Fórum

Fórum >> Tagok fóruma >> Andrea65 fóruma
| Oldal: 1 2 3 ... 9 10 11 ... 60 61 62 | Hozzászólás | Feliratkozás | Keresés
Hozzászólás csak tagoknak! Lépj be, vagy regisztrálj!
| 2018-11-23 11:43:35 | Válasz | Jelentés | #1579
Én szívesen megérinteném a nyelvemmel, sőtt szopogatnám, szétnyítnám a szépséges ajkacskádat, hogy megtaláljam és a nyelvemmel dédelgessem kéjbimbódat, míg csúcsra nem jutsz!
Én szívesen megérinteném a nyelvemmel, sőtt szopogatnám, szétnyítnám a szépséges ajkacskádat, hogy megtaláljam és a nyelvemmel dédelgessem kéjbimbódat, míg csúcsra nem jutsz!
| 2018-11-22 18:47:46 | Válasz | Jelentés | #1578
Kedves Gyusza, kétség kívül, szikár, férfias jelenség vagy, imponáló intim mérettel! Ajánlatod hízelgő!Talán élnék is a felkínált lehetőséggel, ha hiányérzet gyötörne! Elégedett vagyok a szeretőmmel, amit nekem nyújtani tud, azt nagyon élvezem és nagyon is boldoggá tesz! Minden bizonnyal sokan rossz néven neszik, hogy hidegen hagynak a kedves ajánlkozások, de nincs hiányérzetem! Akor miért vagyok itt? Nő vagyok, nagyon jól esnek, az ismeretlen férfiak bókjai! Önzetlenek és őszinték! (Legalább is én azt hiszem!)Természetesen a te leveled is egy kellemes bóknak vettem! Köszönöm!
Kedves Gyusza, kétség kívül, szikár, férfias jelenség vagy, imponáló intim mérettel! Ajánlatod hízelgő!Talán élnék is a felkínált lehetőséggel, ha hiányérzet gyötörne! Elégedett vagyok a szeretőmmel, amit nekem nyújtani tud, azt nagyon élvezem és nagyon is boldoggá tesz! Minden bizonnyal sokan rossz néven neszik, hogy hidegen hagynak a kedves ajánlkozások, de nincs hiányérzetem! Akor miért vagyok itt? Nő vagyok, nagyon jól esnek, az ismeretlen férfiak bókjai! Önzetlenek és őszinték! (Legalább is én azt hiszem!)Természetesen a te leveled is egy kellemes bóknak vettem! Köszönöm!
| 2018-11-22 18:45:26 | Válasz | Jelentés | #1577
[quote=Andrea65][quote=Andrea65][quote=gyusza]Örülök, hogy ha csupán képen is, de láthatom ezt a természeti csdát, a nőiesség szobrát lehetne megmintázni a gyönyörű puncikádról! Minden meg van benne, ami egy puncikát bámulatra méltóvá tesz! A feszes, telt forma, a hivalkodóan buja kisajkak, a finom, bársonyos bőr, a pompás érzéki csikló! Bámulatosan csodálatra méltó! Nagyon irigylem azt a pasit akit a kegyeidbe fogadtál! Megérdemli?[/quote] Miért Te jobban megérdemelnéd? Miből gondolod?[/quote] Nem ismerem az irigyelt partnerodat, és annak képességeit, de magamat igen! Nézd meg a fotóim, képet kaphatsz képességeimről! Tudod, hogy régóta csodálom bájaid, nőiességed csodáit, sokszor elképzeltem már, hogy miket tudnák veled művelni, megismerhetnéd azokat a gyönyörkeltő lehetőségeket, amit én tudnák neked nyújtani! Évtizedek óta kamionosként járom Európa és a Közel-Kelet útjait! Gondolhatod, hogy so
Írta Andrea65:
Írta Andrea65:
Írta gyusza:Örülök, hogy ha csupán képen is, de láthatom ezt a természeti csdát, a nőiesség szobrát lehetne megmintázni a gyönyörű puncikádról! Minden meg van benne, ami egy puncikát bámulatra méltóvá tesz! A feszes, telt forma, a hivalkodóan buja kisajkak, a finom, bársonyos bőr, a pompás érzéki csikló! Bámulatosan csodálatra méltó!
Nagyon irigylem azt a pasit akit a kegyeidbe fogadtál!
Megérdemli?

Miért Te jobban megérdemelnéd? Miből gondolod?

