Szia. Nem Vagyok TÚl Intelligens Mindenhova Ezt M� Solom, De Ha SzeretnÉl Meg Ismekedni Egy Nagy Vastag FarkÚ, � Mde Kisebb AgyÚ, De MÉgis Nagyobb ArcÚ Pasival Irj.........pusy
Szia. Nem Vagyok TÚl Intelligens Mindenhova Ezt M� Solom, De Ha SzeretnÉl Meg Ismekedni Egy Nagy Vastag FarkÚ, � Mde Kisebb AgyÚ, De MÉgis Nagyobb ArcÚ Pasival Irj.........pusy
én elhiszem hogy tetszik a hölgy nektek,de miért kell csalni????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
én elhiszem hogy tetszik a hölgy nektek,de miért kell csalni????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
[quote=Andrea65][quote=fulmisi][quote=Babafej]És most is pali62 képe az elsõ:)))))[/quote]Hát persze, mert addig szavazza, amíg véres nem lesz az ujja. Bevallotta, hogy csal.[/quote]Ami a csalást illeti, felülmúlhatatlanok vagytok! Remélem el vagytok tellve önmagatok szépségétõl, ügyességétõl, és becsületességétõl![/quote]Andrea, én tőled vagyok eltelve, főleg mióta a saját neved alatt jelennek meg a képeid.
Andrea, én tőled vagyok eltelve, főleg mióta a saját neved alatt jelennek meg a képeid.
[quote=Andrea65][quote=joe]Azt nem állítottam, hogy az enyém nagy és vastag. inkább a kisebbikbe való...[/quote]Mindegyik szűk. Látni akarom a cerkádat![/quote]Az jó ha szűk. küldök a cerkámról!
Azt nem állítottam, hogy az enyém nagy és vastag. inkább a kisebbikbe való...
[quote=joe]nem kispályás pina! ide nem vékony cerka kell!! a segglyukába vékonyabb is lehet, de jól feszítse, sikongjon! eszméletlen picsa és punci![/quote]Te is mutasd meg a cerkádat Joe, meg mondom használható-e,
nem kispályás pina! ide nem vékony cerka kell!! a segglyukába vékonyabb is lehet, de jól feszítse, sikongjon! eszméletlen picsa és punci!
Te is mutasd meg a cerkádat Joe, meg mondom használható-e,