Fórum
Szia!Nagyon benne volnék a punidba!
Szia!Nagyon benne volnék a punidba!
Ha azt irnam inteligens vagyok mit gondolnal rolam?minden esetre megneznem,erdekelne.
Ha azt irnam inteligens vagyok mit gondolnal rolam?minden esetre megneznem,erdekelne.
Segithetnek a fotozasban,tetszik tema!
Segithetnek a fotozasban,tetszik tema!
[quote=mazsi]Szia ! Nagyon szép , s izgató puncid van ! [/quote]elviselnéd?
elviselnéd?
[quote=peter63]Ezeket a kepeket Te keszitetted Magadrol? Jok![/quote]Ha rendes és intelligens vagy közelebbrõl is megnézheted
Ha rendes és intelligens vagy közelebbrõl is megnézheted
[quote=peter63]Ezeket a kepeket Te keszitetted Magadrol? Jok![/quote]én készítettem,köszi,
én készítettem,köszi,
[quote=peter63]Ezeket a kepeket Te keszitetted Magadrol? Jok![/quote]én készítettem,köszi,
én készítettem,köszi,
én készítettem,köszi,
én készítettem,köszi,
[quote=zolee]nagyon szétkunám a picsád!!!!!!!!! szép[/quote]ez hízelgõ,örülök hogy tetszik és bírnám is,aszem
ez hízelgõ,örülök hogy tetszik és bírnám is,aszem
Ezeket a kepeket Te keszitetted Magadrol? Jok!
Ezeket a kepeket Te keszitetted Magadrol? Jok!
nagyon szétkunám a picsád!!!!!!!!! szép
nagyon szétkunám a picsád!!!!!!!!! szép
Szia ! Nagyon szép , s izgató puncid van !
Szia ! Nagyon szép , s izgató puncid van !
04EDA fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.
04EDA fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.