Én is imádom! Az exemmel gyakran műveltük. Fasz a popóba vibri a punciba. Hatalmasakat élveztünk! Keresek análszexet is kedvelö nöt,vagy társulnék párhoz hogy ketten dujuk,szopassuk a nőt!
Én is imádom! Az exemmel gyakran műveltük. Fasz a popóba vibri a punciba. Hatalmasakat élveztünk! Keresek análszexet is kedvelö nöt,vagy társulnék párhoz hogy ketten dujuk,szopassuk a nőt!
sziasztok!
olyan barátnőt keresek akivel kilehetne probálni (és ha jo utána rendszeresen) a 3 as sexet (ugy h keresnénk + fiut mivel sosem voltam igy )
tehát olyan barátnöt keresek akit 2 vagy 3 an lehetne ..
18-37 éves korig keresek ilyen nöt komoly kapcsolat céljából
email zoliegom@hotmail.hu
sziasztok!
olyan barátnőt keresek akivel kilehetne probálni (és ha jo utána rendszeresen) a 3 as sexet (ugy h keresnénk + fiut mivel sosem voltam igy )
tehát olyan barátnöt keresek akit 2 vagy 3 an lehetne ..
18-37 éves korig keresek ilyen nöt komoly kapcsolat céljából
email zoliegom@hotmail.hu
imádom:) azt is ha én dugok seggbe valakit, meg azt is ha vmi srác vagy csajszi vibrivel seggbe dug! ha van akinek lenne hozzám kedve, nyugodtan irjon:)
imádom:) azt is ha én dugok seggbe valakit, meg azt is ha vmi srác vagy csajszi vibrivel seggbe dug! ha van akinek lenne hozzám kedve, nyugodtan irjon:)
[quote=duci32][quote=Iron Dirk][quote=duci32]nagyon feltud pörgetni olyankor kurvásnak érzem kissé magam, csak kár hogy az orgazmushoz a csiklóm izgatása is kell[/quote]
Ha jól csinálják,akkor nem kell hozzá izgatnod a csiklódat.[/quote]olyannal még nemtalálkoztam akinél nemkellett izgatni magamat ahhoz, hogy anális szex közben orgazmusom legyen[/quote]
Hát ez szomorú.Pedig létezik ilyen tapasztalatból írom.
Hát ez szomorú.Pedig létezik ilyen tapasztalatból írom.
[quote=Iron Dirk][quote=duci32]nagyon feltud pörgetni olyankor kurvásnak érzem kissé magam, csak kár hogy az orgazmushoz a csiklóm izgatása is kell[/quote]
Ha jól csinálják,akkor nem kell hozzá izgatnod a csiklódat.[/quote]olyannal még nemtalálkoztam akinél nemkellett izgatni magamat ahhoz, hogy anális szex közben orgazmusom legyen
nagyon feltud pörgetni olyankor kurvásnak érzem kissé magam, csak kár hogy az orgazmushoz a csiklóm izgatása is kell
Ha jól csinálják,akkor nem kell hozzá izgatnod a csiklódat.
olyannal még nemtalálkoztam akinél nemkellett izgatni magamat ahhoz, hogy anális szex közben orgazmusom legyen
[quote=duci32]nagyon feltud pörgetni olyankor kurvásnak érzem kissé magam, csak kár hogy az orgazmushoz a csiklóm izgatása is kell[/quote]
nagyon feltud pörgetni olyankor kurvásnak érzem kissé magam, csak kár hogy az orgazmushoz a csiklóm izgatása is kell
[quote=hunterboy]Látom sok mindenkit érdekel a téma,de nem merik vállalni mert olyan mint valami tabu.Ez olyan dolog ,hogy ha valaki kipróbálja a rabja lesz.
Gyönyörü mikor a szeretkezést megkoronázzuk egy kis popó kényeztetéssel.
Ha valaki vágyik rá és ezt nem kapja meg itt az alkalom,hogy mindkét fél megtalálja vágyait!!![/quote]
Sok igazság van abban amit
Látom sok mindenkit érdekel a téma,de nem merik vállalni mert olyan mint valami tabu.Ez olyan dolog ,hogy ha valaki kipróbálja a rabja lesz.
Gyönyörü mikor a szeretkezést megkoronázzuk egy kis popó kényeztetéssel.
Ha valaki vágyik rá és ezt nem kapja meg itt az alkalom,hogy mindkét fél megtalálja vágyait!!!