán vagy perverz!
A lényeg, hogy jól érezzük egymást!
39 éves Budapesti férfi vagyok
186 cm magas 80 kg 17 cm es intim mérettel.
Párokhoz is csatlakozom kizárólag a hölgy örömére!
Kedves Lányok asszonyok!
Szex kapcsolatot keresek kötöttségek nélkül!
Szeretnéd jól érezni magad? Keress meg!
Nem gond, ha nem vagy független!
Lehetsz félénk, nimfomán vagy perverz!
A lényeg, hogy jól érezzük egymást!
39 éves Budapesti férfi vagyok
186 cm magas 80 kg 17 cm es intim mérettel.
Párokhoz is csatlakozom kizárólag a hölgy örömére!
Sziasztok. Keresem pécsi szexpartnerem. Első sorban nők jelentkezését várom, de urakat is szóba jöhetnek. Írj bártan emailt a következő címre: csakszex91@freemail.hu
Sziasztok. Keresem pécsi szexpartnerem. Első sorban nők jelentkezését várom, de urakat is szóba jöhetnek. Írj bártan emailt a következő címre: csakszex91@freemail.hu
helllo mindenki!
szexpartnerem keresem, pesten lakom de az ország bármely pontjára autoval tudok utazni! 20 éves bisrác vagyok. várom leveleiteket, minden felállás és perverz dolog érdekel és kapható vagyok rá:P
helllo mindenki!
szexpartnerem keresem, pesten lakom de az ország bármely pontjára autoval tudok utazni! 20 éves bisrác vagyok. várom leveleiteket, minden felállás és perverz dolog érdekel és kapható vagyok rá:P
Debrecenben, Hajdú-Biharban keresek házaspárokat kortól és testalkattól függetlenül, akik szeretnek 3-asban szexelni (vagy szeretnék kipróbálni a dolgot...) Ápolt, diszkrét szexcentrikus pasi vagyok.
Debrecenben, Hajdú-Biharban keresek házaspárokat kortól és testalkattól függetlenül, akik szeretnek 3-asban szexelni (vagy szeretnék kipróbálni a dolgot...) Ápolt, diszkrét szexcentrikus pasi vagyok.
[quote=zeky69]Szia!
Én szivesen benne lennék!!:)
Íj ha megfelelő a "testi" adottságom..
Üdv:Zoli.[/quote]
Szia !
Megfelelő a testi adottságod , a fotóid alapján , viszont nem én döntök , hanem a feleségem , hogy kivel csinálja , ezért az ***en kellene írnod levelet és onnan nem túl hosszú idő alatt folytatodna a kapcsolat ....
Szia !
Megfelelő a testi adottságod , a fotóid alapján , viszont nem én döntök , hanem a feleségem , hogy kivel csinálja , ezért az ***en kellene írnod levelet és onnan nem túl hosszú idő alatt folytatodna a kapcsolat ....