Sziasztok!
Én is szívesen teleélvezném a szádat kedves, de csak miután lucskosra dugtam azt a szép pinusod! írj, és egyeztessünk a rocco0902@gmail.com-on
Sziasztok!
Én is szívesen teleélvezném a szádat kedves, de csak miután lucskosra dugtam azt a szép pinusod! írj, és egyeztessünk a rocco0902@gmail.com-on
[quote=rock]Hogy csinálod szívesebben, szopsz ezerrel, vagy előbb kökeményre és lilára nyalogatod a makkom mint a fagyit? Mondd mit szeretsz jobban, szereted-e a spermát nyelni, vagy ha mindenhova jut belőle?[/quote]Hello imádok szopni és nyelem is!Nekem csak alkalmanként vanhejjemés ehez kel a te telo számod! Deha van hejed lakásod Bpesten elmegyek hozzád ! -1-2-naprais! Üdv Gábor
Hello imádok szopni és nyelem is!Nekem csak alkalmanként vanhejjemés ehez kel a te telo számod! Deha van hejed lakásod Bpesten elmegyek hozzád ! -1-2-naprais! Üdv Gábor
Hogy csinálod szívesebben, szopsz ezerrel, vagy előbb kökeményre és lilára nyalogatod a makkom mint a fagyit? Mondd mit szeretsz jobban, szereted-e a spermát nyelni, vagy ha mindenhova jut belőle?
Hogy csinálod szívesebben, szopsz ezerrel, vagy előbb kökeményre és lilára nyalogatod a makkom mint a fagyit? Mondd mit szeretsz jobban, szereted-e a spermát nyelni, vagy ha mindenhova jut belőle?