Szia! Nagyon szép vagy és izgatóak a képek!! szivesen ismiznék veled, és taliznék is ha benne vagy? Beválalós és mindenre nyitott vagyok! Itt ritkán vagyok, keress msn-en vagy e-mailen charly
Várom jelentkezésed!:-) Puszika, Karcsi
Szia! Nagyon szép vagy és izgatóak a képek!! szivesen ismiznék veled, és taliznék is ha benne vagy? Beválalós és mindenre nyitott vagyok! Itt ritkán vagyok, keress msn-en vagy e-mailen charly
Várom jelentkezésed!:-) Puszika, Karcsi
[quote=kota27]ha valakinek megvannak a képek, lécci küldje már el a kota27@freemail.hu címre! köszike előre is![/quote]kota27! Miért nem a képeken lévő lánytól, vagy attól kéred a képeket, aki azokat feltette!
Bea nevében kérek mindenkit, hogy akiknek megvannak ezek a képek, ne adják tovább azokat, oka volt rá hogy most nem láthatóak. Kérésére én is ezt tettem, és értelmes emberektől elvárható, hogy ezt a kérést tiszteletben tartsák. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!
E-mailen továbbra is elérhető. Beán múlik kinek válaszol!!!
kota27! Miért nem a képeken lévő lánytól, vagy attól kéred a képeket, aki azokat feltette!
Bea nevében kérek mindenkit, hogy akiknek megvannak ezek a képek, ne adják tovább azokat, oka volt rá hogy most nem láthatóak. Kérésére én is ezt tettem, és értelmes emberektől elvárható, hogy ezt a kérést tiszteletben tartsák. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!
E-mailen továbbra is elérhető. Beán múlik kinek válaszol!!!