Fórum
Én is jobb szeretném, ha benne meredezne...de neki tetszene-e? Ha megnézi, és megkívánja, beszélhetünk róla!
Én is jobb szeretném, ha benne meredezne...de neki tetszene-e? Ha megnézi, és megkívánja, beszélhetünk róla!
törölt felhasználó
ha benne is meredeznénekidegen faszok azt jobban birnám de azért köszi
ha benne is meredeznénekidegen faszok azt jobban birnám de azért köszi
Nálam az asszonyod istennõ kategória. Megkívántam rendesen a seggét...meg a pináját is. Ha csak azt szereted, ha idegen faszok meredeznek a feleségedre, most örülhetsz.
Nálam az asszonyod istennõ kategória. Megkívántam rendesen a seggét...meg a pináját is. Ha csak azt szereted, ha idegen faszok meredeznek a feleségedre, most örülhetsz.
Nagyon izgató csajszi Isteni.
Nagyon izgató csajszi Isteni.
Ezt lehet is ,sõt kell is mutogatni!Had élvezzük mi is!
Képet még,még...!
Ezt lehet is ,sõt kell is mutogatni!Had élvezzük mi is!
Képet még,még...!
szeretnám megdugni
szeretnám megdugni
Kár a minõségért!
Kár a minõségért!
Kapna g vitmaint rendesen!!!
Kapna g vitmaint rendesen!!!
A székes képre most vertem ki a faszom.nagyon jó pinája van!
A székes képre most vertem ki a faszom.nagyon jó pinája van!
[quote=asszony mutogato][quote=kapi56]Jó lenne ha találkoznánk végre.Egy monori férfi[/quote]alig várom hogy megbasszad a nejemet[/quote]
Találkozunk már végre egyszer-kétszer. Gvönyörû pinája van
Írta asszony mutogato: Írta kapi56: Jó lenne ha találkoznánk végre.Egy monori férfi alig várom hogy megbasszad a nejemet
Találkozunk már végre egyszer-kétszer. Gvönyörû pinája van
szuper jó a nejed!! én nagyo szeretném megbaszni! Eszméletlenül jó pina és segg!!és te az enyémet? ha érdekel írj a hauka@freemail.hu címre!
szuper jó a nejed!! én nagyo szeretném megbaszni! Eszméletlenül jó pina és segg!!és te az enyémet? ha érdekel írj a hauka@freemail.hu címre!
törölt felhasználó
azt szeretem ha áll a faszuk a pasiknak a nejemre
azt szeretem ha áll a faszuk a pasiknak a nejemre
Kibaszottul jó csaj a nejed, már a látványtól is áll a fasz!Jöhet a többi kép!!!!
Kibaszottul jó csaj a nejed, már a látványtól is áll a fasz!Jöhet a többi kép!!!!
törölt felhasználó
Sziasztok!
Grat a képekhez,szivesen megdugnám Én is Bp nincs messsze.
Sziasztok!
Grat a képekhez,szivesen megdugnám Én is Bp nincs messsze.
törölt felhasználó
köszi gizi
köszi gizi
Nagyon csinos!!!
Nagyon csinos!!!
törölt felhasználó
bocsánat tényleg nem te voltál
bocsánat tényleg nem te voltál
Ha visszaolvasol egy picit akkor rájössz,hogy én a kezdetektõl dicsértem a nejed seggét.Nem én voltam aki lemangalicázta!!!!!
Ha visszaolvasol egy picit akkor rájössz,hogy én a kezdetektõl dicsértem a nejed seggét.Nem én voltam aki lemangalicázta!!!!!
törölt felhasználó
a multkor lemangalicáztad most meg megbasznád???????????, Ki érti ezt?
a multkor lemangalicáztad most meg megbasznád???????????, Ki érti ezt?
24 centis faszom van ha a nejed szeretné magában érezni benne vagyok egy vad baszásba.egyszer minden nõnek érezni kell magában egy ekkora faszt!
24 centis faszom van ha a nejed szeretné magában érezni benne vagyok egy vad baszásba.egyszer minden nõnek érezni kell magában egy ekkora faszt!
én is szivesen megbasznám de sajnos mesze vagyok
de nagyon jó csaj
én is szivesen megbasznám de sajnos mesze vagyok
de nagyon jó csaj
törölt felhasználó
[quote=kapi56]Jó lenne ha találkoznánk végre.Egy monori férfi[/quote]alig várom hogy megbasszad a nejemet
Írta kapi56: Jó lenne ha találkoznánk végre.Egy monori férfi alig várom hogy megbasszad a nejemet
Jó lenne ha találkoznánk végre.Egy monori férfi
Jó lenne ha találkoznánk végre.Egy monori férfi
de én s vagyok, a kapi párja
de én s vagyok, a kapi párja
és ha én is kellenék a párodnak!akkor küldj számot
és ha én is kellenék a párodnak!akkor küldj számot
Kérlek küldj egy levelet, hogy elérni. pl. telefon szám
Kérlek küldj egy levelet, hogy elérni. pl. telefon szám
Szió! Ha megkaptad a levelem és aktuális légyszi jelezz! Köszi!
Szió! Ha megkaptad a levelem és aktuális légyszi jelezz! Köszi!
[quote=asszony mutogato][quote=digidugi]Szia nagyon szép amit mutogatsz szivesen megdugnám ha lehet.[/quote]Mindent lehet csak akarni kell[/quote]én megakarlak baszni azt is lehet?élesebb képet szeretnék látni a szép pinádról
Írta asszony mutogato: Írta digidugi: Szia nagyon szép amit mutogatsz szivesen megdugnám ha lehet. Mindent lehet csak akarni kell én megakarlak baszni azt is lehet?élesebb képet szeretnék látni a szép pinádról
törölt felhasználó
[quote=digidugi]Szia nagyon szép amit mutogatsz szivesen megdugnám ha lehet.[/quote]Mindent lehet csak akarni kell
Írta digidugi: Szia nagyon szép amit mutogatsz szivesen megdugnám ha lehet. Mindent lehet csak akarni kell
törölt felhasználó
[quote=kapi56]Én Monoron lakom szerintem elég közel Irsához[/quote]Szerintem is!!!!!! Szivesen találkozom veled hogy megbeszéljük a dolgokat
Írta kapi56: Én Monoron lakom szerintem elég közel Irsához Szerintem is!!!!!! Szivesen találkozom veled hogy megbeszéljük a dolgokat