[quote=xtccrew]ne haragudjatok de ez förtelmes! az emberiség szégyene akinek bejön ez a nő! akkor se kéne ha egyetlen ember lenne rajtam kívül a földön! inkább öngyilkos lennék!
[/quote]Hát nem kell öngyilkosnak lenned, ízlések és pofonok...
Az biztos, hogy én ennek a kislánynak még a fenekét is kinyalnám, feltéve, hogy análisan érzékeny azaz képes azáltal az orgazmusra.
Hát nem kell öngyilkosnak lenned, ízlések és pofonok...
Az biztos, hogy én ennek a kislánynak még a fenekét is kinyalnám, feltéve, hogy análisan érzékeny azaz képes azáltal az orgazmusra.
[quote=1974][quote=Beácska20]Mivel sokan kértétek, hát ezért elkészült a folytatás is, de már zokni nélkül, mivel többen kifogásoltátok a zoknimat. Remélem hogy tetszenek majd ezek a képeim is nektek. Tettem fel egy kis videót is, ha tettszem, és azt is megnéznéd, hát írjál nekem![/quote]Beácska én irtam neked de te nem válaszoltál.miért?[/quote]Köszi a választ.A videót hol tudom megnézni?
[quote=1974][quote=Beácska20]Mivel sokan kértétek, hát ezért elkészült a folytatás is, de már zokni nélkül, mivel többen kifogásoltátok a zoknimat. Remélem hogy tetszenek majd ezek a képeim is nektek. Tettem fel egy kis videót is, ha tettszem, és azt is megnéznéd, hát írjál nekem![/quote]Beácska én irtam neked de te nem válaszoltál.miért?[/quote]Elnézést mindenkitől akinek csak késve válaszolok, de már 2 hete külön vagyok a képeim készítőjétől, nincs saját gépem, de ahogy tudok mindenkinek válaszolok azért ezután is, mind a 2 címre írt leveleitekre, amikor géphez kerülök! Örülök, hogy tetszenek a képeim, és külön köszönet mindazoknak is, akik ezt a tetszésüket, pontozással is kifejzik! Igaz vannak olyanok is, akik sorban adják nekem az 1 pontokat! Továbbra is várom leveleiteket, írjatok. Bea.
Mivel sokan kértétek, hát ezért elkészült a folytatás is, de már zokni nélkül, mivel többen kifogásoltátok a zoknimat. Remélem hogy tetszenek majd ezek a képeim is nektek. Tettem fel egy kis videót is, ha tettszem, és azt is megnéznéd, hát írjál nekem!
Beácska én irtam neked de te nem válaszoltál.miért?
Elnézést mindenkitől akinek csak késve válaszolok, de már 2 hete külön vagyok a képeim készítőjétől, nincs saját gépem, de ahogy tudok mindenkinek válaszolok azért ezután is, mind a 2 címre írt leveleitekre, amikor géphez kerülök! Örülök, hogy tetszenek a képeim, és külön köszönet mindazoknak is, akik ezt a tetszésüket, pontozással is kifejzik! Igaz vannak olyanok is, akik sorban adják nekem az 1 pontokat! Továbbra is várom leveleiteket, írjatok. Bea.
[quote=Beácska20]Mivel sokan kértétek, hát ezért elkészült a folytatás is, de már zokni nélkül, mivel többen kifogásoltátok a zoknimat. Remélem hogy tetszenek majd ezek a képeim is nektek. Tettem fel egy kis videót is, ha tettszem, és azt is megnéznéd, hát írjál nekem![/quote]Beácska én irtam neked de te nem válaszoltál.miért?
Mivel sokan kértétek, hát ezért elkészült a folytatás is, de már zokni nélkül, mivel többen kifogásoltátok a zoknimat. Remélem hogy tetszenek majd ezek a képeim is nektek. Tettem fel egy kis videót is, ha tettszem, és azt is megnéznéd, hát írjál nekem!
Beácska én irtam neked de te nem válaszoltál.miért?
ne haragudjatok de ez förtelmes! az emberiség szégyene akinek bejön ez a nő! akkor se kéne ha egyetlen ember lenne rajtam kívül a földön! inkább öngyilkos lennék!
ne haragudjatok de ez förtelmes! az emberiség szégyene akinek bejön ez a nő! akkor se kéne ha egyetlen ember lenne rajtam kívül a földön! inkább öngyilkos lennék!
elnézést kérak itt is nagyon mérges voltam Beára nem tudom kiakadtam bacsika egy nagyon szép jó humorú csaj vagy.
Nekem tetszik csak bolond voltam elnézést amit irtam előtte kérlek beneteket hoy sok 5-öt kapjon!!!
elnézést kérak itt is nagyon mérges voltam Beára nem tudom kiakadtam bacsika egy nagyon szép jó humorú csaj vagy.
Nekem tetszik csak bolond voltam elnézést amit irtam előtte kérlek beneteket hoy sok 5-öt kapjon!!!
[quote=csopp01]csak az a baj hogy szõrös a melled és kicsi de nagy kurva vagy[/quote]Nem keresek szexpartnert, és nem vagyok kurva sem! Minden nõt érdekli, hogy milyennek tartják, tetszik-e másoknak, vagy nem. Van aki meg meri mutatni hozzá magát is, olyannak amilyen, van aki nem. Én igen, még akkor is, ha kicsik a cicik! Ismerkedés, levelezés, lehet, még személyes találkozás is összejöhet talán egyesekkel.
Köszönöm a sok kedves e-mailt, ahogy tudok, válaszolok is rájuk. Pusssszi nektek Bea.
További jó nézgelõdést, és folytatás is lesz mé
csak az a baj hogy szõrös a melled és kicsi de nagy kurva vagy
Nem keresek szexpartnert, és nem vagyok kurva sem! Minden nõt érdekli, hogy milyennek tartják, tetszik-e másoknak, vagy nem. Van aki meg meri mutatni hozzá magát is, olyannak amilyen, van aki nem. Én igen, még akkor is, ha kicsik a cicik! Ismerkedés, levelezés, lehet, még személyes találkozás is összejöhet talán egyesekkel.
Köszönöm a sok kedves e-mailt, ahogy tudok, válaszolok is rájuk. Pusssszi nektek Bea.
További jó nézgelõdést, és folytatás is lesz mé