Nem ismerem az irigyelt partnerodat, és annak képességeit, de magamat igen! Nézd meg a fotóim, képet kaphatsz képességeimről! Tudod, hogy régóta csodálom bájaid, nőiességed csodáit, sokszor elképzeltem már, hogy miket tudnák veled művelni, megismerhetnéd azokat a gyönyörkeltő lehetőségeket, amit én tudnák neked nyújtani! Évtizedek óta kamionosként járom Európa és a Közel-Kelet útjait! Gondolhatod, hogy so
| 2018-11-21 21:34:20 | Válasz | Jelentés | #1576
[quote=Andrea65][quote=gyusza]Örülök, hogy ha csupán képen is, de láthatom ezt a természeti csdát, a nőiesség szobrát lehetne megmintázni a gyönyörű puncikádról! Minden meg van benne, ami egy puncikát bámulatra méltóvá tesz! A feszes, telt forma, a hivalkodóan buja kisajkak, a finom, bársonyos bőr, a pompás érzéki csikló! Bámulatosan csodálatra méltó! Nagyon irigylem azt a pasit akit a kegyeidbe fogadtál! Megérdemli?[/quote] Miért Te jobban megérdemelnéd? Miből gondolod?[/quote] Nem ismerem az irigyelt partnerodat, és annak képességeit, de magamat igen! Nézd meg a fotóim, képet kaphatsz képességeimről! Tudod, hogy régóta csodálom bájaid, nőiességed csodáit, sokszor elképzeltem már, hogy miket tudnák veled művelni, megismerhetnéd azokat a gyönyörkeltő lehetőségeket, amit én tudnák neked nyújtani! Évtizedek óta kamionosként járom Európa és a Közel-Kelet útjait! Gondolhatod, hogy sok mindent volt a
Írta Andrea65:
Írta gyusza:Örülök, hogy ha csupán képen is, de láthatom ezt a természeti csdát, a nőiesség szobrát lehetne megmintázni a gyönyörű puncikádról! Minden meg van benne, ami egy puncikát bámulatra méltóvá tesz! A feszes, telt forma, a hivalkodóan buja kisajkak, a finom, bársonyos bőr, a pompás érzéki csikló! Bámulatosan csodálatra méltó!
Megérdemli?

Nem ismerem az irigyelt partnerodat, és annak képességeit, de magamat igen! Nézd meg a fotóim, képet kaphatsz képességeimről! Tudod, hogy régóta csodálom bájaid, nőiességed csodáit, sokszor elképzeltem már, hogy miket tudnák veled művelni, megismerhetnéd azokat a gyönyörkeltő lehetőségeket, amit én tudnák neked nyújtani! Évtizedek óta kamionosként járom Európa és a Közel-Kelet útjait! Gondolhatod, hogy sok mindent volt a
| 2018-11-21 15:07:22 | Válasz | Jelentés | #1575
[quote=gyusza]Örülök, hogy ha csupán képen is, de láthatom ezt a természeti csdát, a nőiesség szobrát lehetne megmintázni a gyönyörű puncikádról! Minden meg van benne, ami egy puncikát bámulatra méltóvá tesz! A feszes, telt forma, a hivalkodóan buja kisajkak, a finom, bársonyos bőr, a pompás érzéki csikló! Bámulatosan csodálatra méltó! Nagyon irigylem azt a pasit akit a kegyeidbe fogadtál! Megérdemli?[/quote] Miért Te jobban megérdemelnéd? Miből gondolod?
Megérdemli?

| 2018-11-20 21:22:03 | Válasz | Jelentés | #1574
Örülök, hogy ha csupán képen is, de láthatom ezt a természeti csdát, a nőiesség szobrát lehetne megmintázni a gyönyörű puncikádról! Minden meg van benne, ami egy puncikát bámulatra méltóvá tesz! A feszes, telt forma, a hivalkodóan buja kisajkak, a finom, bársonyos bőr, a pompás érzéki csikló! Bámulatosan csodálatra méltó! Nagyon irigylem azt a pasit akit a kegyeidbe fogadtál! Megérdemli?
Örülök, hogy ha csupán képen is, de láthatom ezt a természeti csdát, a nőiesség szobrát lehetne megmintázni a gyönyörű puncikádról! Minden meg van benne, ami egy puncikát bámulatra méltóvá tesz! A feszes, telt forma, a hivalkodóan buja kisajkak, a finom, bársonyos bőr, a pompás érzéki csikló! Bámulatosan csodálatra méltó!
