[quote=duci32]Serintem hozzátartozik a jó szexhez az orális játék, nincsis izgatóbb mikor egy pasi farkalüktet a szájban[/quote]
igen vannak nok akik imadnak szopni ugy mint peldaul en is szeretek nyalni szupererzes
igen vannak nok akik imadnak szopni ugy mint peldaul en is szeretek nyalni szupererzes
az orális előjáték szerintem elengedhetetlen! szeretem ha egy csodás nő szopja kőkemény farkamat, de én is(mivel biszex vagyok) szeretek szép formás kemény faszt szopni:P
az orális előjáték szerintem elengedhetetlen! szeretem ha egy csodás nő szopja kőkemény farkamat, de én is(mivel biszex vagyok) szeretek szép formás kemény faszt szopni:P
[quote=parbani]Én nagyon szeretem amikor a farkam a punciból a szájába teszem.Isteni érzés hisz Õ is érzi így a pinája ízét![/quote]
szívesen csatlakoznék mindkét fél élvezetére...
Én szivesen csalakoznánk párokhoz minda kétfél örömére fraciázás érdekel ! SZOPÁS NYALÁS de semmi sem kötelezõ ! nyelem a nedüt! külön -külön is lehet ! Akit érdekel irjon.
Én szivesen csalakoznánk párokhoz minda kétfél örömére fraciázás érdekel ! SZOPÁS NYALÁS de semmi sem kötelezõ ! nyelem a nedüt! külön -külön is lehet ! Akit érdekel irjon.
[quote=parbani]147! köszi légy aktív az oldalunkon is!
JA és amikor a kecse női ujjak végig zongoráznak a bohocon,majd az ajkak forró pua érzése,a nyelv huncút játéka!
S már az élvezet a tetőfokára is hágott!
aszem ilyesmi is lessz ma este nálunk[/quote]Mi sem vetjük meg az orális kielégülést! Imádom lucskosra nyalni a párom punciját és ő meg kőkeményre felszopja a farkamat és....! Jó is az a nyelvjáték én is nagyon élvezem! Jó szórakozást hozzá!
Mi sem vetjük meg az orális kielégülést! Imádom lucskosra nyalni a párom punciját és ő meg kőkeményre felszopja a farkamat és....! Jó is az a nyelvjáték én is nagyon élvezem! Jó szórakozást hozzá!
147! köszi légy aktív az oldalunkon is!
JA és amikor a kecse női ujjak végig zongoráznak a bohocon,majd az ajkak forró pua érzése,a nyelv huncút játéka!
aszem ilyesmi is lessz ma este nálunk
147! köszi légy aktív az oldalunkon is!
aszem ilyesmi is lessz ma este nálunk
Mi is szeretjük az orális kényeztetéseket!!! Én nyalóm az asszonyt ő pedig szopja a farkam!!! Isteni érzés, nem is tudnám elképzelni a szexet orális játék nélkül!!!!
Mi is szeretjük az orális kényeztetéseket!!! Én nyalóm az asszonyt ő pedig szopja a farkam!!! Isteni érzés, nem is tudnám elképzelni a szexet orális játék nélkül!!!!
[quote=parbani]Nálunk mikor a párom szopja a farkam,az a leg õrítöbb ahogy a spricceléshez közeledek Õ meg a nyelve hegyével a fütyi nyílását izgatja,majd a kilöveléskór tövig bekapja.Csak úgy ömlik a szájábóla sperma amit nem nyel le![/quote]és miután beleélveztem a szájába visszajön vele és lesmárol...
és miután beleélveztem a szájába visszajön vele és lesmárol...
Nálunk mindketten imádjuk az orális szexet.
Feleségem imád(tud) is szopni.
juli 01-08 közt Gyulán leszünk egy apartmanban,környékrõl párokkal ismiznénk
Nálunk mindketten imádjuk az orális szexet.
Feleségem imád(tud) is szopni.
juli 01-08 közt Gyulán leszünk egy apartmanban,környékrõl párokkal ismiznénk
Nálunk mikor a párom szopja a farkam,az a leg õrítöbb ahogy a spricceléshez közeledek Õ meg a nyelve hegyével a fütyi nyílását izgatja,majd a kilöveléskór tövig bekapja.Csak úgy ömlik a szájábóla sperma amit nem nyel le!
Nálunk mikor a párom szopja a farkam,az a leg õrítöbb ahogy a spricceléshez közeledek Õ meg a nyelve hegyével a fütyi nyílását izgatja,majd a kilöveléskór tövig bekapja.Csak úgy ömlik a szájábóla sperma amit nem nyel le!
Ez nálunk is megy.Fõleg a 69et szeretjük a legjobban.Imádom látni mikor a párom elélvez.De õ sem enged el.Fõleg azt szerettem,mikor még a nyelvében volt a pirszing.Jó dolgokat lehet vele mûvelni.
Ez nálunk is megy.Fõleg a 69et szeretjük a legjobban.Imádom látni mikor a párom elélvez.De õ sem enged el.Fõleg azt szerettem,mikor még a nyelvében volt a pirszing.Jó dolgokat lehet vele mûvelni.