Sziasztok!
Erősen biszex férfitagú párhoz csatlakoznek,passzívként!
Hogy miután jól megdugtam a feleségét és megszopattam,hálája jeléül a férj
Köszönetképpen kegyetlenül seggberak amíg a felesége,párja szívja a farkam!
Ez az én titkos vágyam!
Hátha érdekel valakit?!:-)
Tamás
Sziasztok!
Erősen biszex férfitagú párhoz csatlakoznek,passzívként!
Hogy miután jól megdugtam a feleségét és megszopattam,hálája jeléül a férj
Köszönetképpen kegyetlenül seggberak amíg a felesége,párja szívja a farkam!
Ez az én titkos vágyam!
[quote=zsuzsiesrobi77]Sziasztok kipróbálnánk új dolgokat ezért elsősorban mindkét részről biszex párt vagy bi pasit keresnénk mindenki örömére. Átlagnál nagyobb mérettel is jöhetsz mindenki örömére :-) Utazni nem tudunk ezért Szabolcsból vagy Hajduból keresnénk.[/quote] nem rossz felállás
Sziasztok kipróbálnánk új dolgokat ezért elsősorban mindkét részről biszex párt vagy bi pasit keresnénk mindenki örömére. Átlagnál nagyobb mérettel is jöhetsz mindenki örömére :-) Utazni nem tudunk ezért Szabolcsból vagy Hajduból keresnénk.
Sziasztok kipróbálnánk új dolgokat ezért elsősorban mindkét részről biszex párt vagy bi pasit keresnénk mindenki örömére. Átlagnál nagyobb mérettel is jöhetsz mindenki örömére :-) Utazni nem tudunk ezért Szabolcsból vagy Hajduból keresnénk.
Sziasztok!Független,bí,metélt farokkal,herevezetékem lekötetve.kissé perverz dolgokat is kedvelő férfiként bí tagú párral ismerkednék,csatlakoznék,mind kétt fél örömére,de akár helyem is van Csongrád megyében,Makón!Írj,ha érdekellek!
Sziasztok!Független,bí,metélt farokkal,herevezetékem lekötetve.kissé perverz dolgokat is kedvelő férfiként bí tagú párral ismerkednék,csatlakoznék,mind kétt fél örömére,de akár helyem is van Csongrád megyében,Makón!Írj,ha érdekellek!
[quote=zoli198001]Sziasztok! Egyedülálló pasiként régóta szeretném kipróbálni a biszex dolgokat. Például a hölggyel együtt szopni a férfit, spermás puncit nyalni, puncit nyalni miközben dugják, két farok egy punciban, pár szopna stb Ehhez keresek párt szinte az egész országból...[/quote]
Szia megtaláltad azt a párt.
Sziasztok! Egyedülálló pasiként régóta szeretném kipróbálni a biszex dolgokat. Például a hölggyel együtt szopni a férfit, spermás puncit nyalni, puncit nyalni miközben dugják, két farok egy punciban, pár szopna stb Ehhez keresek párt szinte az egész országból...
Sziasztok! Egyedülálló pasiként régóta szeretném kipróbálni a biszex dolgokat. Például a hölggyel együtt szopni a férfit, spermás puncit nyalni, puncit nyalni miközben dugják, két farok egy punciban, pár szopna stb Ehhez keresek párt szinte az egész országból...
Budapesti nők,párok érdekelnének.Esetleg közvetlen vonzáskörzetében élők.
Korhatár nincsen,ha dominánsak vagytok az csak jó.
Kezdők,haladók,profik mindegy.
Én 37/173/65 sub beállítottságú férfi vagyok.
Sok mindenre nyitott,diszkrét,megbízható.
Megbeszélteket betartom minden esetben.
Kérdés itt vagy szexszolga@freemail.hu címen.
Továbbiak ott dőlnek el.Azok ne írjanak,akik nem tudják mit akarnak.
Kamusok,képeket kunyisok ne.
Amúgy is képek csak ha kaptam.
Köszönöm.
Budapesti nők,párok érdekelnének.Esetleg közvetlen vonzáskörzetében élők.
Korhatár nincsen,ha dominánsak vagytok az csak jó.
Kezdők,haladók,profik mindegy.
Én 37/173/65 sub beállítottságú férfi vagyok.
Sok mindenre nyitott,diszkrét,megbízható.
Megbeszélteket betartom minden esetben.
Kérdés itt vagy szexszolga@freemail.hu címen.
Továbbiak ott dőlnek el.Azok ne írjanak,akik nem tudják mit akarnak.
Kamusok,képeket kunyisok ne.
Amúgy is képek csak ha kaptam.
Köszönöm.
[quote=DominaReniMrMazo][quote=Asphixia]Hello!!
Mi mindkét részröl bi pár lennénk![/quote]
MSN -->> bdsmpar_2010@hotmail.com[/quote]
Változott a cím: urno.szolgaja@gmail.com
Sziasztok! Szóló férfias biszex srác érdekel valakit srácok? Mindenre nyitottan tabuk nélkül !!!
emil: zorantondernof@gmail.com
hely, diszktéció adott. Szinteminden éjjel !!
Írj, és ha komoly vagy adok számot is !! [:Qbiggrin]
Sziasztok! Szóló férfias biszex srác érdekel valakit srácok? Mindenre nyitottan tabuk nélkül !!!
emil: zorantondernof@gmail.com
hely, diszktéció adott. Szinteminden éjjel !!
Írj, és ha komoly vagy adok számot is !! [:Qbiggrin]
[quote=sweetly]Vannak olyan mindkét részről biszex párok akik valóban léteznek is? :)[/quote]
Természetesen!!
Mi is azok vagyunk, bár egy kis BDSM beállítottsággal. :)
Ez kizáró ok az ismerkedésre???
Vannak olyan mindkét részről biszex párok akik valóban léteznek is? :)
Természetesen!!
Mi is azok vagyunk, bár egy kis BDSM beállítottsággal. :)
Ez kizáró ok az ismerkedésre???