Megérdemli?
| 2018-11-20 07:19:22 | Válasz | Jelentés | #1573
Elképzelem azt a várakozást, amikor felhúzott térdekkel, duzzadó puncikával várod a partnerod finom érintését! A várakozás feszültsége, a vágytól feszülő kisajkak már nyílnának, hogy felfedjék a feszűlő kéjgombot, meg a kinyíló, nedveivel telített nyíllást! Én is átérzem. Kár, hogy nem engem vár ez a gyönyörű kehely!
Elképzelem azt a várakozást, amikor felhúzott térdekkel, duzzadó puncikával várod a partnerod finom érintését! A várakozás feszültsége, a vágytól feszülő kisajkak már nyílnának, hogy felfedjék a feszűlő kéjgombot, meg a kinyíló, nedveivel telített nyíllást! Én is átérzem. Kár, hogy nem engem vár ez a gyönyörű kehely!
| 2018-11-20 05:11:24 | Válasz | Jelentés | #1572
[quote=molenbaby]Drága Andrea... Puncid, mint egy éppen nyíló harmatos virág, egy csodálatos pajkos pillangó, minden alkalommal rácsodálkozom szépségére. Kívánatosan édes, és biztosan nagyon finom... :) Fantasztikus képek. Puszi[/quote] Köszönöm kedves szavaid, jól estek!
Írta molenbaby:Drága Andrea... Puncid, mint egy éppen nyíló harmatos virág, egy csodálatos pajkos pillangó, minden alkalommal rácsodálkozom szépségére. Kívánatosan édes, és biztosan nagyon finom... :) Fantasztikus képek. Puszi

Köszönöm kedves szavaid, jól estek!
| 2018-11-19 20:21:59 | Válasz | Jelentés | #1571
Drága Andrea... Puncid, mint egy éppen nyíló harmatos virág, egy csodálatos pajkos pillangó, minden alkalommal rácsodálkozom szépségére. Kívánatosan édes, és biztosan nagyon finom... :) Fantasztikus képek. Puszi
Drága Andrea... Puncid, mint egy éppen nyíló harmatos virág, egy csodálatos pajkos pillangó, minden alkalommal rácsodálkozom szépségére. Kívánatosan édes, és biztosan nagyon finom... :) Fantasztikus képek. Puszi
| 2018-11-19 19:10:41 | Válasz | Jelentés | #1570
Csodás punci!
Csodás punci!
| 2018-11-19 09:47:49 | Válasz | Jelentés | #1569
Most is csak azt látom: gyönyörű puncikáról jó fotó! Nagyon kívánatos vagy!
Most is csak azt látom: gyönyörű puncikáról jó fotó! Nagyon kívánatos vagy!
| 2018-11-09 12:48:18 | Válasz | Jelentés | #1568
Klasszikusszép pina! Ilyeneket rajzoltam a kerítésekre, amikor 10 éves koromban a tanítóúr fülöncsípett, hogy mit csinálok! Most már tudom, hogy pontosan ez az a rombusz forma, a legszebb mértani idom! Na meg a félgömb!
Klasszikusszép pina! Ilyeneket rajzoltam a kerítésekre, amikor 10 éves koromban a tanítóúr fülöncsípett, hogy mit csinálok! Most már tudom, hogy pontosan ez az a rombusz forma, a legszebb mértani idom! Na meg a félgömb!
| 2018-11-09 12:37:25 | Válasz | Jelentés | #1567
Nagyon tetszenek a fotóid!
Nagyon tetszenek a fotóid!
| 2018-11-08 20:13:15 | Válasz | Jelentés | #1566
Gyonyorű pina!
Gyonyorű pina!
| 2018-11-06 23:07:25 | Válasz | Jelentés | #1565
Nagyon a kegyeikbe fogadták az istenek, azt a szerencsés flótást, akinek módja van ilyen fotókat készíteni a puncidról!
Nagyon a kegyeikbe fogadták az istenek, azt a szerencsés flótást, akinek módja van ilyen fotókat készíteni a puncidról!
| 2018-11-06 07:45:54 | Válasz | Jelentés | #1564
Nagyon a kedvemre való a puncikád! Szívesen szeretgetném!
Nagyon a kedvemre való a puncikád! Szívesen szeretgetném!
| 2018-11-01 10:06:52 | Válasz | Jelentés | #1563
Szívesen szétválasztanám a farkammal az ajkacskáidat! Utánna meg megdugnálak!
