[quote=jano35]fent van kép....milyen?[/quote]látom azért csak elő kapartál 1-2 képet és érdekelnek eme csodás idomok és ez a szöveg a pervezitásod ami nem baj csak valahogy jelezni kell. a képek--? no coment.valakinek ez is tetszik.
látom azért csak elő kapartál 1-2 képet és érdekelnek eme csodás idomok és ez a szöveg a pervezitásod ami nem baj csak valahogy jelezni kell. a képek--? no coment.valakinek ez is tetszik.
[quote=misikotayy]Szia Lina! Ma is meg kellet néznem ezeket a csodás ciciket!!! Írigylem a párodat!!!! Sok puszi nektek![/quote]Köszi.Örülök,hogy tetszik.
[quote=Lina][quote=z][quote=Lina][quote=z]ez minden képzeletet felül múlt. azt sem tudnám mihez kezdjek velük. olyan jók, hogy sokkot kaptam. :-))[/quote]:-)[/quote]esetleg egy kis kóstolót nem kaphatnék? :-)[/quote]Miből?[/quote]abból a gyönyörű kis husikából szeretnék finoman harapni!
abból a gyönyörű kis husikából szeretnék finoman harapni!
[quote=z][quote=Lina][quote=z]ez minden képzeletet felül múlt. azt sem tudnám mihez kezdjek velük. olyan jók, hogy sokkot kaptam. :-))[/quote]:-)[/quote]esetleg egy kis kóstolót nem kaphatnék? :-)[/quote]Miből?
ez minden képzeletet felül múlt. azt sem tudnám mihez kezdjek velük. olyan jók, hogy sokkot kaptam. :-))
[quote=Lina][quote=z]ez minden képzeletet felül múlt. azt sem tudnám mihez kezdjek velük. olyan jók, hogy sokkot kaptam. :-))[/quote]:-)[/quote]esetleg egy kis kóstolót nem kaphatnék? :-)
ez minden képzeletet felül múlt. azt sem tudnám mihez kezdjek velük. olyan jók, hogy sokkot kaptam. :-))