[quote=gyuri0926]Jó nővel basztál már , vagy csak ilyen szörös , dagikával ?[/quote]
mutathatnál 1-2 képet arról te milyen jó nőket basztál. és akkor tudnám a választ rá és lehet meg is basznám őket.de a szőrös dagit nagyon jó baszni, amúgy kösz a véleményt.a képeket várom.
mutathatnál 1-2 képet arról te milyen jó nőket basztál. és akkor tudnám a választ rá és lehet meg is basznám őket.de a szőrös dagit nagyon jó baszni, amúgy kösz a véleményt.a képeket várom.
[quote=attila1972]Szioka! Nekem az anyosom ilyen sexy a teste ez onnan tudom mikor tuslolt meglestem még a puncikája is ilyen szörös nagyon kivánom[/quote]
szia attila!!
örölök,hogy tetszik a kis szőrös és kívánom,hogy legyen részed anya lánya sexben
szia attila!!
örölök,hogy tetszik a kis szőrös és kívánom,hogy legyen részed anya lánya sexben
[quote=san]Borzasan egyáltalán nem tetszik, de kopaszon nagyon csábító. Gyönyörű sima és kívánatos a puncid. Ha nézem a képeidet akkor pillanatok alatt feláll a farkam. Nem tudom midet szeretném jobban, a kívánatos puncidat vagy a gyönyörű bitang nagy melleidet. És amiért még rettentően odavagyok az a körmöd. Az is nagyon szexi. Nehogy eszedbe jusson elhagyni az oldalt. Maradj mindig és kápráztass el minket. További jó mókázást.[/quote]
Hát mókázzunk tovább és köszi az értékelést.Ezért még teszek fel érdemes.
Hát mókázzunk tovább és köszi az értékelést.Ezért még teszek fel érdemes.
Borzasan egyáltalán nem tetszik, de kopaszon nagyon csábító. Gyönyörű sima és kívánatos a puncid. Ha nézem a képeidet akkor pillanatok alatt feláll a farkam. Nem tudom midet szeretném jobban, a kívánatos puncidat vagy a gyönyörű bitang nagy melleidet. És amiért még rettentően odavagyok az a körmöd. Az is nagyon szexi. Nehogy eszedbe jusson elhagyni az oldalt. Maradj mindig és kápráztass el minket. További jó mókázást.
Borzasan egyáltalán nem tetszik, de kopaszon nagyon csábító. Gyönyörű sima és kívánatos a puncid. Ha nézem a képeidet akkor pillanatok alatt feláll a farkam. Nem tudom midet szeretném jobban, a kívánatos puncidat vagy a gyönyörű bitang nagy melleidet. És amiért még rettentően odavagyok az a körmöd. Az is nagyon szexi. Nehogy eszedbe jusson elhagyni az oldalt. Maradj mindig és kápráztass el minket. További jó mókázást.