[quote=space870]igen valami kretén állat ezen élvezkedik.de az a fontos hogy nekünk a látvány nyújt kellemes perceket és azthiszem ez nekünk a lényeg.még iylyen szép képeket kérünk.5-ös szivesen össze gyürném a lepedőt.[/quote]Köszi:-)
[quote=misikotayy]Szia Lina! Ne is foglalkoz azzal aki ennyire primitív, hogy ilyen gyerekes dolgot csinál! Minket biztosan nem irritálsz! Nekem és a nejemnek is tetszenek azok a csodaszép melleid!Részünkről ment az 5pont![/quote]Köszönöm:-)
igen valami kretén állat ezen élvezkedik.de az a fontos hogy nekünk a látvány nyújt kellemes perceket és azthiszem ez nekünk a lényeg.még iylyen szép képeket kérünk.5-ös szivesen össze gyürném a lepedőt.
igen valami kretén állat ezen élvezkedik.de az a fontos hogy nekünk a látvány nyújt kellemes perceket és azthiszem ez nekünk a lényeg.még iylyen szép képeket kérünk.5-ös szivesen össze gyürném a lepedőt.
Szia ! Nekünk is mig 10 szavazat alatt vagyunk nagyon jol állunk és ahogy megjön a 10. szavazat utána gyorsan lemegy az átlag, de nem kell vele foglalkozni, hiszen a fórumba csak jó vélemények vannak!
Szia ! Nekünk is mig 10 szavazat alatt vagyunk nagyon jol állunk és ahogy megjön a 10. szavazat utána gyorsan lemegy az átlag, de nem kell vele foglalkozni, hiszen a fórumba csak jó vélemények vannak!
Szia Lina! Ne is foglalkoz azzal aki ennyire primitív, hogy ilyen gyerekes dolgot csinál! Minket biztosan nem irritálsz! Nekem és a nejemnek is tetszenek azok a csodaszép melleid!Részünkről ment az 5pont!
Szia Lina! Ne is foglalkoz azzal aki ennyire primitív, hogy ilyen gyerekes dolgot csinál! Minket biztosan nem irritálsz! Nekem és a nejemnek is tetszenek azok a csodaszép melleid!Részünkről ment az 5pont!
[quote=Lina]Nem akartam senkit irritálni a képeimmel de sikerült.Valaki folyamatosan lepontoz.Én nem a"helyezésért" raktam fel a képeket.Ha nem teteszik a kép ne nézd meg de ne azért szavaz le,hogy te legyél az első. Ez olyan gyerekes.[/quote]ki az a hülye, aki ezekre a cicikre 1 pontot ad?
én nagyon boldog lennék közöttük.
ki az a hülye, aki ezekre a cicikre 1 pontot ad?
én nagyon boldog lennék közöttük.