Fórum
Szia napsi19!
Nagyon szívesen végigdugnám minden lyukadat! szendvicsre én is jelentkezek, de meg is öklözném a puncid miközben keményen dugom a szádat! írj a rocco0902@gmail.com-ra!
Szia napsi19!
Nagyon szívesen végigdugnám minden lyukadat! szendvicsre én is jelentkezek, de meg is öklözném a puncid miközben keményen dugom a szádat! írj a rocco0902@gmail.com-ra!
törölt felhasználó
SZIVESEN MEGDUGNÁLAK A NAGY VASTAG FARKAMMAL..........IRJ.......
SZIVESEN MEGDUGNÁLAK A NAGY VASTAG FARKAMMAL..........IRJ.......
Hali, nagyon szívesen ismerkednék veled, ha gondolod írj: wildtigerboy2009@hotmail.com
Hali, nagyon szívesen ismerkednék veled, ha gondolod írj: wildtigerboy2009@hotmail.com
Csábító az a nem szűz nem publikus popi :)
finom kis popod van
finom kis popod van
először megtöltenélek gecivel és utána szét nyalnám apinád és asegged!
először megtöltenélek gecivel és utána szét nyalnám apinád és asegged!
Napsi! Itt a faszom, nem disznóláb! Ne csak gondolkodjunk, próbáljuk meg, hátha bejön a dupla „dinamit”. (paice2@freemail.hu).
Napsi! Itt a faszom, nem disznóláb! Ne csak gondolkodjunk, próbáljuk meg, hátha bejön a dupla „dinamit”. (paice2@freemail.hu).
Szia! Szívesen lennék az egyik!! shyboy@freemail.hu
Szia! Szívesen lennék az egyik!! shyboy@freemail.hu
Azon gondolkodom, mi lenne, ha egyszerre kezdenék két fasszal. Egyik a popsimba a másik a frissen borotvált pinámba. Kétszer akkora élvezet?! még nem próbáltam.
Azon gondolkodom, mi lenne, ha egyszerre kezdenék két fasszal. Egyik a popsimba a másik a frissen borotvált pinámba. Kétszer akkora élvezet?! még nem próbáltam.
Nem publikus, oké, de nem publikusan ismerkednél-e?
Nem publikus, oké, de nem publikusan ismerkednél-e?
Köszi a véleményeket. A seggem már valóban nem szűz. De ez nem publikus.
Köszi a véleményeket. A seggem már valóban nem szűz. De ez nem publikus.
nagyon tetszik,lehet valahogy segíteni rajtad?:)
nagyon tetszik,lehet valahogy segíteni rajtad?:)
messengeren megmutanád?mert akkor megmutatanám a farkamat ahogy feláll mikor a képeidet nézem.
messengeren megmutanád?mert akkor megmutatanám a farkamat ahogy feláll mikor a képeidet nézem.
Ha lehetne a borotvált puncidat megézném szemböl is.Élőben is.És utánna lucskosra nyalnám.De igazán.
Ha lehetne a borotvált puncidat megézném szemböl is.Élőben is.És utánna lucskosra nyalnám.De igazán.
Napsi! Ha benne lennél, a popsidat is nyalnám. Ugye már nem szűz...?
Napsi! Ha benne lennél, a popsidat is nyalnám. Ugye már nem szűz...?
Kedves Nasi19!Egész nap nyalogatnám a fincsi kis puncidat,gyönyörű a segglyukad is,szereti a farkat!?Szívesen beleraknám!
Kedves Nasi19!Egész nap nyalogatnám a fincsi kis puncidat,gyönyörű a segglyukad is,szereti a farkat!?Szívesen beleraknám!
Nagyon tetszik!!!! Csillagos 5-ösöket küldtem rájuk! Hmmm... szinte érzem az illatát. izgató! Megmustrálnám élőben, ha lehet, nyalnám, amíg bírod. A farkam áll mint a cövek...
Nagyon tetszik!!!! Csillagos 5-ösöket küldtem rájuk! Hmmm... szinte érzem az illatát. izgató! Megmustrálnám élőben, ha lehet, nyalnám, amíg bírod. A farkam áll mint a cövek...
Íme. Tetszik?
Íme. Tetszik?
Kíváncsi vagyok, nagyon! Hol láthatlak?
Kíváncsi vagyok, nagyon! Hol láthatlak?
Most borotválom a pinámat! Kíváncsi valaki rá?
Most borotválom a pinámat! Kíváncsi valaki rá?
Mikor és hol? Nyalnálak élvezésig! Minél hangosabban nyögsz, annál jobb! Fürge nyelvemmel előbb a puncidat, majd gyönyörű popsilukadat is izgatnám. Beszéljük meg!
Mikor és hol? Nyalnálak élvezésig! Minél hangosabban nyögsz, annál jobb! Fürge nyelvemmel előbb a puncidat, majd gyönyörű popsilukadat is izgatnám. Beszéljük meg!
Kinyalnátok???
Kinyalnátok???
napsi19 fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.
napsi19 fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.