Hiba javítva! VIP tagságodat újraindítottam!
Ha van még valaki, aki hasonló hibába futott, jelezze nekem, de lehetőleg ne itt, hanem a "Levél a webmesternek" menüpont alatt!
[quote=GezaPecs222]Nem működik a kép nagy méretben megtekintése, pedig kifizettem a VIP tagságot ... PHP hibát dob ki[/quote]
Hiba javítva! VIP tagságodat újraindítottam!
Ha van még valaki, aki hasonló hibába futott, jelezze nekem, de lehetőleg ne itt, hanem a "Levél a webmesternek" menüpont alatt!
[quote=Pisti123]Tisztelt Adminok! Kerdeznem hogy ha valaki a biszex negyedben van regisztralva es a feltoltott kepet uzenetben megdicserem amire Ö ajanlatot tesz nekem penzert es en ezt elutasitom akkor en vagyok a bunko???? es azzal fenyeget hogy hozzatok fordul szoval legyetek kedvesek megvizsgalni a kerdest![/quote]
Inkabb csinald te is a dolgot
Dicsiret koszi reszemrol a viat lezarom.szia
Inkabb csinald te is a dolgot
Dicsiret koszi reszemrol a viat lezarom.szia
[quote=Pisti123]Tisztelt Adminok! Kerdeznem hogy ha valaki a biszex negyedben van regisztralva es a feltoltott kepet uzenetben megdicserem amire Ö ajanlatot tesz nekem penzert es en ezt elutasitom akkor en vagyok a bunko???? es azzal fenyeget hogy hozzatok fordul szoval legyetek kedvesek megvizsgalni a kerdest![/quote] jol van mar fejezd mar be.
Tisztelt Adminok! Kerdeznem hogy ha valaki a biszex negyedben van regisztralva es a feltoltott kepet uzenetben megdicserem amire Ö ajanlatot tesz nekem penzert es en ezt elutasitom akkor en vagyok a bunko???? es azzal fenyeget hogy hozzatok fordul szoval legyetek kedvesek megvizsgalni a kerdest!
Tisztelt Adminok! Kerdeznem hogy ha valaki a biszex negyedben van regisztralva es a feltoltott kepet uzenetben megdicserem amire Ö ajanlatot tesz nekem penzert es en ezt elutasitom akkor en vagyok a bunko???? es azzal fenyeget hogy hozzatok fordul szoval legyetek kedvesek megvizsgalni a kerdest!
Szia! Egy ideje nem működik telefonról chat,és mindig kidobál a bejelentkezésből. Nálam van a hiba ,vagy a rendszerben,esetleg megoldható lenne ,hogy telefonról is lehessen újra chetelni?
Szia! Egy ideje nem működik telefonról chat,és mindig kidobál a bejelentkezésből. Nálam van a hiba ,vagy a rendszerben,esetleg megoldható lenne ,hogy telefonról is lehessen újra chetelni?