Fórum
törölt felhasználó
Szívesen hagynám ,hogy a nedüt lecuppansd én meg közben nyalnám az édes puncikád :)
Szívesen hagynám ,hogy a nedüt lecuppansd én meg közben nyalnám az édes puncikád :)
Sziasztok! Szívesen ismerkednék veletek /hölgy örömére/. A levelezési címem clooscloos@vipmail.hu. Előre is köszönöm. Puszi.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék veletek /hölgy örömére/. A levelezési címem clooscloos@vipmail.hu. Előre is köszönöm. Puszi.
A pinádat a számhoz rakod, azonnal elkezd dolgozni rajta nyelvem, nyalom kegyetlenül, egyre lucskosabb a pinád, közben szopod a faszomat, klassz kis franciázás, egyszer csak érzem, ahogyan a pinád elkezd össze-összehúzódni ütemesen, érzem, ahogy élvezel el és közben a nyelved is egyre jobban tapad a faszomra, egyre nagyobbakat húzol rajta, és hirtelen teljesen telelövöm a szádat gecimmel. Nekem a pinaleved folyik a számon, neked a gecim csurog a szádból és ekkor lesmárolsz:-)) Hirtelen megfordítalak és a még mindig nagyon nagy faszom belegyömöszölöm a pinádba. Addig baszom, amíg el nem élvezel vagy kétszer és én is belelövöm gecimet a pinádba, onnan is folyik ki és tolom kicsit lejjebb, a faszom most megtalálja a seggedet, amit teljesen szétkúrok:-))) de nagyon élvezed:-))) És ekkor egy kis pihenésre vágysz, fogom a farkam, berakom a két melled közé, elkezdem húzogatni és elérem ismét a szádat és megint leszopatom veled a faszomat, beleélvezek a szádba és nagyon nagyot smárolunk a végére:-)
A pinádat a számhoz rakod, azonnal elkezd dolgozni rajta nyelvem, nyalom kegyetlenül, egyre lucskosabb a pinád, közben szopod a faszomat, klassz kis franciázás, egyszer csak érzem, ahogyan a pinád elkezd össze-összehúzódni ütemesen, érzem, ahogy élvezel el és közben a nyelved is egyre jobban tapad a faszomra, egyre nagyobbakat húzol rajta, és hirtelen teljesen telelövöm a szádat gecimmel. Nekem a pinaleved folyik a számon, neked a gecim csurog a szádból és ekkor lesmárolsz:-)) Hirtelen megfordítalak és a még mindig nagyon nagy faszom belegyömöszölöm a pinádba. Addig baszom, amíg el nem élvezel vagy kétszer és én is belelövöm gecimet a pinádba, onnan is folyik ki és tolom kicsit lejjebb, a faszom most megtalálja a seggedet, amit teljesen szétkúrok:-))) de nagyon élvezed:-))) És ekkor egy kis pihenésre vágysz, fogom a farkam, berakom a két melled közé, elkezdem húzogatni és elérem ismét a szádat és megint leszopatom veled a faszomat, beleélvezek a szádba és nagyon nagyot smárolunk a végére:-)
Bizony nem csak 1 , hanem nagyon sok 5 pont ment a képeidre , csodás tested van , írigylem a párod ! Szívesen csatlakoznék akár harmadiknak is ! :)
Bizony nem csak 1 , hanem nagyon sok 5 pont ment a képeidre , csodás tested van , írigylem a párod ! Szívesen csatlakoznék akár harmadiknak is ! :)
Sziasztok!
Köszönöm a dicséretet Honé!
Gyönyörű hölgy vagy!
Pisti
Sziasztok!
Köszönöm a dicséretet Honé!
Gyönyörű hölgy vagy!
Pisti
törölt felhasználó
De megkostolnám a puncid !
De megkostolnám a puncid !
Sziaaaaa!
Kellemesek a képek,izgató-bizsergető,és-----:-)
Sziaaaaa!
