[quote=Vegzet1971][quote=Vegzet1971][quote=Laci19][quote=Vegzet1971][quote=duci32]
Mert egy álszent ribanc vagy,aki csak igéri a pinát,de nem adja meg!06205102041 számon elérsz ha nem csak virtuális faszt akarsz hanem igazit:)[quote=Laci19]Ez a Végzet1971, miért pofátlankodik bele, mások fórum bejegyzéseibe???[/quote]ez az[/quote]
Megtarthatod a puncit,ne idegeskedj:)[/quote]A kérdésre válaszolj,ne a levegőbe dumálj...[/quote][/quote]
Azt látod Lacika,hogy privátba már már megdugtam a férje mellett:))))[/quote]Végzetke! Felejts el, ha nem esik nehezdre:))
[quote=Vegzet1971][quote=Laci19][quote=Vegzet1971][quote=duci32]
Mert egy álszent ribanc vagy,aki csak igéri a pinát,de nem adja meg!06205102041 számon elérsz ha nem csak virtuális faszt akarsz hanem igazit:)[quote=Laci19]Ez a Végzet1971, miért pofátlankodik bele, mások fórum bejegyzéseibe???[/quote]ez az[/quote]
Megtarthatod a puncit,ne idegeskedj:)[/quote]A kérdésre válaszolj,ne a levegőbe dumálj...[/quote][/quote]
Azt látod Lacika,hogy privátba már már megdugtam a férje mellett:))))
Mert egy álszent ribanc vagy,aki csak igéri a pinát,de nem adja meg!06205102041 számon elérsz ha nem csak virtuális faszt akarsz hanem igazit:)
Ez a Végzet1971, miért pofátlankodik bele, mások fórum bejegyzéseibe???
ez az
Megtarthatod a puncit,ne idegeskedj:)
A kérdésre válaszolj,ne a levegőbe dumálj...
Azt látod Lacika,hogy privátba már már megdugtam a férje mellett:))))
[quote=Laci19][quote=Vegzet1971][quote=duci32]
Megtarthatod a puncit,ne idegeskedj:)[/quote]A kérdésre válaszolj,ne a levegőbe dumálj...[/quote]
Mert egy álszent ribanc vagy,aki csak igéri a pinát,de nem adja meg!06205102041 számon elérsz ha nem csak virtuális faszt akarsz hanem igazit:)
[quote=Vegzet1971][quote=duci32][quote=Laci19]Ez a Végzet1971, miért pofátlankodik bele, mások fórum bejegyzéseibe???[/quote]ez az[/quote]
Megtarthatod a puncit,ne idegeskedj:)[/quote]A kérdésre válaszolj,ne a levegőbe dumálj...
[quote=duci32][quote=Laci19]Ez a Végzet1971, miért pofátlankodik bele, mások fórum bejegyzéseibe???[/quote]ez az[/quote]
Megtarthatod a puncit,ne idegeskedj:)
[quote=Vegzet1971][quote=Vegzet1971][quote=duci32][quote=Laci19][quote=duci32][quote=Laci19][quote=duci32][quote=Laci19]Hátulrol mélyen a szép pinádban... mmmmmm[/quote]kedvenc pózom[/quote]Igen?? Nekem is! Mozgatnálak...[/quote]kötben kicsit megpaskolod a fenekemet[/quote]Szép pirosra paskolnám baszás közben te édes[/quote]nagyon felpörget[/quote]jól pucsítasz édes![/quote]
Betűszexeltek?:)))[/quote]Végzet!Irhatna a saját nevében...
[quote=Vegzet1971][quote=duci32][quote=Laci19][quote=duci32][quote=Laci19][quote=duci32][quote=Laci19]Hátulrol mélyen a szép pinádban... mmmmmm[/quote]kedvenc pózom[/quote]Igen?? Nekem is! Mozgatnálak...[/quote]kötben kicsit megpaskolod a fenekemet[/quote]Szép pirosra paskolnám baszás közben te édes[/quote]nagyon felpörget[/quote]jól pucsítasz édes![/quote]
Betűszexeltek?:)))
[quote=duci32][quote=Laci19][quote=duci32][quote=Laci19][quote=duci32][quote=Laci19]Hátulrol mélyen a szép pinádban... mmmmmm[/quote]kedvenc pózom[/quote]Igen?? Nekem is! Mozgatnálak...[/quote]kötben kicsit megpaskolod a fenekemet[/quote]Szép pirosra paskolnám baszás közben te édes[/quote]nagyon felpörget[/quote]jól pucsítasz édes!
[quote=Laci19][quote=duci32][quote=Laci19][quote=duci32][quote=Laci19]Hátulrol mélyen a szép pinádban... mmmmmm[/quote]kedvenc pózom[/quote]Igen?? Nekem is! Mozgatnálak...[/quote]kötben kicsit megpaskolod a fenekemet[/quote]Szép pirosra paskolnám baszás közben te édes[/quote]nagyon felpörget
[quote=duci32][quote=Laci19][quote=duci32][quote=Laci19]Hátulrol mélyen a szép pinádban... mmmmmm[/quote]kedvenc pózom[/quote]Igen?? Nekem is! Mozgatnálak...[/quote]kötben kicsit megpaskolod a fenekemet[/quote]Szép pirosra paskolnám baszás közben te édes
[quote=Laci19][quote=duci32][quote=Laci19]Hátulrol mélyen a szép pinádban... mmmmmm[/quote]kedvenc pózom[/quote]Igen?? Nekem is! Mozgatnálak...[/quote]kötben kicsit megpaskolod a fenekemet