[quote=gorbesrac]Annak a hölgynek akinek ilyen szép puncija van, alanyi jogon jár az 5 pont. :)
A "2011-08-08 14:58:05" kép meg aztán végépp fantasztikus látványt nyújt! :D
Egyedül ami kivetni valót találtam, az a cickók rejtegetése. ;)[/quote]
Tökéletesen igazad van!! :) :) :)
[quote=gorbesrac]A "2011-08-08 14:58:05" kép meg aztán végépp fantasztikus látványt nyújt! :D[/quote]
Az előbb elfelejtettem megdicsérni a fotós, mert azért neki is volt érdeme abban, hogy ilyen jól sikerült az a kép. :D
Az előbb elfelejtettem megdicsérni a fotós, mert azért neki is volt érdeme abban, hogy ilyen jól sikerült az a kép. :D
Annak a hölgynek akinek ilyen szép puncija van, alanyi jogon jár az 5 pont. :)
Egyedül ami kivetni valót találtam, az a cickók rejtegetése. ;)
Annak a hölgynek akinek ilyen szép puncija van, alanyi jogon jár az 5 pont. :)
Egyedül ami kivetni valót találtam, az a cickók rejtegetése. ;)
isteni vagy!!nagyon jól szophatsz!!gyönyörű a pinád!!imádom a nyalást,vaskos farkam meg a dugást!!!ha lehetne csatlakoznék 3.nak.......örömmel,és 1ooo.rrel!!puszi a puncidra(ba)....feri6668@freemail.hu
isteni vagy!!nagyon jól szophatsz!!gyönyörű a pinád!!imádom a nyalást,vaskos farkam meg a dugást!!!ha lehetne csatlakoznék 3.nak.......örömmel,és 1ooo.rrel!!puszi a puncidra(ba)....feri6668@freemail.hu
Szia! Nagyon szép és izgató vagy a képeken!! szivesen ismiznék veled, és taliznék is ha benne vagy? Beválalós és mindenre nyitott vagyok! Itt ritkán vagyok, keress msn-en vagy e-mailen charly_cc@freemail.hu Várom jelentkezésed!:-) puszi Karcsi
Szia! Nagyon szép és izgató vagy a képeken!! szivesen ismiznék veled, és taliznék is ha benne vagy? Beválalós és mindenre nyitott vagyok! Itt ritkán vagyok, keress msn-en vagy e-mailen charly_cc@freemail.hu Várom jelentkezésed!:-) puszi Karcsi