Kellemesek a képek,izgató-bizsergető,és-----:-)
törölt felhasználó
sziasztok kösz a jelölést szivesen vettük szép és izgató a fotóitik szivesen barátkoznánk veletek. üdv
sziasztok kösz a jelölést szivesen vettük szép és izgató a fotóitik szivesen barátkoznánk veletek. üdv
törölt felhasználó
Be is tenném bárhova neked !!!
Be is tenném bárhova neked !!!
törölt felhasználó
Szivesen betenném a farkam a melleid közé :)
Szivesen betenném a farkam a melleid közé :)
kérdés mikor:))))))
kérdés mikor:))))))
törölt felhasználó
SzÉp Puncid Van...........pusy R
SzÉp Puncid Van...........pusy R
Szia nagyho:) ha gondolod mnagyjosinaga@googlemail.com és akkor mehet!!:)
csá:joki
Szia nagyho:) ha gondolod mnagyjosinaga@googlemail.com és akkor mehet!!:)
csá:joki
még mindig istennő!!
még mindig istennő!!
Szia honé akkor mi lesz azzal amit beszéltünk? :)
Szia honé akkor mi lesz azzal amit beszéltünk? :)
jó sorozat.. grat :)
jó sorozat.. grat :)
Sajna az itteni legmagasabb pontszám HO-NÉ-t nézve gyenge átlagnak
felel meg.
Sajna az itteni legmagasabb pontszám HO-NÉ-t nézve gyenge átlagnak
felel meg.
Sziasztok
Köszi gyors reagálást, nagyon jók a képek, és HO-NÉ
gyönyörű.
Sziasztok
Köszi gyors reagálást, nagyon jók a képek, és HO-NÉ
gyönyörű.
törölt felhasználó
Szia,nagyon szexi vagy!Szivesen meg töltenélek.
Szia,nagyon szexi vagy!Szivesen meg töltenélek.
drága Hó-né
Még mindig csodás vagy:)
drága Hó-né
Még mindig csodás vagy:)
Köszönöm amit a fórumomba írtál! Páromnak nagyon tetszettek a képeid!
Köszönöm amit a fórumomba írtál! Páromnak nagyon tetszettek a képeid!
Szia nagyho! Szívesen kinyalnám, majd jól megdugnám a nődet! Na és arról nem is beszélve, hogy alaposan meg is szopatnám közben! rocco0902@gmail.com
Szia nagyho! Szívesen kinyalnám, majd jól megdugnám a nődet! Na és arról nem is beszélve, hogy alaposan meg is szopatnám közben! rocco0902@gmail.com
Esetleg a hölgy keresztneve?:)
Esetleg a hölgy keresztneve?:)
csodálatos vagy.nagyon szívesen csatlakoznék a melleid közé
csodálatos vagy.nagyon szívesen csatlakoznék a melleid közé
Sziasztok! Köszönjük a jelölést! Honnan írtok?
Sziasztok! Köszönjük a jelölést! Honnan írtok?
Nagyon szépen köszönöm a jelölést fenomenális egy nő vagy isteniek a csöcseid,a puncid meg ....nincs is rá szó!
Csókollak!
Nagyon szépen köszönöm a jelölést fenomenális egy nő vagy isteniek a csöcseid,a puncid meg ....nincs is rá szó!
Csókollak!
szio :) csodás képek nagyon kivánatos vagy . szeretnélek megismerni . irj ujpest0905@freemail.hu :) pussz mindenedre
szio :) csodás képek nagyon kivánatos vagy . szeretnélek megismerni . irj ujpest0905@freemail.hu :) pussz mindenedre
Sziasztok!
Én szívesen ráélveznék azokra a szép cicikre! rocco0902@gmail.com
Sziasztok!
Én szívesen ráélveznék azokra a szép cicikre! rocco0902@gmail.com
ment 5. irj prv-be és megbeszélhetünk mindent.küldök én is prv elérhetöséget.
ment 5. irj prv-be és megbeszélhetünk mindent.küldök én is prv elérhetöséget.