Szívesen szétválasztanám a farkammal az ajkacskáidat! Utánna meg megdugnálak!
| 2018-10-30 15:58:20 | Válasz | Jelentés | #1562
Ilyen buja kisajkakat öröm nyelvvel kéyeztetni! Ha szükséges beszállok! Csak szólj!
Ilyen buja kisajkakat öröm nyelvvel kéyeztetni! Ha szükséges beszállok! Csak szólj!
| 2018-10-29 22:22:18 | Válasz | Jelentés | #1561
Nyelvvel a másik irányba állítanám.Szép
Nyelvvel a másik irányba állítanám.Szép
| 2018-10-29 11:16:05 | Válasz | Jelentés | #1560
Hogy csípjem meg a kívánatos puncidat!
Hogy csípjem meg a kívánatos puncidat!
| 2018-10-28 12:47:51 | Válasz | Jelentés | #1559
Gyönyörű, szép ívű popsid van!
Gyönyörű, szép ívű popsid van!
| 2018-10-22 15:42:09 | Válasz | Jelentés | #1558
Le a bugyival! Aztán simogatni azt a kerek popsit, belecsókolni a közepébe, jól belenyalni, aztán megdugni!Ezt szeretném!
Le a bugyival!
Aztán simogatni azt a kerek popsit, belecsókolni a közepébe, jól belenyalni, aztán megdugni!Ezt szeretném!
| 2018-10-22 13:38:07 | Válasz | Jelentés | #1557
Uhh. . . Beleharapnék!
Uhh. . . Beleharapnék!
| 2018-10-22 07:36:28 | Válasz | Jelentés | #1556
Finom popsi! Lehetne bele pakolni!
Finom popsi! Lehetne bele pakolni!
| 2018-10-22 05:57:31 | Válasz | Jelentés | #1555
törölt felhasználó
ezt a szép popsit minden nap alaposan dugnám!
ezt a szép popsit minden nap alaposan dugnám!
| 2018-10-22 05:27:24 | Válasz | Jelentés | #1554
Nagyon kívánatos!
Nagyon kívánatos!
| 2018-10-21 19:35:19 | Válasz | Jelentés | #1553
törölt felhasználó
Csodás popó.....szívesen lennék az aki meg is ....hatja GRATULÁLOK.... a pasidat irigylem
Csodás popó.....szívesen lennék az aki meg is ....hatja
GRATULÁLOK.... a pasidat irigylem
| 2018-10-21 14:01:18 | Válasz | Jelentés | #1552
Csodás formák kedves Andrea!
Csodás formák kedves Andrea!
| 2018-10-21 12:57:31 | Válasz | Jelentés | #1551
Szép popóról jó nagyon fotó ! Szinte a tenyeremben érzem kerek popsidat! Szó se róla szívesen megpaskolnám, hogy mást ne momdjak!
Szép popóról jó nagyon fotó !
Szinte a tenyeremben érzem kerek popsidat!
Szó se róla szívesen megpaskolnám, hogy mást ne momdjak!
| 2018-10-21 12:16:34 | Válasz | Jelentés | #1550
Igazán kedvemre való formás popsi! Nagy kedvem lenne megdugni!
Igazán kedvemre való formás popsi!
Nagy kedvem lenne megdugni!
1 2 3 ... 9 10 11 ... 60 61 62
búvóhely
:)  :lol:  :D  ;)  :redface:  :o
:(  :cry:  :roll:  :x  :twisted:  :evil:
Archívum
2024-11-27 07:02:36
ágica68: Kávézós reggelt!
2024-11-26 20:34:14
invader: ;)
2024-11-26 19:35:01
ágica68: :(
2024-11-26 13:34:11
ágica68: :D
2024-11-26 13:22:45
Szexiszopi: Egy jó szopival ;)
2024-11-26 08:43:57
2024-11-25 06:55:36
2024-11-24 21:37:54
CsiklóCsók: Ki hogy szokta elmulasztani a fejfájást??? ;)
2024-11-24 17:52:53
hektorproasd: balatonboglár környékén nő aki szexelne/kölcsönös kényeztetés pénzért vagy közös maszti?
2024-11-24 09:21:40
Beret1983: Jó reggelt kívánok mindenkinek
2024-11-24 09:21:29
Beret1983: Szia sziasztok helló mindenkinek
2024-11-24 07:35:19
2024-11-24 06:42:41
2024-11-23 23:11:35
hektorproasd: balatonboglár környékén nő aki szexelne/kölcsönös kényeztetés pénzért vagy közös maszti?
2024-11-23 14:49:21
ágica68: Sok sikert!;)