Sziasztok!
Nagyon szivesen beszállnék 3-iknak pár mellé a hölgy örömére . Bp-i vagyok távolság nem akadály. Idősebb hölgyek 40 felett nagyon érdekelnek.
Sziasztok!
Nagyon szivesen beszállnék 3-iknak pár mellé a hölgy örömére . Bp-i vagyok távolság nem akadály. Idősebb hölgyek 40 felett nagyon érdekelnek.
[quote=laca2107]Sziasztok én is csatlakoznék, a feleségemet szeretném ha valaki megdugná, rá nem tudom venni, de szerintem titkon belemenne.
véleményetek?[/quote]
Szia!
Talán nem rávenni kellene hanem valahogyan azt elérni, hogy ő akarja. ;)
Szia!
Talán nem rávenni kellene hanem valahogyan azt elérni, hogy ő akarja. ;)
[quote=07jedi]A klub célja számomra nagyon vonzó... jó lenne ha valaki megdugná az asszonyt a jelenlétemben[/quote]
Senkit nem érdekel egy csodásan szeretkező hölgy ????
Senkit nem érdekel egy csodásan szeretkező hölgy ????
[quote=5]Szeretném megdugatni valakivel a barátnőm. De úgy, hogy "tilosba" menne. Én így nem győzködhetem. Részéről olyan lenne, mintha pl. valakivel megismerkedne és úgy alakulna a dolog! (a tudtom nélkül - persze ő nem tudná, hogy tudom)[/quote]
Nincs még kép se róla miből lehet kiindulni egyáltalán így?
Nincs még kép se róla miből lehet kiindulni egyáltalán így?
[quote=5]Szeretném megdugatni valakivel a barátnőm. De úgy, hogy "tilosba" menne. Én így nem győzködhetem. Részéről olyan lenne, mintha pl. valakivel megismerkedne és úgy alakulna a dolog! (a tudtom nélkül - persze ő nem tudná, hogy tudom)[/quote]
Ez érdekes dolog lenne és még is hogy csinálnád,
[quote=Bill666]Egy Borsodi pasi 3.-nak? Van?[/quote]
szia, én borsodi pasi vagyok és szivesen beszállnék harmadiknak. naughty13@freemail.hu a mailem. küldjetek képet, kaptok ti is))
szia, én borsodi pasi vagyok és szivesen beszállnék harmadiknak. naughty13@freemail.hu a mailem. küldjetek képet, kaptok ti is))