[quote=asszony mutogato]Tiszteletem uraim!
Nos halljuk kinek mi a perverzitása? Nekem nix perverzitásom ahogy a nickem is mutatja! Ja vagy még is? Á dehogy! A képeken amit feltettem ugy sem tudja senki hogy a Boros Kriszta van! Ez titok![/quote]Szia!
Van testvére a Krisztinek? mivel foglalkozik?
Szia!
Van testvére a Krisztinek? mivel foglalkozik?
Tiszteletem uraim!
Nos halljuk kinek mi a perverzitása? Nekem nix perverzitásom ahogy a nickem is mutatja! Ja vagy még is? Á dehogy! A képeken amit feltettem ugy sem tudja senki hogy a Boros Kriszta van! Ez titok!
Tiszteletem uraim!
Nos halljuk kinek mi a perverzitása? Nekem nix perverzitásom ahogy a nickem is mutatja! Ja vagy még is? Á dehogy! A képeken amit feltettem ugy sem tudja senki hogy a Boros Kriszta van! Ez titok!
Sziasztok!
Ezen településekrõl gyûljünk ide eme fórumba mindannyian kik szeretjük a szexet .Beszéljünk róla , ne csak csináljuk!
Ki, hogyan ,kivel, mivel, miért, mikor!(csinálja , vagy kivel, mikor....stb, szeretné)?
kössünk ismeretséget, találkozzunk!
Sziasztok!
Ezen településekrõl gyûljünk ide eme fórumba mindannyian kik szeretjük a szexet .Beszéljünk róla , ne csak csináljuk!
Ki, hogyan ,kivel, mivel, miért, mikor!(csinálja , vagy kivel, mikor....stb, szeretné)?
kössünk ismeretséget, találkozzunk!