Fórum
Köszi a jelölést, fogadtuk!
Jó fotók, különösen tetszik az alulról és hátulról fotózás.
Tetszik a zacsek!
Köszi a jelölést, fogadtuk!
Jó fotók, különösen tetszik az alulról és hátulról fotózás.
Tetszik a zacsek!
nagyon szép,szívesen beszállnék
nagyon szép,szívesen beszállnék
Gábor irigyellek a kedvesed gyönyörű nő!!!
Nagyon tetszik ! Nem cserélünk képeket??
Gábor irigyellek a kedvesed gyönyörű nő!!!
Nagyon tetszik ! Nem cserélünk képeket??
seggbe szereti sivesen élveznék el minden testnyilásában
seggbe szereti sivesen élveznék el minden testnyilásában
Ne csak szexelj,FOTÓZZ is!Ha elfáradnál szolj!Isteni nõ!!!Becsuld meg,de ankább D..meg
Ne csak szexelj,FOTÓZZ is!Ha elfáradnál szolj!Isteni nõ!!!Becsuld meg,de ankább D..meg
Na ez az igazi nõ!
Szívesen hemperegnék vele!
Na ez az igazi nõ!
Szívesen hemperegnék vele!
[quote=buci65]én is hallgatnám a hangját közben Nagyon birom az ilyen hatalmas nõket Küldjetek még képet[/quote]Teszünk még fel képet, ígérem.
Írta buci65: én is hallgatnám a hangját közben Nagyon birom az ilyen hatalmas nõket Küldjetek még képet Teszünk még fel képet, ígérem.
én is hallgatnám a hangját közben Nagyon birom az ilyen hatalmas nõket Küldjetek még képet
én is hallgatnám a hangját közben Nagyon birom az ilyen hatalmas nõket Küldjetek még képet
[quote=Joysi]Nagyon cumiznám ezt a kukit :P[/quote]Köszi, de szigorúan hetero vagyok...
Írta Joysi: Nagyon cumiznám ezt a kukit :P Köszi, de szigorúan hetero vagyok...
Nagyon cumiznám ezt a kukit :P
Nagyon cumiznám ezt a kukit :P
[quote=jano6699]Nagyon beszállnék hozzátok!Akár fotózni is,de nagyon bírom az ilyen nõket.Nagyon izgató a kép![/quote]Hát még, ha a hangját hallanád közben...Panelben hangszigetelést kéne fölszereltetnem mindenhova, de szerencsére vidéken élünk :D
Írta jano6699: Nagyon beszállnék hozzátok!Akár fotózni is,de nagyon bírom az ilyen nõket.Nagyon izgató a kép! Hát még, ha a hangját hallanád közben...Panelben hangszigetelést kéne fölszereltetnem mindenhova, de szerencsére vidéken élünk :D
Nagyon beszállnék hozzátok!Akár fotózni is,de nagyon bírom az ilyen nõket.Nagyon izgató a kép!
Nagyon beszállnék hozzátok!Akár fotózni is,de nagyon bírom az ilyen nõket.Nagyon izgató a kép!
[quote=buci65]tegyetek fel még képeket[/quote]Meglesz, csak nehéz rávenni, hogy lefotózhassam, mikor megdugom.
Írta buci65: tegyetek fel még képeket Meglesz, csak nehéz rávenni, hogy lefotózhassam, mikor megdugom.
[quote=5]Tetszik a képed, bírom a húsos csajokat.[/quote]Én csak a nagy picsájú nõket bírom, de ezt pláne...
Írta 5: Tetszik a képed, bírom a húsos csajokat. Én csak a nagy picsájú nõket bírom, de ezt pláne...
tegyetek fel még képeket
tegyetek fel még képeket
Tetszik a képed, bírom a húsos csajokat.
Tetszik a képed, bírom a húsos csajokat.
[quote=Isti72]Na ebbe a picsába aztán hordhatod a faszt lapátszámra![/quote]Hordom is, megbírom. Nem hallottad még azt, hogy nagy kofferba jó pakolni...?
Írta Isti72: Na ebbe a picsába aztán hordhatod a faszt lapátszámra! Hordom is, megbírom. Nem hallottad még azt, hogy nagy kofferba jó pakolni...?
[quote=Andrea65]Jaj istenem! Áldom az Urat, hogy ilyen mordállyal nem hozott össze! iszonyom van a nagy farkaktól, de ez valami brutális![/quote]Hm...eddig azt hittem, átlagos a faszom mérete, csak a makk nagyobb. Megnézted te rendesen...?
Írta Andrea65: Jaj istenem! Áldom az Urat, hogy ilyen mordállyal nem hozott össze! iszonyom van a nagy farkaktól, de ez valami brutális! Hm...eddig azt hittem, átlagos a faszom mérete, csak a makk nagyobb. Megnézted te rendesen...?
Jaj istenem! Áldom az Urat, hogy ilyen mordállyal nem hozott össze! iszonyom van a nagy farkaktól, de ez valami brutális!
Jaj istenem! Áldom az Urat, hogy ilyen mordállyal nem hozott össze! iszonyom van a nagy farkaktól, de ez valami brutális!
Na ebbe a picsába aztán hordhatod a faszt lapátszámra!
Na ebbe a picsába aztán hordhatod a faszt lapátszámra!
l.gabor fóruma.
l.gabor fóruma.